fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème

 Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème

Donkere kringen en wallen, ik ben ze liever kwijt dan rijk. Ik neem mijn skincare routine zeer serieus en smeer elke dag trouw met mijn favoriete producten. Sinds een tijdje heb ik een nieuwe oogcrème aan mijn routine toegevoegd, namelijk de Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème. Ik heb deze nu al een aantal weken in gebruik om er een goede mening over te kunnen vormen. Deze mening deel ik in dit artikel. Lees gezellig met mij mee!

Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème

Eucerin Anti-Pigment Verhelderende Oogcontourcrème

Natuurlijk is Eucerin een bekend merk voor mij. Steker nog, ik vind het een heel fijn merk! De producten hebben mij nog nooit teleurgesteld. Zo heb ik al een tijdje de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30 in gebruik. Deze crème heb ik meerdere keren opnieuw gekocht en dat zegt natuurlijk veel.

Deze verhelderende oogcontourcrème zit in een typische Eucerin verpakking en is een product uit de Anti-Pigment lijn. Deze lijn kun je herkennen aan de rosé gouden details op de verpakking. Het product zelf zit in een mooie, smalle witte tube met een zilveren, metalen applicator. Deze applicator zorgt voor een verkoelend en zwellingverminderend effect.

Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème

Ingrediënten

In deze oogcontourcrème zit onder andere glycerine, shea boter, Thiamidol®, hyaluronzuur, zoethoutwortelextract, oligopeptiden, lichtreflecterende pigmenten en anijsextract. Good to know: dit product bevat geen siliconen en is parfumvrij.

Op de verpakking wordt vooral het steringrediënt, Thiamidol®, uitgelicht. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat hyperpigmentatie zichtbaar vermindert en nieuwe vlekjes worden voorkomen. Het is een effectief bestandsdeel dat de activiteit van tyrosinase (de aanmaak van melanine) remt. Voor een optimaal resultaat gebruik je dit product minimaal 2 en maximaal 4 keer per dag.

Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème

Eucerin oogcrème review

Wat vind ik van de crème? De crème is licht nude qua kleur. Hij ruikt fris, laat zich makkelijk aanbrengen en verdelen onder de ogen en trekt snel in. Ik vind het fijn dat hij snel intrekt omdat ik dan in de ochtend vlot door kan met mijn make-up routine. Ik heb zeker het idee dat mijn oogopslag, na het aanbrengen van deze Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème, frisser en meer open is. So far, so good! Ik ga hem de komende tijd nog uitgebreid testen om te kunnen concluderen of deze crème ook echt effect heeft op mijn pigmentvlekjes. Hierop kom ik later terug.

Deze Eucerin Anti Pigment Oogcontourcrème bevat 15ml. en kost €31,99

Gebruik jij iedere dag een oogcontourcrème? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: