fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream

It’s pumpkin season! Oké, ik ben zeker niet de grootste fan van de herfst maar als ik pumpkin & vanilla hoor, dan maakt mijn hart stiekem een sprongetje. Niet alleen vanwege de heerlijke Pumpkin Spice van Starbucks maar ook vanwege de heerlijke Vanilla Pumpkin lijn van The Body Shop. Volgens mij hebben ze hem ieder jaar en het is by far my fave. In dit artikel vertel ik je alles over de The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream. Off we go! 

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream

Vanilla Pumpkin Shower Cream van The Body Shop

Lees ook –> The Body Shop Vanilla Pumpkin

Als je mijn blog al een tijdje leest dan weet je dat ik een heerlijk bad altijd verkies boven een douche. Je hebt van deze lijn ook de The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb. Absoluut een fijne bath bomb maar toch kan deze niet tippen aan de heerlijke creamy showercream van The Body Shop.

The Body Shop zegt:Ga voor een douche die voelt als een warme knuffel met onze Limited Edition Vanilla Pumpkin Shower Cream.”

Ik vind deze tekst van The Body Shop on point. Deze shower cream is echt een warme knuffel onder de douche. Als je deze lijn van The Body Shop nog niet kent, geloof me, dan moet je hem even gaan ruiken als je in de buurt bent van een filiaal. De geur is een combinatie van vanille-extract uit Madagaskar, warme, zoete geroosterde pompoenpitten, geurnoten van karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Beter kan niet!

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream

Shower Cream van The Body Shop

Wanneer je de The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Cream uit de fles haalt is hij heel creamy en milky. Hij voelt op de huid heel zacht aan en zodra hij met water in aanraking komt begint hij licht te schuimen. Het schuim blijft ook heel vol en romig, heerlijk! Hij laat de huid gereinigd en gevoed aanvoelen en je ruikt de geur nog heerlijk op de huid als je uit de douche stapt. Precies wat je wilt!

  • Oké, ik heb genoeg gezegd, deze douchegel wil je, 100%! Hij kost € 8,- voor 100ml.
    • Let op: het is een limited edition, so don’t walk but run to The Body Shop!! (ik ga absoluut nog een paar flessen inslaan).

Wat vind jij van deze outfit van Stronger?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 29 oktober 2023 / 01:13

    Perfecte geur voor de winterdagen! Ik ga het meteen bestellen nu!