fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Bij heel veel andere blogs las ik overzichten van hun meest gelezen artikelen van 2015. Dat maakte me eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat Mijn meest gelezen artikelen van 2015 waren. Ik ben het op gaan zoeken en heb een top 10 gemaakt. Ben jij benieuwd naar mijn top 10 van Mijn meest gelezen artikelen van 2015? Lees dan verder.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #10 – MAC Mehr Matte Lipstick

Mijn review van de MAC Mehr Matte Lipstick staat op 10. Ik kocht deze tijdens een ‘niet bedoelde’ sale bij Douglas. Ik schreef er een uitgebreide review over en deze kwam online op 23 november.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #9 – theBalm The Manizer Sisters AKA The Luminizers

Al een tijdje stond de theBalm The Mary-Lou Manizer highlighter hoog op mijn wishlist. Totdat het theBalm The Manizer Sisters AKA The Luminizers uit kwam. Ik dacht meteen: ‘Die moet ik hebben!’ Ik heb hem dan ook gelijk besteld. Mijn review kwam online op 9 november 2015 en toen heeft Beauty88 het artikel gedeeld via Facebook. Dat zorgde voor veel extra bezoekers en daarom staat dit artikel op nummer 9.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015
Op #8 – It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Deze 3 lipsticks komen uit de It Pieces collectie en meteen toen de collectie in de winkel lag kocht ik deze lipsticks Mijn review kwam dan ook de volgende dag online, namelijk op 12 augustus 2015. Juist omdat het artikel zo snel online kwam, gaf het (denk ik) veel bezoekers. Mijn artikel van de It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks staat dan ook op nummer 8.

Op #7 – Winactie! Christmas Starterskit

Tsja, een leuke winactie doet het natuurlijk altijd goed. Deze Winactie! Christmas Starterskit kwam online op 14 december 2015 en duurde precies een week. Dit zodat de winnaar het pakketje zou ontvangen voor de kerst. Er hebben ontzettend veel mensen aan mee gedaan en dat was mega leuk!

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #6 – Essence Merry Berry Lipsticks

Begin December lag de Essence Merry Berry Collectie in de winkels. Ik kocht meteen alle drie de lipsticks en de highlighter. De review van de Essence Merry Berry Lipsticks plaatste ik de dag erna al online, namelijk op 2 december 2015. Hier kwamen ook ontzettend veel bezoekers op af en dat zet dit artikel op nummer 6.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015
Op #5 – MAC Captive

MAC Captive kocht ik tijdens mijn vakantie in Cannes. Ik had hem al een tijdje op het oog. Mijn review kwam online op 7 september 2015 en is sindsdien erg goed bezocht. Mijn artikel van MAC Captive staat hiermee op nummer 5.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #4 – Catrice Fallosophy Soft Lip Colour

De Catrice Fallosohpy Collectie lag begin Oktober in de winkels. Hier kocht ik weer direct alle 3 de lipsticks van en plaatste ze vrij snel online, namelijk op 12 oktober 2015. Mijn Catrice Fallosohpy Soft Lip Colour artikel werd goed gelezen en staat uiteindelijk op nummer 4.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #3 – Milano Luminoso Baked Blush

Milani Luminoso, een hele bekende blush. Ik zag hem bij Nikkietutorials zo vaak voorbij komen dat ik hem uiteindelijk kocht bij TheMakeUpSpot. Mijn uitgebreide artikel kwam online op 22 juni 2015. The MakeUpSpot heeft dit artikel toen gedeeld op hun Facebookpagina. Dit zorgde voor heel veel bezoekers en zette mijn artikel van de Milani Luminoso Baked Blush uiteindelijk op nummer 3.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #2 – Aussie Aussome Volume

Aussie, een merk waar ik al veel over had gelezen. Zelf had ik er nog nooit iets van geprobeerd en ik besloot de shampoo en de conditioner uit de Aussie Aussome Volume lijn te proberen. Het artikel kwam online op 26 november 2015. Via de Aussie Facebookpagina is deze toen gedeeld en dat zorgde ervoor dat dit artikel nu op nummer 2 van de meest gelezen artikelen staat.

Mijn meest gelezen artikelen van 2015

Op #1 – Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Dit palette heb ik uitgebreid gereviewed en het artikel kwam online op 13 augustus 2015. Waarom dit artikel nu zo super veel is gelezen? Ik heb echt geen flauw idee. Er is gewoon veel naar gezocht en blijkbaar komt mijn blog dan hoog in de zoekresultaten voor. Dat heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat het Essence All About Bronze Eyeshadowpalette op nummer 1 staat van al mijn artikels.

Dit waren Mijn Meest Gelezen Artikelen van 2015. Sommige had ik wel verwacht, maar de nummer 1 vond ik toch wel verrassend. Wat me opvalt is dat de helft van de artikelen reviews zijn van lipsticks. Nieuwe collecties van Essence en Catrice vallen in de smaak en mijn reviews van MAC Lipsticks. Leuk om te weten!!

Welk artikel, uit Mijn Meest Gelezen artikelen van 2015, vind jij het best?
Wat zou jij meer willen lezen op mijn blog? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 6 januari 2016 / 17:51

  Superleuk om te zien! Bij mij zijn mijn MAC reviews ook altijd populair! X

 2. 6 januari 2016 / 16:43

  Wat een bijzondere eerste plek! Had dan eerder een MAC lipstick verwacht 🙂

 3. 6 januari 2016 / 10:09

  Heel leuk en grappig ook om te zien dat het palette van essence het meest bekeken is!
  XOXO esmee

 4. 6 januari 2016 / 09:37

  Leuk om te zien, het is altijd van alles wat dat dan naar voren komt! 🙂

 5. 6 januari 2016 / 09:35

  Leuk om te zien wat de meest gelezen artikelen zijn en ook voor jezelf. Ik vind je foto’s ook altijd erg mooi.

 6. 6 januari 2016 / 08:45

  Er zijn ook leuke artikels om te lezen. Mooi product en dan ook nog winactie. 😉

 7. 6 januari 2016 / 07:53

  Prachtige artikelen (en producten) zijn het en je mag dan ook zeker trots zijn dat dit je top 10 is.. En dat ze zo vaak zijn bekeken. Ga zo door! Ik vind persoonlijk de lipstick artikelen het leukst. Liefs!

 8. 6 januari 2016 / 06:51

  Ik vind al deze artikelen leuk en snap deze top 10 dan ook goed :-)!