fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Aussie Aussome Volume

Aussie Aussome Volume

Aussie is een merk waar ik al zoveel over heb gehoord en gelezen, maar zelf had ik er nog nooit iets van geprobeerd. Ik was ontzettend nieuwsgierig geworden naar het merk en kocht uiteindelijk de Aussie Aussome Volume-lijn. In dit artikel review ik zowel de shampoo als de conditioner.

Aussie Aussome Volume

Aussie Aussome Volume
Bron

Aussie heeft in totaal 5 verschillende haarverzorgingslijnen. Voor ieder haartype is er een verschillende lijn ontwikkeld en ik review de Aussie Aussome Volume lijn. Dit is de middelste, groene lijn op de foto.

IMG_8324

Ik wil allereerst credits geven voor de naam en de verpakking. Echt top! De producten zien er stijlvol uit en hebben een uitstraling net als alle andere Aussie producten. Beide flessen hebben een klikdop. De shampoo bevat 300ml. en de conditioner bevat 250ml. De fles van de shampoo is dan ook een tikkeltje groter dan die van de conditioner.

Dan de geur! Eerlijk gezegd had ik geen idee wat voor geur ik moest verwachten en ik was dan ook echt verbaast toen ik aan de producten rook. Het is echt bij zowel de shampoo als de conditioner een kauwgomballengeur! Gelukkig totaal niet overheersend en dat maakt dat ik het echt een heerlijke geur vind.

IMG_8327

Aussie Aussome Volume

De shampoo heeft een heldere substantie en een lichte perzikachtige kleur. Je hebt maar een klein beetje nodig om de shampoo goed te verdelen en al snel schuimt het enorm. Dit komt vooral door de SLS die aan de shampoo is toegevoegd. Na het wassen met de shampoo voelt je haar echter wel echt ontzettend droog en stroef aan. Ik had meteen het gevoel dat ik er een lading conditioner in wilde gooien zodat het weer wat zachter werd, en dat is dan ook precies wat ik deed!

IMG_8330

IMG_8335

De conditioner is wit en crèmig. Precies wat ik van de conditioner had verwacht. De ingrediënten in deze conditioner zijn erg verzorgend, zo vind je er onder andere kokosolie en raapzaadolie in. Deze conditioner maakt mijn haar gelukkig wel erg zacht en glad. Dit zorgt er voor dat mijn haar na het wassen verzorgd aanvoelt en dat het goed uit te borstelen is. De geuren blijven ontzettend lang hangen en dat vind ik heerlijk!

De shampoo, daar ben ik heel eerlijk gezegd niet zo over te spreken. Er zit helaas een berg SLS in. Dit zorgt aan de ene kant voor heerlijk veel schuim maar aan de andere kant maakt het mijn haar stroef, droog en stug. Het voelt gewoon echt niet lekker aan en ik kan dan ook absoluut niet zonder de conditioner. De conclusie is dat ik de shampoo niet opnieuw zou kopen maar de conditioner absoluut wel. Ik vind de geur heerlijk en mijn haar voelt glad en zacht aan na het wassen. 

Mijn haar is van zichzelf erg steil en volumeloos. Of dat mijn haar echt meer volume krijgt, hmm niet echt. Misschien wel wat meer structuur zodat je er wat makkelijker volume in kan krijgen.

Zowel de shampoo als de conditioner uit de Aussie Aussome Volume lijn kost 6,99 per stuk. Hiervoor krijg je dus een shampoo die 300ml. bevat en een conditioner die 250ml. bevat.

Heb jij al eens een shampoo van Aussie geprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 28 oktober 2015 / 10:19

  aaa hier was ik benieuwd naar! 🙂

 2. 28 oktober 2015 / 08:59

  Klinkt als een goed product wanneer opzoek bent naar wat extra volume. Zelf kan ik geen extra volume gebruiken ☺ heb er al genoeg van. Xoxo

 3. 27 oktober 2015 / 21:35

  Ik vind Aussie erg lekker ruiken en that’s it eigenlijk 😉

  Vanwege mijn gevoelige hoofdhuid durf ik het niet eens te proberen.

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:02

   Jaa inderdaad, ruikt heerlijk maar daar blijft het (helaas) ook bij..

 4. 27 oktober 2015 / 21:12

  Toch wel jammer dat er soms zoveel SLS in de shampoos zitten, ik gooi vaak na het douchen ook een berg serum in zodat mijn haar een stuk fijner aan zal voelen. Ik ben nog helemaal niet bekend met Aussie, oeps echt erg. Ik ben heel benieuwd geworden naar de conditioner, die ga ik zeker eens proberen maar dan van de Fizz lijn omdat ik van mijzelf al behoorlijk veel volume heb. Fijne review!

 5. 27 oktober 2015 / 20:41

  Oo de geur kauwgomballen is inderdaad erg lekker, ben nu wel nieuwsgierig geworden naar de shampoo en conditioner 🙂
  X

 6. 27 oktober 2015 / 20:18

  Goede review. Ik vond Aussie persoonlijk een beetje tegenvallen.

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:02

   Jap, me too! Ruikt heerlijk, conditioner vind ik ook fijn, maar de shampoo is niets voor mij helaas!

 7. 27 oktober 2015 / 19:10

  Hm mijn mening is over deze lijn van Aussie precies hetzelfde. Ik vind het niet echt boeiend.
  Zelf gebruik ik nu al ongeveer 2 jaar de Miracle Moist en ruikt ZO lekker.
  Nu ben ik alleen tijdelijk even andere producten aan het testen en merk dat mijn haar daar ook wel weer even goed aan doet

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:03

   Ja gek he! Als je even een andere shampoo gebruikt, gaat je haar daar inderdaad weer op reageren. De Miracle Moist ken ik niet, maar die ga ik absoluut even bekijken!

 8. 27 oktober 2015 / 13:42

  Aussie is echt een superfijn merk! Die conditioner wil ik zeker eens proberen!

 9. 27 oktober 2015 / 12:34

  Ik heb ze nog nooit gebruikt. Ik gebruik altijd Elvive van L’Oreal! Maar Aussie klinkt ook aantrekkelijk!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:05

   Heb zelf ook weinig ervaring met Elvive en L’Oreal, gebruik zelf vaak Andrélon met Marokkaanse Olie.

 10. 27 oktober 2015 / 11:15

  Ik heb ook eens iets van Aussie geprobeerd en ik vond het alles behalve fijn. Het product heb ik nooit meer gebruikt en hierdoor koop ik waarschijnlijk ook niet snel meer iets anders. Jammer, want het leek mij ook een heel fijn merk.

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:03

   Jaa same here! Vond het ook zo tegenvallen. De conditioner was oké, de shampoo totaal niet. Jammer…

 11. 27 oktober 2015 / 10:17

  Ik heb dit merk ook nog nooit gebruikt maar wil het zeker wel eens proberen! De shampoo dus alleen niet.. haha!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:04

   Haha nee, die zou ik laten staan, haha!

 12. 27 oktober 2015 / 09:13

  ja, want ik ben altijd op zoek naar dé shampoo die mijn droge haar verandert in prachtige glanzende tressen. Maar ook Aussie faalde helaas.

 13. 27 oktober 2015 / 06:58

  Ik wil ook nog eens graag wat producten van dit merk proberen. De shampoo klinkt, zoals jij hem omschrijft, helemaal niet fijn.. de conditioner dan wel weer! Ik ben benieuwd, ik ga zeker nog eens wat producten testen!

  • Lindsey Beljaars
   2 november 2015 / 16:04

   Klopt inderdaad, shampoo is het niet voor mij, de conditioner vind ik wel fijn! Ben benieuwd wat jij ervan vindt als je het gaat testen.

 14. 27 oktober 2015 / 06:55

  De conditioner lijkt me wel fijn! Ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd.