fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Ik was van de week bij de Kruidvat en in het schap van Essence viel mijn blik op het Essence All About Bronze Eyeshadowpalette. Een palette waar ik enorm benieuwd naar was en ik graag voor jullie review. Benieuw naar het Essence All About Bronze Eyeshadowpalette? Lees dan verder.

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Laat ik even beginnen met te zeggen dat ik over het algemeen niet zo’n hele Essence fan ben. Dat neemt natuurlijk niet weg dat deze review altijd eerlijk zal zijn en ik het ook gewoon zeg als ik het product juist helemaal fantastisch vind!

Dit palette komt uit de Essence Try It. Love It! Collectie van Essence. Deze ligt nu in de winkels en is tot eind september te koop.

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

 Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Het palette vind ik er erg goed uitzien. Er zitten al meerdere All About… oogschaduwpalettes in het assortiment van Essence. Echter hadden die 6 kleuren en deze heeft er 8. Het zijn 8 shimmery kleuren in allemaal bronze-tinten. Iets wat natuurlijk ge-wel-dig is als je een heerlijk gebruind huidje hebt. Tijd om te gaan swatchen.

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

De vier swatches die je hier op mijn arm ziet, zijn de 4 kleurtjes uit de eerste/bovenste rij. Begint met een prachtige champagnekleurige tint. Daarna twee rozekleurige tinten en de laatste neigt wat meer naar het bruin. De oogschaduws voelen erg zacht aan en bevatten meteen veel pigment. Dit beloofd veel goeds, moet ik zeggen!

IMG_6672

Deze 4 swatches zijn de 4 kleuren uit de tweede/onderste rij uit het palette. Beginnend met een ietwat koele lichte/highlight kleur. Daarna een prachtige goudtint. Een koperkleur gevolgd door een bruine kleur. Ook deze oogschaduws voelen weer even zacht aan en swatchen makkelijk. Tijd voor de look!

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Dit is de look die ik ermee maakte. Een look waar ik erg tevreden over ben! Ik heb de lichtste kleur uit de onderste rij gebruikt als highlighter in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. De gouden tint daarnaast heb ik gebruikt op het bewegend ooglid. In de crease heb ik de donkerste kleur uit de bovenste rij gebruikt en deze ietwat uitgeblend met de rozegouden tint.

Essence All About Bronze Eyeshadowpalette

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze oogschaduws bovenverwachting fijn vond werken. Het pigment is goed en ze voelen heel zacht aan. Daardoor zijn ze totaal niet poederig en heb je weinig last van fall-out. De kleuren vind ik goed gekozen. Je hebt zowel een mooie lichte highlighters als wat donkerdere tinten om de look net wat meer diepte te geven. Één nadeel vind ik toch wel dat er geen matte tint in zit. Tuurlijk, het is een bronze-palette. Dat snap ik helemaal. Maar als je echt puur alleen dit palette gebruikt, dan is je ooglid wel een glitterbol. Aan het einde van de dag heb je dan dus een grote kans dat het overal op je gezicht zit. Naast dat heb ik eigenlijk geen negatief punt kunnen ontdekken. Zeker voor de prijs kun je eigenlijk echt niet klagen!

Dit Essence All About Bronze Eyeshadowpalette is te koop voor €3,99 bij de drogisterijen. 

Wat is jouw favoriete product van Essence?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

16 Reacties

 1. 30 augustus 2015 / 11:13

  Mooi palette! Ziet er super goed uit! Liefs, Lieke

 2. 30 augustus 2015 / 10:19

  Ik was hier al benieuwd naar! Fijne review, de look die je hebt gemaakt staat je mooi ๐Ÿ™‚

 3. 17 augustus 2015 / 22:01

  Wat een leuk palet! Had er niet zoveel van verwacht! Nu wil ik hem ook hihi.

 4. 15 augustus 2015 / 12:42

  Vind het palette er goed uitzien, ook mooie look heb je ermee gemaakt!

 5. 14 augustus 2015 / 00:50

  Wat een prachtig budget palette zeg! Die look staat je zo leuk, erg mooi!

 6. 13 augustus 2015 / 14:58

  Prachtige palette, mooie Nude tinten ๐Ÿ™‚
  X

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 14:00

   Leuk! Zeker doen!

 7. 13 augustus 2015 / 11:59

  Mooi hoor! Leuk om te zien hoe deze kleuren bij een blondine staan, het lijkt wel alsof alleen brunettes oogschaduwpalletes reviewen en dan pakt het bij ons blondjes vaak heel anders uit. ๐Ÿ˜‰ Zelf ook geen mega Essence fan, maar hier zou het voor doen! x

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 12:45

   Dankjewel! Vind deze kleuren bij blondines ook heel erg mooi. Ben zelf inderdaad ook niet echt een fan van essence, maar dit is echt een mooi palette.

 8. 13 augustus 2015 / 10:45

  Ja dit palette lijkt me erg fijn! Het zijn echt mijn kleuren en ze werken zo te horen ook nog fijn! ๐Ÿ™‚

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 10:56

   Dankje Desiree! Jaa echt een fijn palette!!

 9. 13 augustus 2015 / 09:41

  Wauw! Je hebt er een erg mooie look mee gemaakt zeg! Ik houd wel van die aardetinten.

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 09:57

   Thanks Desiree! Denk dat welke kleur je ook pakt, je met dit palette al snel op dit soort look uitkomt. Aangezien iedere kleur wel een beetje in dezelfde tint zit. Ik houd er ook van dus prima palette voor mij, hihi!

 10. 13 augustus 2015 / 08:08

  Wat een mooi palette. Je hebt er een mooie ooglook mee gemaakt, precies hoe ik het ook graag heb :-)!

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 09:56

   Ah dankjewel Femke! Het palette is echt de moeite waard, heel mooi!