fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Obagi Daily Hydro-Drops

Obagi Daily Hydro-Drops

In de winter gebruik ik iedere dag een gezichtsserum. Vandaag maak ik kennis met een nieuw merk, namelijk Obagi. Hiervan ga ik het Daily Hydro-Drops gezichtsserum testen. Ben jij benieuwd naar deze Obagi Daily Hydro-Drops? Lees dan nu mijn review.

Obagi Daily Hydro-Drops gezichtsserum

Het merk Obagi is in 1988 opgericht in de Verenigde Staten en richt zich op het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor iedere huidtint en huidtype. Hun doel is om het allerbeste uit je huid naar voren te halen. Dit Daily Hydro-Drops gezichtsserum behoort tot de Obagi Medical lijn.

In de winter heb ik snel last van een droge en trekkerige huid. Om mijn huid extra te hydrateren breng ik, iedere avond, als extra stap in mijn evening routine een serum aan. Om dit Obagi Daily Hydro-Drops gezichtsserum goed te testen heb ik uiteraard de afgelopen tijd dit serum toegevoegd aan deze routine.

Obagi Daily Hydro-Drops

Het product komt in een prachtig wit doosje met zilveren accenten. Het ziet er heel erg clean en verzorgd uit. De flacon zelf ziet er een stuk spectaculairder uit. Het is een prachtige, glazen flacon met een zilveren pipet-dop. Doordat de flacon transparant is zie je het serum zelf goed zitten. Deze is doorzichtig met allemaal prachtige oranje/gouden bolletjes. Deze bolletjes zijn uiteraard de hydro-drops.

Het blijkt ook nog eens een super handig systeem. Zodra je de dop open draait schiet de drukknop van de pipet omhoog. Oftewel; het pipetje wordt gevuld met serum. Zodra je de dop weer op de flacon draait gaat deze drukknop weer in. Het systeem leegt en vult het pipetje dus zelf en hierdoor kun je mega goed doseren. Tof! Dit heb ik nog niet eerder gezien.

Het serum is verrijkt met Vitamine B3, abbesijn-, en hibiscusolie. Hij belooft een lichte structuur te hebben en te zorgen voor een stralende en gezonde huid. Hij is rijk aan antioxidanten en belooft de huidbarrière te ondersteunen, fijne rimpeltjes te verzachten en de huid te hydrateren. 

Obagi Daily Hydro-Drops

Mijn ervaring

De verpakking vertelt mij dat ik dit serum zowel in de ochtend als in de avond mag gebruiken. Toch besluit ik dit serum alleen aan mijn avondroutine toe te voegen zodat dit serum, gedurende de nacht, goed in mijn huid kan trekken. Het aanbrengen van het serum gaat, mede door het handige systeem, echt heel makkelijk. Het serum heeft een gelachtige structuur en de bolletjes klappen direct open zodra je het serum over je gezicht verdeeld. Hierbij valt mij direct op dat het product ontzettend lekker ruikt en zich heel makkelijk over de huid laat verdelen. Het voelt echt heerlijk aan! Gel- en olieachtig in één. Daarnaast trekt hij vrij snel in en merk ik zeker dat mijn huid minder droog en trekkerig aanvoelt. Ik blijf dit serum de komende tijd heerlijk gebruiken.

Het Obagi Daily Hydro-Drops gezichtsserum bevat 30ml en kost € 83,- en is te koop bij obagi-medical.nl

Gebruik jij in de winter dagelijks een serum?

Breng jij thuis ook zelf gellak aan? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Obagi.

Delen: