fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

De persberichten met glitters en limited editions hebben mijn mailbox overgenomen. Alles behalve vervelend want ik ben er echt dol op. Vorige week ontving ik een persbericht van Etos met daarin de limited edition collectie die alles in huis heeft voor feestdagen. Ik review daar één product uit, namelijk het Etos Luxurious Eyeshadow Palette. Geloof me, dit wil je lezen!

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

De Etos Limited Edition Collectie bestaat in totaal uit 40 luxe musthaves voor ogen, gezicht, body, haar én huid. Heel uiteenlopend, dus van make-up tot geurkaarsen! Mega tof en ik was dan ook echt direct super enthousiast. Zeker omdat het perspakket in deze tè feestelijke doos binnenkwam.

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Kijk even naar deze toffe vormgeving. Etos heeft echt uitgepakt en dat is heel duidelijk te zien. De oogschaduws zitten verpakt in een donkerbruin, vierkant doosje. Op de deksel heb je een soort van krokodillen-print met relief wat er voor zorgt dat het nog luxer oogt. De tekst op de deksel is uiteraard goud. Op de onderkant van het doosje tref je een sticker met de productnaam.

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Make it a december to remember 

Etos over het Luxurious Eyeshadow Palette
Luxe oogschaduw palette met 9 musthave kleuren voor een sprankelende partylook. Het palette bevat schitterende tinten, zoals taupe, goud en warme paarse en roze tinten. Je kunt de kleuren apart dragen of met elkaar combineren.

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Swatch

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de finishes van het palette. Ik heb het palette daarvoor zowel zonder flits (links) als met flits (rechts) gefotografeerd. Zo wordt goed duidelijk welke kleuren mat zijn en welke kleuren niet.

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Tsja.. en dan komt het leukste natuurlijk! Het swatchen! Op deze twee foto’s zie je de swatches van het palette op mijn arm. Op de bovenste foto de swatch zonder flits en op de foto daaronder uiteraard met flits. Wauw, ziet er prachtig uit niet?

Hier de look die ik met het Etos Luxurious Eyeshadow Palette heb gemaakt. Ik heb kleur 1 gebruikt als basis over het gehele ooglid. Deze breng ik aan om ervoor te zorgen dat de rest van mijn kleuren beter blenden. Kleur 2 heb ik aangebracht als transitiekleur in de arcadeboog. Dit is een mooie, warme taupekleur die zich hier perfect voor leent. De donkerste kleur, kleur 6, heb ik gebruikt in de buitenste ooghoek om de look net wat meer sprekend te maken en een combinatie van de kleuren 8 en 9 heb ik aangebracht op mijn bewegend ooglid. Op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek heb ik kleur 7 aangebracht als highlighter.Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Conclusie

Ja, allereerst wil ik Etos alle credits geven voor deze Limited Edition Collectie. Niet alleen het oogschaduwpalette ziet er fantastisch uit, nee werkelijk ieder item stuk voor stuk! De kleuren in dit Etos Luxurious Eyeshadow Palette vind ik veilig gekozen maar daarnaast zijn het wel kleuren die perfect passen bij de feestdagen. Fijn dat er zowel matte als shimmery kleuren in zitten, daar kun je veel kanten mee op. Het pigment is prima en de oogschaduws zijn niet tè poederig waardoor er weinig fall-out is. In een ooglook werken ze niet 100% optimaal. Het vergt enige tijd en wat techniek om de kleuren naast elkaar goed zichtbaar te krijgen. Dat betekent dat je vaak naar kleuren terug moet omdat ze tijdens het blenden tè veel vervagen. Eén kleur op het bewegend ooglid is overigens geen probleem. Een prima palette en absoluut een mooie toevoeging aan deze toffe feestcollectie.

De Etos Luxurious Eyeshadow Palette kost €5,99 en is verkrijgbaar bij Etos. 

Kan jij dit palette gebruiken in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 28 november 2017 / 13:37

  Wat een mooi palette is dit, pigment ziet er ook super uit! Echt een cadeautje dit !

 2. 28 november 2017 / 10:52

  Ik vind de verpakkingen uit deze collectie zoooo mooi! Echt prachtig gedaan

 3. 27 november 2017 / 17:08

  Ik vind het een mooie palette, alleen de lichte kleuren vind ik een beetje poederig

 4. 27 november 2017 / 14:05

  Ik heb hem ook en vind hem ook prachtig! Ik heb er al wel een hele mooie look mee kunnen maken (die van jou vind ik ook heeeel mooi) maar het was inderdaad moeilijk om het niet één mengelmoes van kleuren te maken.

 5. 27 november 2017 / 13:21

  Ik vind dit palette ook zo ontzettend mooi! Ik draag vandaag ook een paar kleurtjes op mijn ogen. Ben verkocht!

 6. 27 november 2017 / 13:01

  Wauw, die verpakking is prachtig! Ik vind de kleuren zelf behoorlijk mooi, hier zou ik wel wat looks mee kunnen bedenken.
  Liefs,
  Yara

 7. 27 november 2017 / 11:59

  Oh jeetje, dit ziet er inderdaad uit als een prachtig palette. Alleen de vormgeving is super mooi om te zien. Dit zijn allemaal kleuren die ik ‘vaak’ gebruik, dus wie weet komt deze op mijn kerst wishlist..

 8. VWillemse
  27 november 2017 / 10:44

  Ik vind dit altijd zo zonde dat er meer werk van de verpakking is gemaakt dan van het product zelf.
  Toch heb je er een hele mooie look mee kunnen maken, staat echt heel mooi.

 9. 27 november 2017 / 10:00

  Dit prachtige palette kon ik afgelopen zaterdag ook niet laten liggen bij Etos. Ik vind het zulke mooie kleuren. Jammer dat het wel wat techniek vereist om hiermee aan de slag te gaan, maar ik ga het toch eens proberen binnenkort 🙂 Fijne review!

 10. 27 november 2017 / 08:56

  Ik had van tevoren idd al het idee dat je er echt goed mee moet kunnen werken wil het effect een beetje oké eruit gaan zien! Ik ga ‘m binnenkort ook maar eens uitproberen 🙂

 11. 27 november 2017 / 06:08

  Het palette ziet er prachtig uit. Als ik al regelmatig terug moet naar een kleur omdat hij vervaagt tijdens het blenden, dan weet ik dat ik het product niet snel nog een keer zal gebruiken. Daar heb ik teveel andere goede oogschaduw voor. Jammer, dit palette is het niet voor mij.