fbpx
36   81
113   179
176   293
133   281
136   270

Kocostar Foot Moisture Pack

Kocostar Foot Moisture Pack

Als beautyblogger test ik ontelbaar veel maskertjes uit. Absoluut geen straf hoor, want ik ben dol op maskertjes. Ik heb het over een masker voor het gezicht maar in dit artikel review ik een masker voor de voeten. Ik heb het over het Kocostar Foot Moisture Pack. Dat is voor mij voor het eerst. Eens kijken hoe me dat bevalt!

Kocostar Foot Moisture PackKocostar Foot Moisture Pack

Kocostar Foot Moisture Pack

Mijn voeten zijn af en toe net een maanlandschap. Ja, ik zal er niet omheen draaien. Zeker nu de zomer begint en ik lekker slippertjes draag zijn de kraters zo hier en daar toch wel te zien. Vooral op mijn hielen.. Het is natuurlijk niet mooi maar ik doe er van alles tegen. Vijlen en vooral smeren met goede lotions/butters. Dit helpt absoluut maar toen dit Kocostar Foot Moisture Pack bij mij op de deurmat viel kon ik echt niet wachten met testen. Zou dit dè oplossing zijn?

Kocostar over dit Foot Moisture Pack
Het Kocostar voetmasker bevat sheabutter, welke vocht- en vetinbrengend werkt. Vandaar dat dit voetmasker droge voeten intensief verzorgt. Bovendien maakt het Kocostar voetenmasker de huid van de voeten elastischer berschermt deze langdurig tegen uitdroging. 

Kocostar Foot Moisture PackKocostar Foot Moisture Pack

Voor voetjes om te zoenen!

Het masker zit in een heel normale verpakking. Een typisch verpakking die ik ook zou verwachten bij een sheetmask voor het gezicht. Hij is mintgroen en verder qua vormgeving heel clean. De tekst staat er op in het zwart en op de achterkant vind je uiteraard de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst terug.

Kocostar Foot Moisture Pack

Gebruik

Het gebruik is eigenlijk echt super simpel. Als je de verpakking openscheurt zie je een doordrenkte sheet. Deze bestaat uit twee delen die je moet scheuren op de stippellijn. Je ziet als het ware 2 plastic sokken die je simpelweg over je schone voeten heen trekt. Bij de enkel zie je een stuk tape daardoor je hem goed kunt sluiten. Het product zit echt binnenin en de buitenkant is van plastic dus je kunt er zelfs gerust mee door je huis lopen. Ik heb dit absoluut niet gedaan, op de bank, benen omhoog en chillen maar! Na 20 minuten verwijder je het masker en masseer je het overtollige product in de voeten.

Kocostar Foot Moisture Pack

Conclusie

Vet leuk om eens een voetmasker te proberen. Met zulke drogen voeten als mij is dit echt een uitkomst gebleken. Ik voelde gewoon dat mijn voeten echt goed werden verzorgd en dat het product goed introk. Na het gebruik voelen mijn voeten zijdezacht en compleet gehydrateerd. Jep.. ik heb meer van deze Kocostar Foot Moisture Packs nodig!!

Deze Kocostar Foot Moisture Pack kost € 3,77 en is o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Heb jij weleens een ‘voetmasker’ gebruik? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

  1. 8 mei 2018 / 12:54

    Klinkt als een heerlijk voetmasker en de voor & na is ook super. Ik heb het nog niet geprobeerd maar mijn voeten kunnen ook wel wat verzorging gebruiken.

  2. 7 mei 2018 / 16:19

    Oeh heerlijk zo’n voet-masker. Ik gebruik zelf nooit voetmaskers omdat ik nooit zo lang stil zit -haha, lekker hyperactief- maar een voetcrème vind ik wel altijd ideal! (:

  3. 7 mei 2018 / 06:30

    Grappig. Ik bedenk mezelf net dat ik ook een voetenmasker heb en aangezien ik echt SUPER droge voeten heb, moet ik die eens even gaan zoeken!