fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Kocostar Hand Moisture Pack

Ik test natuurlijk geregeld maskers uit voor mijn blog. Dit zijn voornamelijk gezichtsmaskers en nog nooit eerder testte ik een masker voor de handen uit. Daar is verandering in gekomen en ik laat je vandaag lezen wat ik van deze Kocostar Hand Moisture Pack vind. Let’s go!

Kocostar Hand Moisture Pack

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan heb je al meerdere reviews van het merk Kocostar voorbij zien komen. Zo testte ik al eerder het Kocostar Foot Moisture Pack en de Kocostar Flower Slice Sheet Mask uit. Nu is het dus tijd om het handmasker van Kocostar te testen.

Qua verpakking is het weer helemaal on point, als je het mij vraagt. Ik vind de verpakkingen er namelijk echt heel netjes en clean uitzien. Het geeft meer het gevoel van een luxe masker in plaats van een cheap ass masker. Dat gevoel is natuurlijk altijd prima.

Heb je last van ruwe en droge handen? Met dit masker worden ze weer getransformeerd in zachte en soepele handen. Nu heb ik hier zelf niet ongelofelijk veel last van maar nu het wat kouder wordt merk ik wel dat ze wat droger worden. Ik smeer weer wat vaker handcrème en testte dus met veel plezier dit masker uit.

Kocostar over het Hand Moisture Pack
De papaya-, mango- en kokosextracten zijn zeer rijk aan vitaminen, antioxidanten en mineralen en hebben daardoor een intensief hydraterende werking. Vanwege het hoge gehalte aan sheabutter beschermen de Kocostar handverzorgende handmaskers de huid bovendien tegen UV-stralen en uitdroging.

Gebruiksaanwijzing

Het masker bestaat uit twee katoenen handschoenen die zijn doordrenkt. Je haalt de maskers uit de verpakking, trekt de handschoenen (op de stippellijn) van elkaar af, schuift ze om je handen en plakt ze dicht met het plakbandje rondom de pols. Je laat deze handschoenen 20 minuten zitten en kunt ze vervolgens verwijderen en het overtollige product inmasseren. De buitenkant is plastic waardoor je gewoon nog ‘dingen’ kunt doen en ze handschoenen zijn zelfs touchproof waardoor je je telefoon kunt gebruiken. Daar is over na gedacht!

Conclusie

Wat leuk om eens een masker te testen voor je handen. Toch weer eens wat anders dan een gezichts- of haarmasker. Over deze Kocostar Hand Moisture Pack ben ik ontzettend te spreken. Het masker ruikt heerlijk, een beetje naar Citrus/fruitig. De handschoenen zitten comfortabel en dat je je telefoon nog gewoon kunt gebruiken heb je er eigenlijk totaal geen hinder van. Na die 20 minuten heb je echt heerlijke, zachte handen. Wat wil je nog meer? Dit masker doet gewoon precies wat het belooft voor een fijn prijsje.

Deze Kocostar Hand Moisture Pack kost € 3,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop.

Heb jij weleens een hand masker uitgeprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 31 oktober 2018 / 09:39

  Dit lijkt me ideaal voor droge handen, sowieso met dit koude weer kunnen ze wel wat extra’s gebruiken.

 2. 30 oktober 2018 / 20:12

  Aaah wat leuk zeg! Slimme uitvinding van ze. Ik vind de verpakking ook echt geweldig!

 3. 30 oktober 2018 / 11:32

  Handig met die handschoenen. Je kunt gewoon nog afwassen! Haha 🙂
  Dat lijkt mij heel makkelijk in gebruik.

 4. 29 oktober 2018 / 19:58

  Ik gebruik echt nooit handmaskers, maar deze klinkt desondanks erg fijn 🙂

 5. 29 oktober 2018 / 19:50

  Wat grappig zeg, ik heb nog nooit een masker voor mijn handen gebruikt.. maar het lijkt me wel eens lekker, helemaal als het zo gebruiksvriendelijk is.

 6. 29 oktober 2018 / 19:25

  Wat grappig een handmasker nooit eerder gezien. Zou ook niet snel bestellen vind handcrème denk ik fijner

 7. Naomi
  29 oktober 2018 / 13:06

  lijkt me een erg fijn masker

 8. 29 oktober 2018 / 12:52

  Heel fijn vind ik deze, heerlijk zo met de kou!

 9. 29 oktober 2018 / 11:45

  Haha wat een superleuke uitvinding toch weer, en het ziet er nog heel schattig uit ook! Heb je ook wel eens een masker voor je voeten geprobeerd? Zelfde concept, maar dan dus om je voet. Vond het zelf best geslaagd en zou er nu het winter word best weer een kunnen gebruiken haha.

 10. 29 oktober 2018 / 11:14

  Hoi Lindsay, wat een goed idee. Nu de kou weer is begonnen is dit een super goede tip. En door jouw review weet ik dus wat ik krijg als ik dit product aanschaf. Dankjewel, ik ga het zeker proberen.