fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Mijn vakantie in Mayrhofen

Je hebt het niet gemerkt aan mijn blog maar wel aan mijn afwezigheid op Social Media. Ik was de afgelopen week een weekje op wintersport in Mayrhofen. Hier heb ik 100% genoten en daarvan laat ik je vandaag graag een toffe sfeerimpressie zien. Benieuwd hoe mijn vakantie in Mayrhofen was? Lees lekker mee!

Mijn vakantie in Mayrhofen

Wow! Alweer de vijfde keer op wintersport. De eerste keer naar Les Deux Alpes, vervolgens naar Mayrhofen, Gerlos, Zell am See en dus dit jaar weer terug naar Mayrhofen. De tweede keer dat wij dit toffe plaatsje bezochten dus zowel het dorpje als de pistes waren voor ons niet nieuw. Al hadden we natuurlijk genoeg reden om daarnaartoe terug te gaan. Wat was Mayrhofen ons goed bevallen zeg!! Dit betekende: Extra zin om terug te gaan!

Op vrijdagavond 3 maart vertrokken we per bus vanaf Eindhoven naar het Zillertal in Oostenrijk. Na een lange maar vlotte rit kwamen we zo ongeveer rond 09:00 uur aan in Mayrhofen. Tijd om in te checken, om te kleden, ski’s te regelen bij de verhuur en de gondel te pakken naar de pistes. Jawel, hup meteen de pistes op. Wij skiën namelijk altijd 8 volle dagen!

Dit jaar hadden we ontzettend veel geluk met het weer. De eerste drie dagen vooral zon met een strak blauwe lucht, vervolgens één dag volle bak sneeuw en daarna weer zon! Heerlijk, echt optimaal genieten. We hebben nog nooit eerder dit goed weer gehad met wintersport.

Tsja.. bij skiën hoort natuurlijk ook (après)skiën dus de nodige biertjes en jägerbommetjes zijn er weer doorheen gejaagd. Eerst op de piste, vervolgens beneden bij de Eisbar en daarna door (na een broodje kebab) bij de Brück’nStadl. Je begrijpt misschien mijn afwezigheid op Social Media nu wel. Ik heb volle bak genoten en gewoon echt even 100% vakantie gepakt!

Dit was Mijn vakantie in Mayrhofen! Ga jij weleens op wintersport? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 12 maart 2018 / 11:51

    Toffe foto’s! Ik ben nog nooit op wintersport geweest; ik kan dan ook niet skiën, noch snowboarden, haha. Zet mij maar bij de après-ski! 😉

  2. 12 maart 2018 / 06:16

    Ik ben nog nooit op wintersport geweest.. lijkt me wel tof om eens te doen. Fijn dat je weer zo’n heerlijke vakantie achter de rug hebt!