fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn reisplannen voor 2019

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Wanneer het nieuwe jaar voor de deur staat ga je natuurlijk al kijken naar de plannen voor vakanties. Meestal moet je dan ook al de vakantiedagen indienen dus zo gek is dat niet. Natuurlijk hebben mijn vriend en ik ook weer plannen gemaakt. Tot nu toe staan er drie reizen op de planning, al kan ik niet beloven dat het daar bij blijft. Ben jij benieuwd naar mijn reisplannen voor 2019? Lees mee!

Mijn reisplannen voor 2019

Allereerst moet ik erbij zeggen dat dit mijn reisplannen voor 2019 – tot nu toe zijn! Reizen is goed voor je, is gebleken uit onderzoek. Komt dat even goed uit! Mijzelf kennende komen er vast nog wat locaties bij in de vorm van een stedentripje. Zo heb ik het met een vriendin al over een stedentrip naar New York, aangezien dat al jaren bovenaan mijn bucketlist staan. Vorig jaar heb ik voor mijn verjaardag van mijn vriend een stedentripje naar Londen gekregen en ook dat moet nog worden gepland. Nog genoeg andere plannen dus! Komt dat even goed uit! Mocht deze plannen definitief worden dan houd ik jullie natuurlijk op de hoogte, sowieso via Instagram (@lindseybeljaars)

Wintersport

Zoals ieder jaar is het ook dit jaar weer tijd voor wintersport. Heerlijk genieten van het skiën en de jägerbommen tijdens de Apresski! Wij gaan dit keer naar Serfaus en dat is voor ons de eerste keer in dit gebied. Serfaus ligt in het Tirolgebied en qua hoogte vrij hoog waardoor het gelukkig vrij ‘sneeuwzeker’ is. Dat is natuurlijk op wintersport wel zo handig. Eigenlijk gaan we ieder jaar naar Oostenrijk en vinden we het leuk om steeds nieuwe gebieden te proberen. Onze eisen zijn voornamelijk (1 veel kilometers aan piste en (2 een hele goede aprèsski! We zijn nog jong en houden wel van een feestje tot in de late uurtjes. Als eerste op de piste staan is ons dan ook nog nooit gelukt.. oeps! We hebben over Serfaus hele goede verhalen gehoord dus ik ben heel benieuwd. Voor het eerst gaan we dit jaar met de auto in plaats van de bus (ook erg benieuwd naar) en we hebben en een lekker chique hotel geboekt voor wat wellness na het skiën. Zin in!

Zuid-Frankrijk

Natuurlijk kan een bezoek aan Zuid-Frankrijk ook niet ontbreken. We doen dit ieder jaar minimaal 1 keer en daar komt voorlopig vast geen verandering in. Als je mij al een tijdje volgt dan heb je hier al verschillende verhalen en foto’s van voorbij zien komen. Het plaatsje heet Castellane, ligt ongeveer een uur rijden boven Nice midden in de prachtige Gorges du Verdon. Wij zijn echt helemaal weg van deze streek. We houden van motorrijden en dit jaar hebben we een leuke groep vrienden gestrikt om mee te gaan. We rijden allemaal motor dus dat gaat een hele fijne vakantie worden met prachtige motorritten in de bergen van Zuid-Frankrijk!

Verweggistan

Hahaha! De locatie is nog niet definitief dus ik noem het even ‘Verweggistan’. Ik heb een aantal reizen in mijn hoofd zitten die ik graag zou willen doen. Maar goed, omdat niet alles tegelijkertijd kan zullen we hier dus wel even een keuze in moeten maken. Eén ding weten we zeker, het wordt een bestemming buiten Europa waar dus een visum aanvragen voor verplicht is. Stiekem ben ik echt een sucker van al die toffe stempels in mijn paspoort, whaha! De bestemmingen die ik in mijn hoofd heb zijn de volgende vijf:

  • Canada; lijkt me zo fantastisch om een roadtrip door Canada te maken met de camper
  • Costa-Rica; het land tussen Nicaragua en Panama in, bekend om de prachtige natuur
  • Zuid-Afrika; tsja.. een safari is toch echt 100% een bucketlist item!
  • Nieuw-Zeeland/Australië;  een reis die we bijna in 2018 hadden gemaakt. Misschien staat deze wel echt bovenaan ons lijstje!
  • China of Japen; omdat het zo’n andere wereld is en misschien iets minder ‘voor de hand liggend’.

Ik ben me op dit moment enorm aan het inlezen samen met mijn vriend. Welke reis bijvoorbeeld het beste is in de tijd dat we willen gaan etc. Mocht jij op een van deze plaatsen geweest zijn en dè perfecte tips hebben? Laat ze vooral achter in de comments. Wellicht maken zij het verschil tijdens het maken van de afwegingen en het maken van de definitieve keuze!

Dit zijn Mijn reisplannen voor 2019. Heb jij al reisplannen voor 2019 gemaakt? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 2 januari 2019 / 12:15

    Ik mis Brazilië op je vakantielijstje 🙁 haha het is je vergeven 🙂
    Japan lijkt me ook geweldig om een keer te doen. Sowieso vind ik Azië een heel inspirerend land. Thailand, Vietnam en Birma heb ik al gehad. De manier waarop die mensen leven is erg leuk om te beleven. Ik denk dat Japan nog veel mooier is. Helemaal als je van een beetje structuur en organisatie houdt! Ik hoop dat jullie een mooie keuze kunnen maken en zie de verhalen met belangstelling tegemoet!