fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD Wide Leg Jeans

Wijde spijkerbroek

Oh yes! Ik heb de lentekriebels 100% te pakken. Ik heb genoten van de sneeuw maar geniet denk ik nog meer van het gevoel van voorjaar. Wat mij betreft mogen deze temperaturen de komende weken zo blijven. Heerlijk! Letterlijk weer wat zonnestraaltjes na donkere dagen. Afgelopen woensdag was ik op bezoek bij mijn nicht in Breda en hebben we dit lookje met een wijde spijkerbroek in het centrum geshoot. Benieuwd? Lees en kijk gezellig mee!

Wijde spijkerbroek

Wijde spijkerbroek

Deze trend is dus helemaal terug van weggeweest, de wijde spijkerbroek. Ik weet nog dat ik vroeger alleen maar wijde spijkerbroeken droeg van het merk Indian Rose. Who’s with me? Haha!! En zo enorm moest wennen aan de skinny jeans. Een tijd lang heb ik niets anders gedragen dan skinny jeans maar stiekem vind ik de terugkeer van de flared en wijde spijkerbroeken ook wel heel erg leuk.

Deze wijde spijkerbroek is een high waist model. Ik ben 1.78m (voornamelijk lange benen) en draag maat S. Hij sluit bij mijn middel echt perfect aan en ook de lengte lijkt wel voor mij te zijn gemaakt. De broekspijpen vallen dus echt lang!! Hij is van ComeGetFashion en is naast blauw ook in het zwart verkrijgbaar. ComeGetFashion geeft aan dat de broekspijpen heel makkelijk af te knippen zijn op de gewenste lengte. Je koopt deze Wide Leg Jeans voor € 49,99

Ik combineer hem met een effen beige trui met wijde mouwen van Loavies. De beige cowboyboots maken deze look natuurlijk helemaal af. Deze boots hebben jullie wel vaker voorbij zien komen en zijn echt mijn favoriet. Zo heb je ze bijvoorbeeld ook kunnen zien in mijn OOTD Roze rokje van My Jewellery. Om precies te zijn zijn het de Beige Toral Lange Laarzen 12514 Claire Rose X Toral en ik heb ze ontvangen van Omoda.

De beige muts die ik draag is heel zacht, lekker fluffy en ook van ComeGetFashion. Uiteraard een perfecte match bij deze outfit. Verder draag ik sieraden van merken zoals iXXXi Jewelry, Cluse en My Jewellery.

https://www.instagram.com/p/CLciMgxjhDv/

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram? (@lindseybeljaars)

Details

Dit was hem, mijn OOTD Wide Leg Jeans! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

2 Reacties

  1. 24 februari 2021 / 14:54

    Wat een toffe boots! De jeans staat je ook heel erg goed. 🙂

    • 26 februari 2021 / 13:07

      Ah thanks Kelly, lief van je x