fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Wie wordt er niet blij van een heerlijk parfum? Ik in ieder geval wel. De geuren van Marc Jacobs zijn bij mij groot favoriet, vooral Marc Jacobs Decadence draag ik meerdere malen per week. Vandaag review ik eens een ander merk, namelijk Yves Saint Laurent. Ik review de Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum. Benieuwd wat ik van dit parfum vind? Lees dan zeker verder.

Yves Saint Laurent Elle Eau de ParfumYves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Waar ik vroeger van hele frisse, bloemige geuren hield, houd ik nu meer van warme, vrouwelijke geuren. Juist die houtachtige en patchoulliachtige geuren vind ik heerlijk. Zeker in de winter.

De verpakking van dit parfum vind ik erg chique. Het is een hele lange, slanke flacon met paarse, gouden en zwarte details. Zowel aan de voor- als achterkant zit een gouden ‘plaat’ met daarin het Yves Saint Laurent Logo. Onder die gouden plaat zit een zwarte plaat. Op de achterkant vind je hier productinformatie op, op de voorkant is hij leeg. De zijkant van de flacon is doorzichtig en de dop is vierkant.

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Elle Eau de Parfum is Yves Saint Laurent’s ode aan de vrouw. Dat belooft wat!

 • Topnoten: Roze bessen en Framboos
 • Hartnoten: Lychee en Pioen
 • Basisnoten: Patchoulli, Vetiver en Houtnoten

Dit parfum is echt iets voor mij. Het is een fris parfum maar tegelijkertijd heel warm en vrouwelijk. Precies waar ik van houd eigenlijk. Wel vind ik hem denk ik lekkerder voor de herst/winter dan in de lente/zomer. Dat het een luxe parfum is merk je goed, het parfum blijf je namelijk de gehele dag goed ruiken. Hij is flink aan de prijs maar ik voeg dit parfum met heel veel liefde toe aan mijn stash.

Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum

Dit parfum heeft maar twee formaten, namelijk:

 • Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum 50 ml – €  88,50
 • Yves Saint Laurent Elle Eau de Parfum 90 ml – € 118,39

Wat is op dit moment jouw favoriete parfum? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 7 januari 2016 / 15:00

  Ik ken dit parfum helemaal niet! Klinkt erg goed, ga hem zeker eens ruiken. Mijn favoriet is Black Opium van YSL 😀

 2. 5 januari 2016 / 20:52

  Wauw wat een mooie flacon, de geur klinkt alvast erg lekker 🙂
  Ben er nieuwsgierig naar geworden, bij mijn volgende bezoek aan IciparisXl ga ik zeker eens snuffelen aan deze geur!
  X

 3. 5 januari 2016 / 18:36

  De geur klinkt heerlijk, verpakking is prachtig, lijkt wel heel erg iets voor mij! Maar dat wordt dus wel nog even sparen eerst, haha.

 4. 5 januari 2016 / 17:14

  Hmm lijkt me heerlijk!! X

 5. 5 januari 2016 / 15:52

  Ik ken dit geurtje niet maar de verpakking alleen al vind ik te gek. Ik ga hier ruiken als ik bij Ici Paris ben.

 6. 5 januari 2016 / 14:31

  Dit klinkt als een heerlijke parfum, wat jammer dat je door de computer niet even kunt ruiken, haha! De flacon ziet er ook goed uit, dat vind ik ook altijd erg belangrijk. Ik ga altijd op de mooiste uitstraling af bij de parfumerie/drogisterij.

 7. 5 januari 2016 / 13:59

  Klinkt als een heerlijke parfum! ziet er goed uit liefs en nog de beste wensen!

 8. 5 januari 2016 / 10:20

  Ik weet niet helemaal of deze geur is wat bij mij past, maar daarvoor zou ik toch een keer moeten ruiken 😉 De flacon is in ieder geval heel mooi!

 9. 5 januari 2016 / 07:46

  Oeh hij ziet er heel erg mooi uit. Ik ben er erg benieuwd naar!

 10. 5 januari 2016 / 07:33

  Fris, warm en vrouwelijk. Dat klinkt goed. De flacon ziet er ook mooi uit.

 11. 5 januari 2016 / 07:31

  Erg mooie flacon en de geur lijkt me heerlijk. Zelf ben ik helemaal fan van Black Opium!
  XOXO esmee

 12. 5 januari 2016 / 06:40

  Ik ken dit parfum helemaal niet, ben erg benieuwd naar de geur!