fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

Favorieten van februari 2021

Favorieten van februari 2021

Hello March! Wat ben ik blij dat je er bent. Het is de maand waarin de lente officieel begint en jeetje, wat ben ik toe aan het voorjaar. We zijn natuurlijk de afgelopen week verwend met heerlijk weer en wat mij betreft mag dit blijven. Uiteraard sluit ik februari niet af zonder mijn favorieten van februari 2021 te bespreken. Lees je met mij mee?

Gellak van Mistero Milano

Waar je normaal voor een manicure naar een nagelsalon gaat, kon dit tijdens de strenge lockdown natuurlijk niet. Ik ben al die tijd mijn eigen manicure gedaan met gellak en mijn favoriet is absoluut de gellak van Mistero Milano. Begin februari schreef ik hier een uitgebreide review over en ik kan niet anders zeggen dan dat ik absoluut te spreken ben over dit merk. De gellak is zonder problemen 3 weken laten zitten en heb ik echt alleen verwijderd omdat de uitgroei geen gezicht meer was. Het zit echt als een huis!

Lees ook –> Zelf gellak verwijderen

Labello Glossy Finish

Labello Glossy Finish Oil

Heb jij de nieuwe Glossy Finish Oils van Labello al gespot? Lipgloss wordt weer helemaal on trend en Labello doet hier gezellig aan mee. Ik kreeg de producten opgestuurd en vond het stiekem super leuk om weer eens een product van Labello uitgebreid te reviewen. Naast een fijne glans hebben deze glossjes een hydraterende en verzorgende werking. Ik ben er aangenaam door verrast en heb inmiddels standaard een Labello glossy finish lip oil in mijn tas zitten.

Obagi Daily Hydro-Drops

Obagi Daily Hydro Drops

Dit serum van Obagi testte ik precies tijdens de kou in Nederland. Ik merkte dat ik toen echt behoefte had aan een extra stap in mijn skincare routine aangezien mijn huid absoluut droog en trekkerig aanvoelde. Deze Obagi Daily Hydro Drops waren dan ook echt een lifesaver. Het is echt een super fijn serum dat de huid ontzettend goed verzorgd en hydrateert. Ik gebruik hem op dit moment nog steeds iedere avond. Heerlijk!

Nieuwe make-up kwasten van MonPhill’s

MonPhill’s Luxe penselenset

Ja, dit is toch zo’n tof product! De MonPhill’s Luxe Penselenset is ontwikkeld voor een vrouw die veel on the go is en is natuurlijk ook perfect voor op reis. Het is een set die ontstaat uit een kwastenhouder en drie penselen. Deze penselen zijn super zacht en 100% vegan. Geloof me, deze review wil je lezen en vervolgens wil je deze luxe penselenset hebben. I’m sure!

Wide leg jeans 

In mijn middelbareschooltijd droeg ik alleen maar broeken met wijde pijpen. Mijn favoriete merken waren Indian Rose, Diesel en Replay. Destijds begon de skinny jeans langzamerhand terrein te winnen en ik kon daar in het begin absoluut niet aan wennen. Na een tijdje was ik om en ik heb jaren niets anders gedragen dan een skinny jeans. Inmiddels zijn de flared jeans en de wide leg jeans weer terug van weggeweest. Ze zijn weer helemaal on trend! In mijn OOTD Wide Leg Jeans kun je zien hoe ik een spijkerbroek met rechte pijpen het liefst style. Deze jeans is van Comegetfashion.

Favorieten van februari 2021

Oeeeeeh en natuurlijk nog 1 favoriet, de sneeuw! Hoe heerlijk was het om even een weekje getrakteerd te worden op vorst en een dik pak sneeuw? Iedereen was er aan toe! Met als kers op de taart natuurlijk dat het mogelijk was om te schaatsen op natuurijs. Hoe blij ik nu ook ben dat de lente eraan komt, ik heb echt ongelofelijk genoten van deze winterse week!

Dit waren ze, mijn favorieten van februari 2021! Als je één favoriet van februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 1 maart 2021 / 18:29

    Wat een fijne favorieten! Ik snap het overigens van je ultieme favoriet; de sneeuw. Al moet ik zeggen dat ik dit zonnige weertje ook wel érg lekker vind.

    Mijn favoriet van februari (als ik moet kiezen) is dan toch wel het schaatsen! 🙂

    • 4 maart 2021 / 16:20

      Jaa heerlijk hè, dat schaatsen op natuurijs! ?