fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Eksept Floral Trance Body Cream

Eksept Floral Trance Body Cream

Eksept, misschien wel een merk dat je kent als ‘kledingmerk’. Het is o.a. te koop bij Shoeby. Afgelopen week was ik bij Shoeby en toen kwam ik ineens de Eksept Floral Trance Body Cream tegen. Niet wetende dat Eksept überhaupt een verzorgingslijn heeft. Natuurlijk werd de beautyblogger in mij gelijk gigantisch nieuwsgierig dus ik besloot deze Body Cream mee te nemen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan zeker verder.

Eksept Floral Trance Body Cream Eksept Floral Trance Body Cream

Eksept Floral Trance Body Cream

Het eerste wat me eigenlijk meteen opvalt is dat de lijn echt veel weg heeft van Rituals. Qua vormgeving sowieso! Die opmerking maakte ik in de winkel ook en de verkoopster vertelde mij toen dat deze lijnen van Eksept uit dezelfde fabriek komen als Rituals. Mijn opmerking was niet heel gek dus!

Eksept Floral Trance Body Cream

Eksept Floral Trance Body Cream

De Eksept Floral Trance Body Cream zit echt in een flinke, zwarte pot. De pot is van glas, heeft een roze opdruk met een lichtroze versiering en een zwarte dop. Ik vind deze Body Cream er heel erg chique en stijlvol uitzien. Als je de dop van de pot afdraait zit er een zilverfolie voor. Ideaal, want zo weet je zeker dat deze body cream niet eerder ergens is gebruikt. Als je deze zilverfolie van de pot afhaalt komt er een heerlijke geur vrij.

De geur is ‘sweet peach blossom’ en is echt zo heerlijk!! Je herkent de perzikgeur duidelijk. Hij is lichtzoetig en fris tegelijk. Door dat het ‘sweet peach blossom’ is ruikt hij ergens ook een beetje bloemig. Ik vind hem in ieder geval echt super lekker. Geen standaard geur die je wel in meerdere producten ruikt.

Eksept Floral Trance Body Cream

Eksept zegt: Deze body cream heeft de heerlijke geur van de bloemen van een perzikboom. Deze crème zorgt ervoor dat jouw huid gehydrateerd wordt en zacht aanvoelt.

Ingrediënten: Aqua, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum parkii butter, Cetearyl Alcohol, Peg-100 stearate, Glycerin, Glyceryl stearate, Caprylic/Capric triglyceride, Theobroma cacao seed butter, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Sodium benzoate, Xanthan gum, Tocopheryl acetate, Sodium hydroxide, Tocopherol.

Eksept Floral Trance Body Cream

De pot zit echt tot aan de nok toe gevuld en is zo heerlijk verzorgend. Op de pot staat ook dat het een ‘Rich Whipped Body Cream’ is en dat merk je echt. Hij is echt heel erg lekker luchtig. Hierdoor brengt hij makkelijk aan en smeert hij moeiteloos uit. De Eksept Floral Trance Body Cream trekt snel in en laat een heerlijk, verzorgde huid achter. Ik ben echt fan!

De Eksept Floral Trance Body Cream bevat 250ml., kost € 11,95 en is te koop bij Shoeby. Omdat ik boven een x bedrag zat kreeg ik deze Body Cream mee voor €5,- Score!! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 16 juni 2016 / 10:13

  Echt super leuk dat Shoeby zoveel verkoopt tegenwoordig! Ik heb altijd bij Shoeby gewerkt, dus heb behoorlijk veel Eksept producten staan. Over het algemeen zijn het leuke producten 🙂

 2. 15 juni 2016 / 21:30

  Oehh..klinkt als een heerlijke zomerse body cream 🙂
  X

 3. 15 juni 2016 / 12:44

  Dat ziet er goed uit! Ik hou echt van perzikgeurtjes!

 4. 15 juni 2016 / 12:14

  De geur lijkt me echt heerlijk, ik hou echt van perzik geuren. Wat fijn dat je de cream voor een koopje mee kreeg!

 5. 15 juni 2016 / 11:01

  Wat leuk dat ze ook een verzorgingslijn hebben. Vooral de geur lijkt me heerlijk.

 6. 15 juni 2016 / 10:38

  De naam Floral Trance alleen al klinkt geweldig. Ben benieuwd. Peach doet het meestal goed bij mij.

 7. 15 juni 2016 / 09:23

  Wat leuk dat je een nieuw beauty merk hebt ontdekt! De glazen pot ziet er super pretty uit. En de geur van perzik is zo lekker, perfect voor de zomer! Dat wordt snel een bezoekje brengen aan de Shoeby!

 8. 15 juni 2016 / 06:29

  Wat grappig, ik wist ook niet dat EKSEPT een verzorgingslijn had. Jouw review klinkt heel goed, het maakt me nieuwsgierig naar dit product :-)!