fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel

Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel

Yes, Kruidvat heeft weer iets te vieren. En als oprechte Kruidvat fan en troste member van de Kruidvat Squad vier ik dit uiteraard graag mee. Ieder jaar worden er producten verkozen tot Huismerk Product van het Jaar. Dit jaar zijn er maar liefst acht (!!!) Kruidvat huismerk producten verkozen tot beste huismerk product. Echt een top prestatie. Eén van deze producten is de Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel. Daar vertel ik je in dit artikel graag meer over. Lees je mee?

Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel

Oh my! Je krijgt toch spontaan zin in de zomer bij het zien van deze douchegel? Hij schreeuwt gewoon echt zon, zee en strand. De verpakking is knalgeel qua kleur met een blauwe tekst en tekeningen van bloemen, schelpen en tropische bladeren. Eerlijk is eerlijk, dit zit er natuurlijk ontzettend gezellig en fleurig uit.

Deze Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel heeft dan ook een zomerse geur met een combinatie van van lelietjes-van-dalen en ylang-ylang. De geur is moeilijk om uit te leggen maar is gewoon fris, fruitig en echt typisch zomers. Op de verpakking staat ook: ‘ervaar alsof de zon schijnt’ en deze beleving krijg je inderdaad echt onder de douche.

Deze douchegel verzorgt je huid en is pH-neutraal. Met de aanraking van de huid in combinatie van water gaat de douchegel lichtjes schuimen. Het schuim laat zich makkelijk over de huid verdelen en verzorgd en reinigt de huid goed. Na een douchebeurt geurt de douchegel nog even heerlijk na op de huid.

Ik snap dus helemaal waarom deze douchegel is verkozen tot Huismerk Product van het Jaar. Kruidvat mag hier absoluut trots op zijn! Kijk ook even naar de prijs-kwaliteit verhouding. Een heerlijke douchegel, 300ml. voor 99 cent, dat is natuurlijk echt een hele goede deal!

Je koopt deze Kruidvat Seasalt & Sunshine Douchegel voor € 0,99ct. bij Kruidvat. 

Gebruik jij weleens Kruidvat Douchegel?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: