fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

MonPhill’s luxe penselenset

MonPhill's luxe penselenset

Inmiddels bestaat mijn blog al bijna 6 jaar. Je zou denken dat ik, na al die jaren, alle soorten producten inmiddels wel ken. En toch ben ik enorm verrast door de MonPhill’s luxe penselenset. Zij hebben namelijk een origineel en ontzettend handig systeem ontworpen waardoor je handig en hygiënisch je kwasten mee on the go kan nemen. Maakt dit jou nu ontzettend nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

MonPhill's luxe penselenset

Nieuwe make-up kwasten van MonPhill’s

Deze kwast is ontwikkeld voor de vrouw die veel on the road is, rekening houdt met het milieu en waarde hecht aan de filosofie van de onderneming waar ze koopt. Deze penselenset heet ‘James’ en is speciaal voor in de handtas ontwikkeld. Het is een heel prettig, compact en uniek hulsmechanisme met een vaste dop. Ideaal want zo kun je de dop nooit kwijtraken!

“There’s a lot of beauty in ordinary things!”

De set bestaat dus uit een luxe kwastenhouder en drie penselen. Deze penselen zijn gemaakt van vegan, zachte haren. Een groot voordeel is dat aan zachte haren geen bacteriën nestelen. Hierdoor zijn de kwasten hygiënisch en gaan ze extra lang mee. Ieder penseel is geschikt voor een ander make-up product. Uiteraard heb ik deze MonPhill’s luxe penselenset uitgebreid getest en zal ik met jullie delen waar ik persoonlijk de kwasten het prettigst voor vind werken.

Nieuwe make-up kwasten van MonPhill’s

Honey Rider

Door het prachtige ombre-effect vind ik dit, qua uiterlijk, het mooiste penseel. Honey Rider is een hele zachte kwast die schuin is afgesneden. Hij is lekker fluffy en hierdoor vind ik hem perfect om blush mee aan te brengen. De vorm past perfect op mijn jukbeenderen en door de fluffy haartjes kun je de blush qua intensiteit ontzettend mooi opbouwen. Daarnaast brengt hij super gelijkmatig aan en brengt hij de blush dus alles behalve vlekkerig aan.

MonPhill's luxe penselenset

Lucia

Lucia is een bruine, rond afgesneden kwast. Wederom heel erg zacht en door de vorm vind ik hem heel fijn om losse poeders mee aan te brengen. Na mijn foundation poeder ik mijn gezicht altijd af met een transparante poeder en dat gaat perfect met deze kwast.

Nieuwe make-up kwasten van MonPhill’s

Giacinta

Giacinta is een bruine, recht afgesneden kwast. Deze haartjes staan iets dichter op elkaar en hierdoor vind ik hem perfect om met bronzer mee te shapen. Door de vorm kun je een goede, strakke lijn zetten maar doordat hij ook zacht is kun je dit weer mooi blenden. Ideaal!

MonPhill's luxe penselenset

Conclusie

Het systeem vind ik enorm prettig in gebruik. Je klikt de dop eraf en de penselen zijn eenvoudig te wisselen aangezien het werkt met een magneet. De houder ligt prettig in de hand en ik vind de penselen stuk voor stuk erg goed van kwaliteit. Mijn make-up breng ik heel makkelijk en vlekkeloos aan en door de zachte haartjes kan de intensiteit heel goed worden opgebouwd. In de set zit ook een fluwelen zakje zodat je de drie penselen en de kwastenhouder makkelijk kunt meenemen in je tas. Ideaal voor on the go of voor op reis. Voor nu is dat natuurlijk minder van toepassing, gezien de huidige situatie, dus staat de set heerlijk te shinen op mijn toilettafel.

De MonPhill’s James set kost € 89,95 is o.a. te koop op de website

Zou jij zo’n handig kwastensysteem kunnen gebruiken?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met MonPhill’s

Delen: