fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Interieurtrends van 2019

Ja jongens, het is bijna zover; 2019! Oh en nee, ik bespaar je de clichés, haha! In dit artikel ga ik in op de Interieurtrends van 2019. Ben jij in 2019 van plan om te verhuizen of is je huis wel toe aan een frisse touch up? Dan is dit artikel natuurlijk perfect getimed voor jou. Ben jij benieuwd naar de Interieurtrends van 2019? Lees lekker mee!

Interieurtrends van 2019

Zwarte binnendeuren

Ik trap af met de eerste trend, namelijk zwarte binnendeuren. Toen mijn vriend en ik in 2017 gingen samenwonen begon deze trend net te komen. Wij besloten voor wit te gaan maar inmiddels zie je de zwarte binnendeur overal opduiken. Toevallig bouwen mijn broer en mijn ouders op dit moment beide een nieuwbouwhuis en daar is de discussie begonnen; witte of zwarte binnendeuren? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik in een industriële kamer zwarte binnendeuren echt heel erg mooi vind!

Urban Jungle

Groen, groen en nog meer groen. Natuurlijk is deze trend al een tijdje aan de gang en in 2019 gaat hij lekker door. Ik heb hier absoluut geen moeite mee want ook mijn huis begint langzaamaan te veranderen in een Urban Jungle. Ik kan echt genieten van mijn kamerplanten en oprecht blij worden als ik bijvoorbeeld een nieuw blad zie, haha! Inmiddels heb ik een aantal prachtige exemplaren in mijn huis staan zoals diverse calathea’s, een goudpalm en een monstera deliciosa. Toch zou, ook ik, er nog graag een aantal bij zetten!

Hout!

Gelukkig zien we in 2019 ook nog steeds heel veel hout en natuur elementen terug komen in het interieur. Zelf hebben wij veel hout in ons interieur verwerkt. Van een houten vloer naar diverse houten details in onze meubelen. Dit hebben wij zwart gecombineerd met zwart en dat is dan weer een toffe knipoog naar de zwarte deuren trend. De natuur elementen komen weer terug in de Urban Jungle dus wat dat betreft sluiten deze drie interieurtrends van 2019 super goed op elkaar aan!

Natuurlijk zijn er nog meer interieurtrends van 2019 maar in dit artikel heb ik deze drie trends uitgelicht. Deze trends passen alle drie ook erg goed bij mijn eigen stijl en stiekem zit ik licht te twijfelen om onze witte binnendeuren te vervangen voor mooie zwarte binnendeuren. Dit zou namelijk bij ons interieur ook echt perfect staan!

Welke kleur hebben jouw binnendeuren?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 2 januari 2019 / 22:27

    Zwarte binnendeuren vind ik zóóó mooi. En veel hout en groen, daar werk ik al naar in huis! Looove it. Die Urban Jungle zit sowieso al wel goed hier met 140 kamerplanten ??