fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Fashiontips voor de herfst en winter

Tijd om de garderobe weer om te gooien. De shortjes en topjes gaan wellicht voorlopig even de hoek in en maken plaats voor de warmere items. Toch zijn er een aantal zomerse items die je ook prima in de herfst en winter kunt dragen. Speciaal voor de aankomende twee seizoenen heb ik deze Fashiontips voor de herfst en winter bedacht. Benieuwd naar mijn tips? Lees gezellig mee!

Fashiontips voor de herfst en winter

Voor de vrouw

In de zomer zagen we natuurlijk de Flared broeken overal voorbij komen. Mocht deze trend helemaal jouw ding zijn? Niet getreurd, de trend gaat gewoon door deze herfst en winter. Combineer een flared jeans met leuke sneakers of laarsjes, een trui erop en you’re ready to go!

Vanzelfsprekend gaan we weer mooie blousen zien met een hoge kraag. Gecombineerd met een highwaisted jeans en een goede laars vind ik dit zelf altijd ontzettend krachtig staan. Een blouse in een warme print is natuurlijk altijd goed. Zelf houd ik in de herfst en winter altijd van een combinatie van zwart, bordeaux/aubergine en petrol blauw. Een tip: Tom Tailor heeft een aantal mooie items in hun assortiment dit najaar.

Mocht je nu van de zomer een favoriete jurk gehad hebben met korte mouwen en je wilt deze in de herfst en winter ook dragen? Dan kun je een mooie bikerjas of blazer prima met deze jurk combineren. Als deze jurk een ietwat drukke print heeft dan zou ik persoonlijk gaan voor een effen zwart item. In combinatie met een mooie panty en een goed stel laarzen is je outfit helemaal compleet. Vorig jaar zagen we panty’s met een printje zoals een stipje en ook dit jaar gaan we dat weer zien.

Voor de man

Denim on Denim, het is een trend die niet makkelijk is. Spijkerstoffen kun je prima combineren maar in de praktijk is het toch lastiger dan je denkt. Op dit voorbeeld is een strakke, ietwat donkere, denim overhemd gecombineerd met een lichtere, ietwat destroyed, denim broek. Een hele toffe combinatie. Simpele witte sneakers eronder en je bent toch wel echt on trend!

In de winter hebben mannen natuurlijk ook graag een trui aan. Wat op dit moment helemaal hip is zijn kraagjes! Overigens ook bij vrouwen, niet alleen bij mannen. Combineer een mooie trui met een leuk kraagje met een ruitje of een streepje. Qua kleur mag dit best een beetje afwijken en opvallen, leuk juist. In het assortiment van Garcia zijn wel een aantal geschikte overhemden hiervoor te vinden voor een leuk prijsje.

Je ziet bij mannen veel dat zij ook in de herfst en winter sneakers dragen. Toch zijn er zoveel prachtige boots voor mannen te krijgen en dit is op dit moment zo hip. Hoe tof is deze combinatie met een donkergroene broek en een prachtige, stijlvolle cognac leren laars. Ik vind het zelf heel erg stoer en ergens ook wel een beetje sexy. Een man die laarzen draagt, kom maar door!

Bij deze mijn Fashiontips voor de herfst en winter! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 30 oktober 2018 / 09:50

  Yes, ik kan me helemaal vinden in de flared broeken voor het najaar en blazers komen ook altijd van plas. Ik moet er wel even aan wennen omdat we zo lang mooi weer hebben gehad. Mijn garderobe is er nog niet helemaal op voorbereid.

 2. 30 oktober 2018 / 08:46

  Ik ben gek op de kraagjes, ik vind het ook super leuk bij mannen!
  Liefs,
  Evelien

 3. 30 oktober 2018 / 07:56

  Leuke items. Ik vind een flared broek ook heel tof! Die zou ik nog wel willen hebben.