fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

OOTD Lavender Purple

Wellicht heb je het al een klein beetje in de gaten gehad, maar ik ben niet in Nederland. Ik ben in Zuid-Frankrijk en heb hier uiteraard mijn vriend en camera ingeschakeld om verschillende OOTD’s te schieten. Vandaag is het tijd voor deze OOTD Lavender Purple. Let’s Go!

OOTD Lavender Purple

OOTD Lavender Purple

OOTD Lavender Purple

Dit is absoluut niet mijn eerste OOTD geschoten in Zuid-Frankrijk. Sterker nog, afgelopen mei was ik er ook. Mijn schoonouders komen hierook heel graag en hebben dezelfde liefde voor motorrijden zoals mijn vriend en ik. Om precies te zijn; deze foto’s zijn geschoten in Castellane, in de Alpes-de-Haute-Provence. Het is een prachtig stadje dat vlakbij de Gorges du Verdon ligt. Geloof me, deze streek moet je eens bezoeken!

OOTD Lavender Purple

OOTD Lavender Purple

Deze foto’s zijn gemaakt bij een Lavendel Museum. Het is een ontzettend schattig plekje en natuurlijk typisch Frans. Toen ik deze setting zag dacht ik; Hier moet ik foto’s maken!! Ik trok een lekker speels jurkje aan van My Jewellery en poseerde voor de prachtige lavendelkleurige luikjes. Oh en hoe leuk is dit lavendelkleurige tafeltje en stoeltje? Tè leuk toch! Waren verven we in Nederland niet wat meer kleur op onze luiken en kozijnen? Zo gezellig en fleurig!

OOTD Lavender Purple

OOTD Lavender Purple

Onder het jurkje draag ik mijn gloednieuwe boots van My Jewellery. Ik heb ze zelfs nieuw in de doos meegenomen om ze speciaal in Frankrijk te fotograferen. Ze zaten meteen als gegoten en lopen echt super lekker. Mocht je nog op zoek zijn naar toffe Boots dan kan ik je deze echt 100% aanraden! Persoonlijk vind ik de combinatie tussen een vrouwelijk jurkje en een stoere laars eronder juist heel erg tof. Ik combineer de look met gouden sieraden.

Details

 • Jurk – My Jewellery
 • Boots – My Jewellery
 • Oorbellen – Pandora
 • Ketting – My Jewellery
 • Ring – Cartier 
 • Horloge – Cluse
 • Armband – My Jewellery
 • Zonnebril – Guess
 • Stiek – Invisibobble

Dit is mijn OOTD Lavender Purple! Wat vind jij van mijn nieuwe boots? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 21 september 2018 / 00:21

  Hele leuke outfit zeg!

 2. 20 september 2018 / 22:01

  Wat een prachtige foto’s van een héél mooie outfit! Heerlijk voor een zomerse dag!

 3. 19 september 2018 / 20:52

  Wat een leuk setje en inderdaad, een prachtige omgeving voor een fotoshoot. Geniet er maar van 🙂

 4. 19 september 2018 / 14:17

  Staat je echt super goed! En die hond op de achtergrond van je eerste foto is trouwens ook erg cute, haha!

 5. 19 september 2018 / 12:23

  wat een super outfit. had zo vandaag in nederland aangekund met dat lekker weer nu

 6. 19 september 2018 / 12:21

  Wat een mooi jurkje, de kleuren staan je heel goed! Je hebt hem ook super leuk gecombineerd me de stoere boots.

 7. 19 september 2018 / 08:28

  ik ben dol op dat provencaals blauw, het geeft mij altijd een vakantiegevoel. Waarschijnlijk omdat Zuid-Frankrijk nog altijd mijn favoriete vakantiebestemming is…

 8. 19 september 2018 / 07:31

  Een goede vraag inderdaad: waarom worden in Nederland huizen eigenlijk niet geverfd? Zou dat vanwege het klimaat zijn of zo?

 9. 18 september 2018 / 21:00

  De combinatie staat je erg goed; En de setting is inderdaad prachtig.

 10. 18 september 2018 / 20:04

  Leuk het jurkje. Gaat alweer een beetje richting najaarskleuren. Stiekem ook wel weer leuk!

 11. 18 september 2018 / 16:07

  Wat een ontzettend tof jurkje, hele leuke print!

 12. 18 september 2018 / 15:20

  DAT HONDJE! Supermooie foto’s en een heel leuk jurkje! Mijn vriend vindt het niks aan om te fotograferen dus ik heb nooit zulke mooie foto’s 🙁