fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Urtekram Wild Lemongrass review

Urtekram Wild Lemongrass review

Oeh, ken je het merk Urtekram al? Ik heb er inmiddels meerdere reviews van online staan. Een tijdje terug ontving ik de Urtekram Wild Lemongrass lijn en de producten uit deze lijn heb ik inmiddels uitgebreid getest. Nu is het dus hoog tijd voor deze Urtekram Wild Lemongrass review. Lees je mee?

Urtekram Wild Lemongrass review

Urtekram Blown Away producten

Deze Blown Away range van Urtekram bestaat uit 6 producten, namelijk:

 • Shampoo
 • Conditioner
 • Hand cream
 • Hand wash
 • Body lotion
 • Body wash

In dit artikel review ik alle producten op de shampoo en conditioner na.

Lees ook deze review –> Urtekram Spicy Orange Blossom

Urtekram Hand cream

Tijdens dit gekke coronatijdperk wassen we massaal onze handen stuk. Natte handen, handzeep, desinfectiegel is op dit moment niet uit ons leven weg te denken. Zeker tijdens de extreem koude dagen een week terug merkte ik dat ik enorm last had van droge handen. Het begon op sommige momenten zelfs een beetje trekkerig en pijnlijk te worden. Een hand cream was dan ook absoluut mijn lifesaver. Ik heb verschillende tubes gebruikt waaronder deze handcrème van Urtekram en die is mij absoluut goed bevallen. HIj ruikt heerlijk, smeert goed uit, trekt snel in en hydrateert de handen goed. Deze crème bevat onder andere jojobaolie, shea boter en aloë vera.

Urtekram Hand wash

Ja, de hand wash is natuurlijk ook onmisbaar. We kunnen er geen genoeg van deze flacons van hebben! Deze hand wash is speciaal voor de normale tot droge huid. Hij is verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera en hierdoor worden je handen schoon, zacht en gehydrateerd. Hij schuimt lekker en na het gebruik ruiken mijn handen heerlijk en voelen ze lekker schoon aan!

Urtekram Body lotion

Weer een goede reminder voor mijzelf dat ik echt meer moet gaan smeren met body lotion. Ik weet niet waarom maar het schiet er gewoon bij in. Deze body lotion is verrijkt met citroengras en aloë vera en is extreem voedend en hydraterend. Daarnaast bevat hij ook verzorgende ingrediënten zoals natuurlijke oliën en shea butter. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat deze lotion in een pompflacon zit. Ik heb hem goed in het zicht gezet en probeer nu iedere avond mijzelf in te smeren nadat ik een heerlijk warm bad of warme douche heb genomen.

Urtekram Body Wash

En die warme douche neem ik dan natuurlijk ook met de Body Wash van Urtekram. Dit product reinigt en verzacht en is wederom verrijkt met citroengras en aloë vera. Hij is geschikt voor de droge tot normale huid en voedt en verzorgt de huid tijdens het wassen.

Conclusie

De verfrissende geur van citrus en citroengras vind ik echt ongelofelijk lekker. Deze lijn zorgt echt voor een heerlijk fris en energiek gevoel. De geur is gewoon echt verkwikkend en precies een geur die ik heel lekker vind in de lente. Yes, I know, het is nog geen lente maar eerlijk is eerlijk, zo voelde het wel afgelopen week! Ìk was al ontzettend te spreken over de Spicy Orange Blossom lijn en gelukkig is mijn mening na het proberen van deze Wild Lemongrass lijn niet veranderd.

 • Hand Wash bevat 300ml. en kost €7,99
 • Hand Cream bevat 75ml. en kost €6,49
 • Body Lotion bevat 245ml. en kost €9,99
 • Body Wash bevat 200ml. en kost €6,99

Alle producten van dit Deense merk zijn dierproefvrij, veganistisch en gecertificeerd biologisch. De herkomst van de ingrediënten zijn 100% natuurlijk.

Heb jij weleens een product van Urtekram geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 1 maart 2021 / 18:28

  Ik ben altijd dol op de geur van citroengras, zeker in de zomer! Deze lijn maakt mij erg nieuwsgierig. 🙂