fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

OOTD Roze flared broek

OOTD Roze flared broek

Spring vibes only! Ik weet het, het is officieel nog geen lente, maar in mijn hoofd al wel. Ik heb enorme drang om mijn wintergarderobe op te bergen en mijn zomergarderobe tevoorschijn te halen. Wat ik hier sowieso aan heb toegevoegd is een hele toffe pink flared pants. In deze OOTD Roze flared broek laat ik hem zien. Kijk je mee?

Pink Flared Pants

Kleur, kleur, kleur, mijn mantra voor mijn lente en zomer garderobe. Ik wil tinten als zwart en grijs gewoon echt vermijden. Daarnaast merk ik dat ik ook steeds minder vaak grijp naar een skinny jeans maar eerder ga voor een wijde spijkerbroek of een comfy flared pants. Een roze variant had ik nog niet in mijn kast en daar is verandering in gekomen. Deze prachtige roze flared broek heb ik aan mijn collectie toegevoegd.

Het is de Broek Puck, een high waist flared pantalon van Guts & Gusto. Naast roze hebben ze deze pantalon nog in 7 andere kleuren zoals o.a. mint, wit, lichtbruin en zwart. Ik draag hem in de maat S en ben 1.78m. Voor mij echt het perfecte model!

Ik combineer deze flared pantalon met een hele toffe blouse met kanten details. Dit is blouse Ellie van Guts & Gusto. Ik draag hem in de kleur taupe maar hij is verkrijgbaar in nog 6 andere kleuren zoals o.a. groen, lichtgrijs, wit en lichtroze. De combinatie van beige en roze vind ik zelf heel erg mooi.

De sneakers maken deze look helemaal af. Dit is een vetersneaker met grove zool. Dit is de wit/lila variant maar hij is ook verkrijgbaar in wit/groen en in wit/lichtblauw. In de lila variant zitten kleurvakken zoals geel, roze, lila en beige. Uiteraard een perfecte combi bij de rest van de look. En jawel, ook deze sneakers zijn van Guts & Gusto!

https://www.instagram.com/p/CL2ThIHjhlz/?igshid=1oelz9ome521f

Details

Dit was hem, mijn OOTD Roze flared broek! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

4 Reacties

  1. 2 maart 2021 / 20:04

    Heel leuk, staat je ook goed!

  2. 2 maart 2021 / 19:18

    Ohh die broek is te leuk! Cotton Candy. 🙂