fbpx
27   56
93   134
89   124
111   184
107   196

Labello Glossy Finish Lip Oil

Labello Glossy Finish

Labello kennen we natuurlijk allemaal. Het is al jaren mijn go to merk als het gaat om lippenverzorging. Zij hebben een nieuw product op de markt gebracht waar ik direct ongelofelijk nieuwsgierig naar was. Namelijk de Labello Glossy Finish Lip Oil. Deze verzorgende lippen olie is er in twee varianten en ik kreeg ze deze week toegestuurd. Natuurlijk ben ik ze direct uitgebreid gaan testen en in dit artikel vertel ik jullie er alles over! Lees je mee?

Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish

Grappig, dit is niet mijn eerste review van een product van Labello. Te schattig, ik reviewde in 2015 de Labello Fruity Shine Watermelon. Dit is gewoon 5,5 jaar geleden, haha! Stiekem vind ik het altijd wel heel erg leuk om super oude artikelen weer eens terug te zien en te lezen. Destijds vond ik het plaatsen van mijn blogartikel zo leuk maar zo ontzettend spannend om te doen. Inmiddels zijn we dus heel wat jaar verder. Spannend vind ik het niet meer maar super leuk absoluut nog wel!

 

Labello Glossy Finish review

De Labello Caring Lip Oil met glossy finish geeft je lippen een natuurlijke glans zonder te plakken. Bovendien zorgt de hydraterende en verzorgende werking ervoor dat de lippen er gezond uitzien. 

Met deze Lip Oil met Glossy Finish wilt Labello een glossy statement maken. Lipgloss maakt een comeback en uiteraard doet Labello hier graag aan mee. Als ik aan lipgloss denk dan denk ik altijd aan een plakkerig goedje. Eén windvlaag en je hele haarbos hangt vast in de gloss van je lippen. Herkenbaar? Ik denk het wel. Gelukkig belooft Labello een gloss die niet plakt. Daarnaast is hij verrijkt met natuurlijke oliën zoals biologische jojoba-olie waardoor hij een verzorgende werking heeft voor de lippen. Dat klinkt in ieder geval goed!

 

Labello Glossy Finish

 

De verpakking ziet er in ieder geval mooi uit. Typisch Labello maar toch net even wat anders. Hij is gemaakt van karton en op de verpakking staat de kleur duidelijk aangegeven. Daarnaast zien we twee groene tekstblokjes waarin in één oogopslag duidelijk wordt dat het product vegan is en verrijkt is met organische jojoba-olie. Uiteraard tref je op de achterkant van de verpakking de uitgebreide productinformatie. Zo zou deze gloss onmiddelijke hydratatie geven, niet plakken en geschikt zijn voor iedere huidskleur.

De gloss zelf zit in een plastic, doorzichtige typische lipgloss verpakking. Met een witte dop en een simpele sponsapplicator. Niets op aan te merken, ziet er prima en simpel uit. Ideaal om in je tas mee te nemen!

Labello Lip Oil swatches

Deze Labello Caring Lip Oil with Glossy Finish is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk:

  • Clear Glow – transparant met een shimmer
  • Dressnude – lichtroze met een shimmer

Qua inhoud zijn deze twee varianten precies hetzelfde. Het enige verschil is de kleur. Het zijn twee hele fijne basic kleuren waardoor ze super draagbaar zijn voor iedereen. Hier zie je de swatches van de beide varianten. Links de Clear Glow en rechts de Dress Nude. Zoals je ziet zijn beide kleurtjes zeer subtiel gepigmenteerd. Ze zijn beide shimmery en de Clear Glow is dus echt transparant en de Dress Nude is een tikkeltje roze. Ze geven je lippen net even ietsjes extra’s en de kleur roze van Dress Nude kun je lichtjes opbouwen.

Labello Glossy Finish

Maar, wat vind ik er nou echt van? Ik vind deze Labello Glossy Finish Lip Oil super fijn! Ze hebben echt een hele fijne formule die mijn lippen echt verzorgd. De formule plakt inderdaad niet en houd mijn lippen goed gehydrateerd. Leuk ook om weer eens een glossje te dragen! Wat wel erg aanwezig is, is de geur. Deze is vrij zoet en daar moet je wel van houden. Ik vind het zelf in ieder geval geen hinder. Daarnaast heb ik ook geen voorkeur tussen de glossjes en vind ik ze beiden even fijn! Ik wissel doordeweeks altijd af tussen twee handtassen en ik heb er nu in iedere tas eentje. Ideaal!

Deze Labello Glossy Finish glossjes bevatten 5,5 ml, kosten € 7,99 per stuk en zijn vanaf nu te koop in de drogisterijen en online via Bol.com 

Heb jij deze Labello Glossy Finish al gespot in de drogisterij? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: