fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Terwijl ik nog op zomervakantie moet, liggen de eerste herfstcollecties alweer in de winkel. Zo ook de It Pieces Collectie van Catrice. Een herfstcollectie die van eind juli tot eind augustus te koop is. Ik review in dit artikel de It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks. Benieuwd? Lees dan verder.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

De It Pieces Fall/Winter 2015 collectie heeft prachtige producten. Zo hebben twee oogschaduwpalettes, een matte bronzer, 4 nieuwe nagellakjes en o.a. een vloeibare highlighterpen. In deze review dus de drie lipsticks.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

De Ultimate Stay lipsticks zijn al wel bekend bij Catrice. Het zijn prachtige semi-matte, goed gepigmenteerde lipsticks. Ik heb meerdere lipsticks van Catrice uit de Ultimate Stay-lijn en ben er altijd erg over te spreken. De volgende drie kleuren zitten in de collectie:

 • 030 – Wood You Love Me
 • 060 – Floral Coral
 • 070 – Plum & Base

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

De lipsticks hebben alle drie een prachtige, lange, matzwarte huls. Erg chique, als je het mij vraagt. De lipstick zelf is ook smal en is strak afgesneden. Een prima vormgeving wat mij betreft. Alleen altijd zo jammer van die streepjescode-stickers op je lipsticks. Die zouden toch echt verboden moeten worden. Ach! Op naar de swatches.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Dit zijn dan de swatches. Alle drie de lipsticks smeren even fijn uit en zijn goed gepigmenteerd. Echt een prima kwaliteit. Natuurlijk is het dan ook fijn dat de lipsticks je leuk staan, dus laten we gaan kijken hoe de lipsticks op mijn lippen uitpakken.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks / 030 – Wood You Love Me

Wauw, echt een nude kleurtje. Een beetje een caramelkleur met een bruine ondertoon. Ik vind deze heel erg mooi voor overdag. Zeker richting de herfst pak ik al weer snel dit soort tinten, dus dat gaat wel goed komen. Hij heeft wat weg van MAC – Velvet Teddy.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks / 060 – Floral Coral

Dit is een heerlijk roze kleurtje. De naam snap ik niet helemaal, want Coral is hij echt niet. Het is gewoon echt roze. Wel een hele mooie kleur die overal bijstaat. Een kleurtje die wat mij betreft iedereen in haar stash moet hebben. Deze kleur komt dicht in de buurt bij MAC Please Me.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks / 070 – Plum&Base

BAMM! Mijn favoriet! Jaa hoor, echt iets voor mij! Helemaal in de herfst, dan draag ik dit het liefst de hele dag door. Ik vind de vorige twee kleurtjes ook prachtig hoor, maar ik houd altijd wel van een opvallende lipstick. Denk dat ik deze het meest ga dragen aankomende herfst. Al lijkt deze heel erg op MAC Rebel, een lipstick die ik ook heb! Die heeft er dus een concurrent bij.

It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Ja, de nieuwe It Pieces Collectie van Catrice is echt iets voor mij. Alle drie de lipsticks vind ik ontzettend mooi, maar Plum&Base is mijn favoriet. De lipsticks voelen comfortabel aan op de lippen en hebben een soort satin/matte finish. Erg mooi. Ze blijven zo’n 3 uur goed zitten maar moeten na een maaltijd wel worden bijgewerkt. Prima resultaat.

Deze It Pieces By Catrice Ultimate Stay Lipsticks zijn te koop voor €4,99 bij de drogisterijen. 

Heb jij al iets van deze collectie bemachtigd? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

11 Reacties

 1. 17 augustus 2015 / 18:41

  Plum&base staat je echt zo goed! Ik vind deze lipkleuren echt mooi!

 2. 13 augustus 2015 / 01:44

  Oehh..’mooie kleuren, vooral het laatste kleur is erg mooi & staat jou prachtig 🙂
  X

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 10:27

   Dankjewel Saraya, dit is inderdaad ook mijn favoriet!

 3. 12 augustus 2015 / 16:01

  Prachtige lipsticks, staan je ook alle 3 heel erg mooi vind ik!

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 10:27

   Dankjewel Sonja! X

 4. 12 augustus 2015 / 14:24

  Plum & base is ook mijn favoriet, erg mooi kleur. Liefs!!

  • lindsey.beljaars
   13 augustus 2015 / 10:27

   Dankjewel, vind dit zelf ook de mooiste!

 5. 12 augustus 2015 / 12:11

  Plum & Base zit ook in het vaste assortiment 🙂 Deze heb ik namelijk al enige tijd in mijn bezit. Al moet ik ‘m nog steeds reviewen, haha! Ik vind deze tint je ook ongelooflijk goed staan! Hij knalt inderdaad van je lippen, prachtig!

  • lindsey.beljaars
   12 augustus 2015 / 13:09

   Jaa klopt inderdaad. Maar hij is wel gaaf he? hihi, ben er heel blij mee!

 6. 12 augustus 2015 / 08:40

  Ik heb 2 kleuren in mijn bezit..en ik vind ze echt heel erg fijn! Ik vind deze 3 kleuren ook weer zo mooi :-)!

  • lindsey.beljaars
   12 augustus 2015 / 13:09

   Jaa ze zijn inderdaad echt heel erg fijn!! X