fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

FOTD Get Golden for Christmas

FOTD Get Golden for Christmas

Wooooho!! De kerst staat nu echt bijna voor de deur en ik ben dol op Kerstlooks! Ik heb er dan ook deze maand een aantal voor jullie in petto en ik begin met deze FOTD Get Golden for Christmas. Kijk je mee naar de look? Ik vind hem zelf super tof geworden!

FOTD Get Golden for Christmas

Ooglook

Jep, ik begin met de ooglook! Omdat ik nogal een ‘glittery’ ooglook gaat worden besloot ik om hiermee te beginnen. Glitter geeft altijd fall-out en door eerst de ooglook te doen kan ik daarna de fallout wegwerken met de basis. De ooglook begon ik (dûh) met een oogschaduwbasis en deze ‘set’ ik met de lichtste kleur uit het Etos Palette. Kleur 2 breng ik aan als transitiekleur en Kleur 3 in de arcadeboog. Vervolgens dep ik met mijn vinger de shimmer ‘Moonstone’ op mijn bewegend ooglid. De look maak ik af met een winged eyeliner en twee laagjes mascara. 

FOTD Get Golden for Christmas

Basis

De volgorde van mijn basis is altijd hetzelfde. Ik start met de primer, in dit geval de mega mooie Etos December Primer Golden Flakes! Daaroverheen breng ik mijn foundation en concealer aan en dit poeder ik af met een matterende poeder. Vervolgens werk ik mijn wenkbrauwen bij het met kitje van Catrice en om dit de hele dag te laten zitten gebruik ik de wenkbrauwgel van Hema! 

FOTD Get Golden for Christmas

Bronzer/Blush/Highlighter

My favorite part! Ik contour mijn gezicht met Laguna van NARS. Dit is overigens direct aan reminder aan mezelf aangezien ik deze bronzer echt veel te weinig gebruik. Mijn geliefde MAC MSF in Stereo Rose gebruik ik als blush. Niet gek, aangezien ik deze de helft van de tijd draag. De combinatie met de highlighter van Delilah is echt prachtig! 

FOTD Get Golden for Christmas

Lippen

In het begin zag ik het nut van een lip primer niet zo, maar de laatste tijd gebruik ik het steeds vaker. Na de primer omlijn ik mijn lippen met een lipliner van Essence en daarna breng ik de prachtige lipstick van Bobbi Brown aan. Geloof me, dit is echt een musthave! 

FOTD Get Golden for Christmas

FOTD Get Golden for Christmas

Woooho! Mijn eerste kerstlook van 2017 en meteen een look waar ik mega enthousiast over ben. Ik ben echt dol op de oogschaduw van Bobbi Brown, echt wat is dit een pareltje en uiteraard steelt deze de show in de look. Stiekem denk ik dat ik deze oogschaduw tijdens kerst, Oud&Nieuw en nog veel vaker daarna ga dragen. Love it!

Dit is mijn FOTD Get Golden for Christmas. Hoe vind je de look?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 13 december 2017 / 19:50

  Die lipstick!! Geweldig! Die ga ik een keer in het echt bewonderen

 2. 13 december 2017 / 15:59

  Ik vind je look heel mooi! En ook zoveel dierproefvrije merken gelukkig, leuk 😀

 3. 13 december 2017 / 15:12

  Wat een mooie look heb je gemaakt & wat een prachtige kleur lipstick, staat je erg goed!

 4. 13 december 2017 / 12:19

  Hele mooie look! Love it.

 5. 13 december 2017 / 09:17

  Mooie look hoor!! Die lipkleur is echt prachtig.