fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Gellak van Mistero Milano

Gellak van Mistero Milano

Qua uiterlijke verzorging zijn we op onszelf aangewezen. De nagel- en kapsalons zijn gesloten door de huidige maatregelen. Mijn nagels konden absoluut een opknapbeurt gebruiken en hiervoor heb ik de gellak van Mistero Milano gebruikt. Dit is mijn eerste ervaring met het merk en in deze review ga ik je er alles over vertellen. Kunnen jouw nagels ook een opknapbeurt gebruiken en ben je nieuwsgierig naar mijn ervaring met deze gellak van Mistero Milano? Lees dan snel mee!

Gellak van Mistero Milano

Gellak thuis aanbrengen

Mijn voorkeur ligt altijd bij een gellak manicure aangezien deze gemiddeld 2 tot 3 weken meegaat en niet zo snel afbladdert als normale nagellak. Ik vind het heerlijk om dit bij een salon te laten doen maar breng het ook geregeld zelf aan thuis. Hiervoor gebruik ik diverse merken en zoals vermeld ga ik je in dit artikel alles vertellen over mijn ervaring met de gellak van het merk Mistero Milano.

Van het merk heb ik een volledige set ontvangen met hierin alle producten die nodig zijn voor een succesvolle gellak manicure @ home. Namelijk:

 • Nail Prep
 • Primer
 • Flexi Base
 • Drie kleuren
  • Exactly! (lichtblauw)
  • Wonderfully Pastel (lila)
  • On Point (koraal)
 • No wipe top
 • En natuurlijk de UV/LED lamp

Ik heb de lentekriebels al flink te pakken en ben dus gegaan voor die heerlijke pastelkleurtjes. Zodra ik de kleuren bij elkaar zag dacht ik: ‘Hoe leuk staat dit samen!’ Ik besloot dan ook al snel om alle drie de kleuren te verwerken in deze manicure.

Hoe gellak aanbrengen?

Het goed aanbrengen van een gellak thuis gaat via een uitgebreid stappenplan die ik hieronder graag toelicht:

 1. Bereid de nagels voor – Je duwt je nagelriemen naar achteren, vijlt de nagels in de vorm en lengte die je wilt en buffet de nagel zelf ruw op met een buffetvijl. Door het opruwen van je nagelt hecht de gellak beter.
 2. Nail Prep – met de ‘nail prep’ dehydrate je je nagels tijdelijk. Een stap die je niet moet overslaan aangezien dit de duurzaamheid van je manicure absoluut verhoogt!
 3. Primer – Breng een primer aan.
 4. Base – Na de primer is het tijd voor de basecoat. Ik heb de Elastic Base gebruikt. Deze basecoat hard je uit onder de lamp (30 tot 60 seconden).
 5. Kleur – Oh yes! De basis zit erop en eindelijk is het tijd voor een kleurtje! Iedere laag kleur had je 60 tot 90 seconden uit onder de lamp. Bij mij waren de kleuren ontzettend mooi gedekt in twee lagen.
 6. Top – De laatste stap is het aanbrengen van de topcoat. Deze laatste stap zorgt ervoor dat de nagel volledig geseald is en vermindert de kans op een vroegtijdige loslating. Deze stap heb ik 90 seconden uitgehard onder de lamp.

Het kan zo zijn dat je nagels na het aanbrengen en uitharden van de topcoat plakkerig en vettig aanvoelen. Dit is onschuldig en je kunt dit gewoon verwijderen met een cleaner. 

Gellak van Mistero Milano

Conclusie

Kijk nou, hoe leuk is deze manicure! Ik ben er echt helemaal blij mee! Naast dat ik fan ben van deze drie kleurtjes ben ik ook ontzettend fan van de producten van Mistero Milano. Ze zijn ontzettend prettig in gebruik en mijn manicure is zonder problemen 3 weken blijven zitten. Ik heb er dan ook echt helemaal niets op aan te merken. Dit is voor mij de perfecte manier om thuis een manicure te doen.

Bekijk zeker het assortiment van Mistero Milano via de webshop! Naast losse producten hebben ze ook diverse starterskits waardoor je in één klap alles in huis hebt voor een perfecte manicure.

Breng jij thuis ook zelf gellak aan? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Mistero Milano.

 

Delen: