fbpx
5   133
63   374
32   178
76   132
68   113

Kocostar Flower Slice Sheet Mask

Yes!! Ik ben de laatste tijd helemaal gek op de Koreaanse Sheet Masks. Naar mijn mening zijnn de Koreaanse beautyinvloeden absoluut een toevoeging aan de Europese beautymarkt. Vandaag review ik niet zomaar een Sheet Mask maar een Slice Sheet Mask. Ik heb het over de Kocostar Flower Slice Sheet Mask.

Kocostar Flower Slice Sheet Mask

Leuk dat ik weer iets van Kocostar mag testen. Laatst reviewde ik namelijk het Kocostar Foot Moisture Pack en daar was ik zoo enthousiast over dat ik direct een voorraad heb ingeslagen. Mijn eerste kennismaking met Kocostar kon dan ook niet beter. Uiteraard ben ik razend benieuwd naar deze Kocostar Flower Slice Sheet Mask.

Hoe mega cute zien deze maskers eruit? Deze bloemenmaskers heb ik ontvangen in drie verschillende varianten. Tulp (paars), zonnebloem (geel) en roos (rood). De maskers bestaan uit 12 kleine bloem/maskerblaadjes die eenmalig kunnen worden gebruik op het gezicht, de hals of het lichaam. Doordat het allemaal kleine, losse blaadjes zijn kun je zelf bepalen waar de huid het masker het best kan gebruiken. De blaadjes moeten de huid optimaal verzorgen en hydrateren.

Kocostar over de Flower Slice Sheet Mask
De Tulip, Rose en Sunflower Slice Sheet Masks bestaan uit twaalf losse schijfjes die samen een natuurlijk masker vormen. De royaal in plantenextracten gedrenkte slice maskers van katoen zijn eenvoudig aan te brengen, zorgen voor een onvergelijkbaar wow-effect en geven gegarandeerd een lach op je gezicht!

Tulip Flower Slice Sheet Mask

Dit masker zorgt voor een intensieve vochtboost. Het zorgt voor een zachte, ontspannen en gladde huid. Het tulpenextract herstelt de vochtbalans van de huid en heeft een reinigende werking. Hierdoor geeft het masker je een gezonde glow.

Sunflower Flower Slice Sheet Mask

Dit masker geeft de huid meer elasticiteit. Wist je dat zonnebloemextract in Azië heel vaak in beautyproducten wordt gebruikt? Het verbetert de huidconditie en zorgt hierdoor voor een zachte en egale huid. Mede hierdoor is het masker heel erg geschikt voor de vochtarme huid.

Rose Flower Slice Sheet Mask

Dit masker bevordert de regeneratie van de huid en zorgt voor een fluweelzacht gevoel. Hij zorgt voor een gezonde, matte en egale huid en door de rozenextract worden de poriën verfijnt en de huid sterker gemaakt.

Conclusie

Wat tof om eens een Slice Sheet Mask te testen. Dat was voor mij de eerste keer! Hoe leuk is het dan om dit te testen in de vorm van bloemblaadjes? Tè schattig, als je het mij vraagt. Ik ben daarnaast weer aangenaam verrast door deze Kocostar Flower Slice Sheet Mask. De blaadjes blijven goed op het gezicht zitten, brengen gemakkelijk aan en door het grootte verschil kun je ze overal naar wens plaatsen. Het was even stunten maar uiteindelijk wist ik een methode te vinden die werkt! Daarna kon het 20 minuten genieten beginnen. Na gebruik haal ik de blaadjes van mijn gezicht, masseer ik het overtollige product in de huid in en kan ik vervolgens genieten van een heerlijk gehydrateerde huid. Ik merk direct dat mijn huid opvallend soepel en vettig aan blijft voelen de rest van de avond. Heel prettig!!

Deze Kocostar Flower Slice Sheet Masks kosten € 3,95 per stuk en zijn o.a. te koop bij De Bijenkorf en Ici Paris XL.

Zou jij deze maskers eens willen proberen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 17 juli 2018 / 15:12

  Ziet er inderdaad wel cute uit met die bloemblaadjes 😉 Ik kende het nog niet!

 2. 16 juli 2018 / 14:41

  Wat grappig mask maar wel leuk eruit zien. Het lijkt mij fijne maskers

 3. 12 juli 2018 / 22:22

  Ze zijn erg leuk hé! Ik heb zelf het Rose masker en was best aangenaam verrast door de prettige werking.

 4. Anja
  12 juli 2018 / 13:32

  Ziet er wel grappig uit 🙂 zit er ook een bloemengeurtje aan?

 5. 12 juli 2018 / 13:24

  Ahh wat vrolijk zeg! 😀 Lijkt me erg leuk om een keertje te proberen

 6. 12 juli 2018 / 13:08

  Wat een grappige maskertjes, deze wil ik wel een keer proberen.

 7. 12 juli 2018 / 13:03

  oh ik vind het er ook wel super leuk uitzien hoor!
  ik hou wel van dergelijke maskertjes

 8. 12 juli 2018 / 11:13

  Ik ben dol op Koreaans, maar dan vooral op Koreaanse drama’s. Daar lopen ze inderdaad ook vaak met van die sheet masks rond : )

 9. 12 juli 2018 / 09:28

  Wat een grappige maskertjes zeg! Lijken me erg fijn. 🙂