fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Terugblikken op 2018

Ik ga geen clichés benoemen in dit artikel. Laten we het houden op de feiten; het is bijna 2019! Om precies te zijn nog 3 dagen te gaan en dan proosten we op het nieuwe jaar. Ik heb ongelofelijk veel zin in Oud&Nieuw maar luid het nieuwe jaar natuurlijk niet in zonder terug te blikken op 2018. Lees je mee?

Terugblikken op 2018

Trots ben ik, en dat mag ook weleens gezegd worden. Ik heb dit jaar meer dan ooit mijn energie in mijn blog gestoken en ik kan wel zeggen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen. Mijn bezoekers zijn enorm gestegen en ik heb dit jaar weer ontzettend veel maar vooral leuke samenwerkingen mogen doen. Mijn motivatie was continu aanwezig en ik heb geen blogdipje gehad. Sterker nog, iedere werkdag heeft er (jawel, het gehele jaar) netjes om 06:00 uur een artikel online gestaan. Veel ‘extra’ artikelen kwamen vervolgens om 15:00 uur online. Ik ben er van overtuigd dat ik dit in 2019 ga voortzetten! #zinzin

Mijn vakantie in Castellane

In 2018 heb ik…

 • een heel goed feestje gevierd met Oud&Nieuw in ons huis
 • genoten van het samenwonen in een huis dat helemaal af is
 • mijn 3 jarige bestaan van mijn blog gevierd
 • Twee keer Zuid-Frankrijk bezocht (in mei en in september)

De eerste dagen met Spyke

in 2018 ben ik…

 • Op wintersport geweest met vrienden in Mayrhofen
 • verliefd geworden op onze pup Spyke 
 • samen met vriendinnen een mud run gaan lopen
 • een verzameling van kamerplanten gestart

Een heerlijk dagje varen in de Biesbosch

In 2018 heb ik…

 • mooie motorritten gereden in Nederland en Frankrijk
 • heel veel gewandeld met onze pup Spyke
 • heel wat uurtjes gevaren in Nationaal park De Biesbosch
 • samen met mijn moeder heel wat OOTD’s geschoten

Dit is natuurlijk een hele beknopte versie van mijn 2018. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet zo’n spectaculair jaar was als 2017. Vorig jaar gebeurde er zoveel.. Samenwonen, rondreis door Thailand, Afstuderen, een Audi A1 gekocht.. etc. etc. Dit jaartje was dus wat rustiger en dat was misschien ergens ook wel heel even lekker. Alles was gewoon goed en het hoogtepunt was absoluut de komst van onze pup Spyke. Wat zijn we blij met hem en wat is het fijn dat het zo goed gaat tussen Spyke en Sjakie!

De plannen voor 2019 zijn inmiddels in volle gang. Doordat mijn vriend in 2018 een nieuwe baan heeft gekregen zat een verre reis er even niet in maar daar gaat in 2019 weer verandering in komen. Natuurlijk houd ik jullie hiervan op de hoogte en vertel ik zeer binnenkort waar onze reis naartoe zal gaan. Benieuwd? 🙂

Dit was hem al weer, mijn terugblik op 2018! Wat was jouw hoogtepunt van 2018? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

 1. 28 december 2018 / 07:47

  Mooie terugblik en wat heb je mooie dingen gedaan en fijne herinneringen gemaakt. Mijn 2018 was een stuk minder
  haha. Zin in 2019!