fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Gala Make-Up Look

Gala Make-Up Look

Opmaken.. dat doe ik vaak genoeg. Meestal maak ik mijzelf op, maar heel soms komt het voor dat ik een keertje iemand anders opmaak. Dat is voornamelijk mijn moeder of een vriendin voor het stappen. Dit keer maak ik een Gala Make-Up Look. Niet bij mijzelf, maar bij Maud! Benieuwd naar het eindresultaat van mijn Gala Make-Up Look? Lees dan zeker verder.

Gala Make-Up Look

De eindexamenfeesten en gala’s zijn op dit moment in volle gang. Maud is mijn collega en volgt al een tijdje mijn blog. Ze wilde heel graag dat ik haar make-up en haar deed voor het galafeest en dat doe ik natuurlijk met alle liefde en plezier. Samen hebben we gekeken welke look het beste zou passen bij de outfit en toen was het tijd om aan de slag te gaan. Maud is echt super knap en heeft prachtig roodbruin haar. Super leuk om haar op te mogen maken.

Gala Make-Up Look

De Basis

Maud heeft een egale, ietwat rode huid met sproetjes. Zelf vind ik sproetjes supermooi dus het hele gezicht dicht plamuren zou absoluut zonde zijn. De primer van Essence heb ik als eerste aangebracht om ervoor te zorgen dat haar gezicht de hele avond matte blijft. Ik heb een beetje foundation gebruikt en de concealer om wat rode plekjes te camoufleren. Haar wenkbrauwen hebben van zichzelf al een hele mooie vorm dus deze heb ik lichtjes bijgewerkt en ingekleurd waar nodig. Om ervoor te zorgen dat haar wenkbrauwen heel de avond op de plek blijven heb ik een wenkbrauwgel gebruikt. 

Gala Make-Up Look

De ooglook

Voor de ooglook kozen we prachtige goud/bruine kleuren. De look heeft een lichtbruine kleur als transitiekleur en is in de arcadeboog en outer V aangezet met donkerbruin. Op het bewegend ooglid zit een mooie, helder gouden kleur met een mooie witgouden kleur in de binnenste ooghoek. Alles is mooi ‘smokey’ geblend en de kleuren lopen mooi in elkaar over. De wing heb ik gezet met een oogschaduw zodat hij subtiel en ‘smudgy’ is in plaats van hard en streng. Op de onderste wimperrand heb ik donkerbruin en goud aangebracht om de look in balans te houden.

Gala Make-Up Look

Blush/Highlighter/Bronzer

Om het gezicht meer vorm te geven heb ik een lichte contour aangebracht. De focus ligt hierdoor op de jukbeenderen en dat is precies de bedoeling. Vervolgens heb ik op de appeltjes van haar wangen een peach/koraalkleurige blush aangebracht met een lichte shimmer. Deze kleur staat prachtig bij de ooglook en ook bij de kleur haar van Maud. Om het geheel wat feestelijker te maken heb ik op het hoogste punt van de jukbeenderen een prachtige highlighter aangebracht. 

Gala Make-Up Look

Lippen

Veel galalooks sluiten af met een klassieke rode kleur. Hier kozen wij juist niet voor. 1 omdat het deze look niet echt zou complimenteren en 2 omdat het gewoon niet helemaal past bij Maud. Daarom kozen we voor een lipliner in combinatie met MAC Please Me. Een van mijn favoriete lipsticks die perfect staat bij deze look. Daarnaast is hij mooi matte en blijft hij goed zitten. Perfect voor een gala dus! 


Op de 3 foto’s bovenin zie je Maud zonder make-up en op de 3 foto’s onderin zie je het eindresultaat!

Lieve Maud, super leuk dat je aan mij vroeg of ik jouw make-up en haar wilde doen voor het galafeest. Ik heb het echt met alle plezier gedaan en hoop dat je blij was met de look. Mocht je nog een keer opgemaakt willen worden dan weet je me te vinden! X

Wat vind je deze Gala Make-Up Look? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

26 Reacties

 1. 3 juni 2016 / 16:19

  Wat een ontzettend mooie look! Wat ziet ze er mooi uit!

 2. Janneke Rietman
  3 juni 2016 / 13:50

  ik had het resultaat al gezien in het echt. ik ben supertrots op mijn dochter. Lindsey bedankt je hebt mijn dochter nog mooier gemaakt dan ze al is.

 3. 2 juni 2016 / 21:17

  Dat heb je prachtig gedaan! Wat een mooie meid ook, die zag er top uit naar haar gala ๐Ÿ™‚ leuk dat je dit ook hebt vastgelegd!

 4. 2 juni 2016 / 19:32

  Wat een leuke look! Ik krijg er een beetje een Ibiza gevoel bij, zo in combinatie met haar haren. Echt heel leuk!

 5. 2 juni 2016 / 18:39

  Oh wauw, wat een mooie look! Mooie meid ook ๐Ÿ™‚

 6. 2 juni 2016 / 18:14

  Wat een leuk artikel! En heel mooi geworden! Het haar van Maud vind ik ook erg gaaf!

 7. 2 juni 2016 / 17:44

  Wat ontzettend leuk dat je haar mocht opmaken! En het resultaat mag er wezen, wat een knappe meid!

 8. 2 juni 2016 / 15:53

  Dat heb je heel mooi gedaan!

 9. 2 juni 2016 / 13:35

  Wauw wat heb je dat mooi gedaan en wat heeft ze prachtige haar ๐Ÿ˜ฎ
  X

 10. 2 juni 2016 / 13:26

  Wauw, wat een mooie look & wat heeft ze prachtig haar <3

 11. 2 juni 2016 / 11:04

  Wauw wat is het mooi geworden! Echt een prachtige look.

 12. 2 juni 2016 / 11:01

  Je hebt haar prachtig opgemaakt! Echt heel erg mooi gedaan en haar rode haar komt nog meer naar voren, super!

 13. 2 juni 2016 / 10:55

  Wauw, wat een mooie look! ๐Ÿ™‚

 14. 2 juni 2016 / 10:29

  Wauwie, je hebt echt een prachtige look gemaakt. Wat ziet ze er stralend uit!

 15. 2 juni 2016 / 10:22

  Heel erg mooi gedaan! Haar haar zit ook prachtig en maak de look af.

 16. 2 juni 2016 / 09:52

  Wauw, erg mooi geworden! Is ze vast heel erg blij van geworden ๐Ÿ˜€

 17. Maud Rietman
  2 juni 2016 / 08:11

  Ik vond het ook superleuk dat je mij op wilde maken! En wat heb je er toch weer een mooi artikel van gemaakt. xx

  • Peggy
   2 juni 2016 / 23:46

   Knap buufje/oppas/collega, wat ben je toch een mooie dame! xxx

 18. 2 juni 2016 / 07:41

  Je hebt er een prachtige look van gemaakt!