fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Milani Luminoso

Milani Luminoso

Als er één blush bekend is geworden door Nikkietutorials, dan is het Milani Luminoso. Zij gebruikt deze blush zo ontzettend vaak in haar video’s dat hij wel geweldig moet zijn. Ik werd steeds nieuwsgieriger dus besloot hem te kopen. In dit artikel lees je mijn mening over Milani Luminoso.

Milani Luminoso

Milani Luminoso

Ik bestelde Milani Luminoso bij The Make-Up Spot. Een fijne en snelle levering, maar toch viel mij iets tegen. De blush zit gewoon verpakt in een laagje plastic. Dit vind ik persoonlijk wel een beetje jammer. Een merk geeft toch wat extra luxe als hij mooi verpakt zit in een doosje. Hierbij merk je wel meteen dat het wel echt een budget-blush is. Maar goed.. De rest van de verpakking vind ik wel erg mooi met dat goud. Onder de blush vind je zelfs een spiegeltje en een kwast.

Milani Luminoso

De ‘Baked Blushes’ van Milani worden gebakken op Italiaanse Terracotta tegels. Deze blush is multifunctioneel, want hij kan shapen, contouren en highlighten tegelijk. In totaal zijn er 9 tinten verkrijgbaar en Luminoso is een prachtige peachy/koraaloranje kleur met een shimmery glanzende finish. Tijd om te swatchen!

Milani Luminoso

Milani Luminoso

Wauw, de blush voelt echt zijdezacht aan. Heerlijk is dat, want dat betekent gelijk dat hij heel erg mooi met je huid gaat blenden. Juist het effect waar ik fan van ben! De kleur is echt heel erg mooi. Peachy met een prachtige glans!

Milani Luminoso

En dit is de blush op mijn wangen! Aan de linkerkant zie je mijn gezicht zonder de blush en aan de rechterkant met blush. Ik heb deze blush wel aangebracht met mijn eigen blushkwast. Dus niet met het kwastje wat erbij zit. Die vond ik niet echt fijn werken. Maar het effect is echt super. Een warme peachy blush met een prachtige glans. Een highlighter is bij deze blush echt overbodig. Top!

Wel denk ik dat deze blush vooral heel erg mooi is in de zomer. Juist bij die sunkissed look. Denk dat hij in de winter misschien een beetje oranje wordt. Nu heb ik een warme ondertoon maar denk dat hij voor de mensen met een koele ondertoon niet helemaal geschikt is.

Milani Luminoso

Deze Milani Luminoso Baked Blush valt absoluut goed in de smaak. Ik denk dat ik deze de aankomende tijd erg vaak ga dragen!

Milani Luminoso Baked Blush kost €11,50 en is te koop bij o.a. The Make-Up Spot.

Welke blush draag jij op dit moment het meest?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 22 juni 2015 / 23:00

  Prachtige zomerse Blush, staat je mooi 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   22 juni 2015 / 23:02

   Dankjewel Saraya x

 2. 22 juni 2015 / 17:42

  Wat een prachtige blush, deze kleur staat je goed!

  • lindsey.beljaars
   22 juni 2015 / 19:18

   Dankjewel! X

 3. 22 juni 2015 / 16:08

  Wauw deze is wel erg gaaf! Wat een mooie wenkbrauwen heb je ook ♥

  • lindsey.beljaars
   22 juni 2015 / 19:19

   Wat lief, dankjewel!! Leuk dat je reageert x

 4. 22 juni 2015 / 09:03

  Wauw mooie blush! 🙂

  • lindsey.beljaars
   22 juni 2015 / 19:18

   Ja hij is echt heel erg mooi!

 5. 22 juni 2015 / 08:39

  Ah wauw! Hij ziet er echt heel mooi uit! Had niet verwacht dat een Nederlandse webshop hem gewoon verkoopt! *wishlist tip* haha

  • lindsey.beljaars
   22 juni 2015 / 19:18

   Haha jazeker!! Hij is echt zijn geld waard! 🙂