fbpx
104   198
150   298
118   225
130   293
123   342

Mijn blog bestaat vandaag 3 jaar!

https://lindseybeljaars.nl/2018/03/mijn-blog-bestaat-vandaag-3-jaar/

Mijn blog bestaat vandaag 3 jaar! Dit wordt natuurlijk een artikel vol met clichés zoals: ‘Oh wat gaat de tijd snel!’ maar ach, wat moet ik anders? Soms is het nu eenmaal zo. Geloof me, het wordt leuk om te lezen! Lees je mee?

H I E P E R D E P I E P  H O E R A !

Exact drie jaar geleden, mijn eerste blogpost kwam online. Ik schreef deze echter veel eerder maar het duurde even voordat ik het lef had het artikel daadwerkelijk online te zetten. Ik reviewde het Catrice Nude Purism CO2 Taupe-Less palette. Wel alleen met swatches want een ooglook maken vond ik veel te eng. (haha!!) Uiteraard staat het artikel nog op mijn .wordpress.com blogversie, waar ik mee begon. Van PR bureaus was nog alles behalve sprake dus alle producten scoorde ik zelf.

IMG_2539

Ik werkte destijds al fulltime dus ik het begin kon ik mijn draai qua artikelen absoluut niet vinden. Vanaf begin af aan wilde ik iedere werkdag om 06:00 uur een artikel online en daar deed ik mijn stinkende best voor. Mijn moeder steunde me, mega lief! Ik stond heel vroeg in de ochtend op voor mijn productfotografie en mijn moeder hielp me hier mee. Het maken van deze foto hierboven van de Essie nagellakjes herinner ik mij nog goed. Samen maakte we de setting en uiteindelijk maakte ik de foto terwijl mijn moeder het wit-blauw gestreepte blaadje vasthield achter de nagellakjes. Hoe grappig!! Na het foto’s maken was het tandenpoetsen en naar het werk. Als ik terug kwam van werk moest ik natuurlijk het artikel nog typen.. Een hele tijdroof! (gelukkig heb ik mijn ritme inmiddels helemaal te pakken)

Het allereerste pakketje dat ik ontving waren deze Rimmel Londen Provocalips in de kleuren  ‘200 I’ll call you’ en ‘110 dare to pink’. Ik had mij aangemeld als insider en kreeg een paar dagen later een mailtje met: You’re in! Je eerste actie als insider van LiveLifeGorgeous.‏ Ik kan me nog goed herinneren dat ik mega in mijn nopjes was!!

Budget Summer Make-Up Look

Mijn eerste echte samenwerking met een bedrijf was E.L.F. Ik kreeg een mailtje tijdens een shopsessie met mijn moeder in Rotterdam. We zaten te lunchen toen het mailtje binnen kwam. Een smile van oor tot oor. Ik kreeg dit mailtje eind juni, zo’n 3 maanden nadat ik met mijn blog was gestart. Die had ik absoluut niet zien aankomen! In het begin wist ik helemaal niets van samenwerking en PR bureaus af en nu ineens kreeg ik gewoon producten opgestuurd. Ik stond perplex maar was natuurlijk ook mega enthousiast.

Roadtrip door West Amerika

Inmiddels is mijn leven in die drie jaar enorm veranderd. Ik ben afgestudeerd en mag mijzelf nu Communicatie Professional worden. Op mijn werk ben ik gepromoveerd tot bedrijfsleider, ik ben gaan samenwonen met mijn vriend en inmiddels hebben we ook een kat en (sinds afgelopen zaterdag) een puppy. Ik heb een roadtrip gemaakt door West-Amerika, een rondreis door Thailand en heb geen jaar wintersport overgeslagen. Oh en ik haalde mijn motorrijbewijs en ga inmiddels al 3 jaar op rij met mijn vriend motorrijden in Zuid-Frankrijk. Ik kan vast nog veel meer opnoemen.. maar dan wordt dit artikel wel heél lang!

Rimmel London Spring 2017 Event

Vanaf begin af aan heb ik mijn statistieken van mijn blog nauwlettend in de gaten gehouden. Dan kwam ik thuis en zei ik: Wow, ik heb vandaag 50 bezoekers gehad! Dat dacht ik dan, want het verschil tussen paginaweergaven en unieke maandelijkse bezoekers was me natuurlijk nog niet helemaal duidelijk. Haha! Iedere maand zag ik de cijfertjes stijgen en dat gaf me zo’n enorme drive om door te gaan. Het gaat uiteindelijk niet om cijfers maar toch.. ze geven me zoveel energie!

Mijn statistieken zijn blijven groeien en groeien op dit moment zelfs nog veel harder dan voorheen en dat vind ik zo gaaf. Ik heb toffe samenwerkingen, krijg prachtige producten opgestuurd, mag naar gezellige events, leer mede-bloggers kennen (stuk voor stuk lieve meiden!!) en kan er op dit moment zelfs geld mee verdienen. Iets wat ik voorheen absoluut niet voor mogelijk had gehouden en waarvoor ik ook zeker niet ben gaan bloggen. Maar toch, het maakt me wel trots! Het is mijn hobby, of beter gezegd passie en het is gewoon erg leuk om daar dan ook echt iets mee te bereiken. Ik hoop oprecht dat ik dit nog jaren mag doen en mag blijven groeien. Wat zou ik zonder moeten? #geenidee!

OOTD First Day of Spring

Op dit moment staan er zo’n 850 artikelen online. Jeeeeetje.. zoveel!! Alle foto’s en ieder woord op mijn blog is door mijzelf gemaakt en geschreven. Hoe vet is dat eigenlijk? Maar hoeveel reacties van jullie staan er eigenlijk online? Eerlijk is eerlijk, bloggen zonder jullie is een stuk minder leuk. Iedere dag mag ik weer hartverwarmende reacties ontvangen en daar wordt ik oprecht blij van. Jullie inspireren me en geven me energie om de dag daarna weer nieuwe, frisse artikelen online te plaatsen.

Nu ga ik aan de taart en champagne, tijd om mijn blogverjaardag te vieren. PROOST!!

Lieve volgers, ik ben mega dankbaar dat jullie mijn blog zo vaak bezoeken. 

XOXO

Hoe lang blog jij op dit moment? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

16 Reacties

 1. Sabrina
  23 maart 2018 / 22:46

  Gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd, denk zowat 3 jaar ?
  Je blog was zelfs in het begin al heel professioneel.
  Geweldig die foto van essie met hulp van je moeder!
  Nog vele jaren in goede blog gezondheid!

 2. 22 maart 2018 / 21:08

  Super leuk artikel en leuk om te lezen hoe je bent gegroeid als Blogger zijnde. Ik blog nog niet zo lang, paar maandjes eigenlijk nog maar en moet ik nog veel leren. Dat maakt het bloggen erg leuk en is het altijd erg leuk om de reacties van je lezers te lezen.

 3. 22 maart 2018 / 17:06

  Gefeliciteerd! Zo goed dat je iedere dag blogt naast je fulltime baan. Echt chapeau! Ga lekker door met bloggen, want je bent een hele gezellige meid om te volgen! Hopelijk zie ik je nog eens op een event!

 4. 22 maart 2018 / 04:48

  Van harte gefeliciteerd met je 3e blogjaardag!

 5. 21 maart 2018 / 19:17

  Gefeliciteerd, mooie mijlpaal :). Mijn blog bestaat volgende maand alweer 4 jaar. Leuk om zo terug te blikken!

 6. 21 maart 2018 / 16:30

  Lekker bezig :)! Gefeliciteerd met het behalen van al die mooie prestaties. Ik begeef me nu op de plek waar jij je drie jaar geleden begon. We zullen zien wat de toekomst mij brengt.

 7. 21 maart 2018 / 16:07

  Wat leuk, gefeliciteerd! Mijn blog bestaat begin april ook 3 jaar, zo leuk om te lezen! Ik wens je nog veel blogverjaardagen toe.
  Liefs,
  Yara

 8. 21 maart 2018 / 11:04

  gefeliciteerd meisje!
  doe je goed hoor 3 jaar, ik hou het ondertussen eigenlijk al niet meer bij haha

  liefs
  Karlien

 9. 21 maart 2018 / 10:44

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zelf blog ik inmiddels al 15 jaar!

 10. Anja
  21 maart 2018 / 10:42

  Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal! Ik blog nu 1,5 jaar, maar blog heeft een tijd stil gelegen vanwege remigratie en vervolgens is alles op de schop gegaan, dus feitelijk ben ik nu pas een paar maanden intensief bezig ๐Ÿ˜‰

 11. Lipstickencupcakes
  21 maart 2018 / 10:38

  Gefeliciteerd met je drie jaar! Dat verdient een taartje hihi. Leuk om te lezen hoe je begonnen bent, heel herkenbaar ook. Wij zijn vorig jaar November pas begonnen.

  Liefs,

  Marrit en Priscilla

 12. 21 maart 2018 / 09:52

  Gefeliciteerd! Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat. Mag ik effe zeggen hoe ontzรฉttend schattig ik het vind dat je moeder je zo steunt? ๐Ÿ™‚

 13. 21 maart 2018 / 09:47

  Gefeliciteerd, super leuk om te lezen hoe je eigenlijk begonnen bent. Ik begon met bloggen in 2011, toen ik 7 maanden met mijn gezin ging reizen door Amerika en Canada, maar sinds 2 jaar ben ik echt professioneel en full time aan het bloggen.

 14. VWillemse
  21 maart 2018 / 08:41

  aaaahhhwww GEFELICITEERD ๐Ÿ™‚

 15. 21 maart 2018 / 08:07

  Wauw wat tof dat je alweer drie jaar blogt en wat heb je al veel leuke momenten mogen meemaken!
  Gefeliciteerd!
  Liefs,
  Evelien

 16. 21 maart 2018 / 07:00

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik blog dit jaar alweer vier jaar met ups en downs ๐Ÿ™‚