fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Lekker cosy op de bank

Lekker cosy op de bank

De kou, niet perse mijn favoriet. Al denk ik eigenlijk van niemand niet. Ik duik na mijn werk dan ook maar wat graag lekker cosy op de bank. Dat moet natuurlijk wel een klein beetje stijlvol en in dit artikel laat ik je zien hoe je dat doet!

Lekker cosy op de bank

‘Tis the season to Cuddle!’ 

Eerst even iets opbiechten! Ik heb echt een hele lange tijd gelopen in een afgrijselijke zebra onesie. Dat ding zag er echt niet uit en ik zal jullie de foto’s besparen. Hij was gewoon zo lekker warm en hij zat zoo lekker dat ik hem bleef dragen. Niet gek, want eigenlijk is een onesie gewoon een draagbaar fleecedeken. Op een dag keek ik in de spiegel en dacht: ‘Lin, dit kan echt niet! Deze onesie is rijp voor carnaval!’ Iedere keer als ik hem aanhad was ik bang dat de bel zou gaan, haha! Ik liep echt letterlijk ‘voor schut.’ Tijd om daar eens verandering in te brengen!

Lekker cosy op de bank

Lekker cosy op de bank

Er zijn namelijk genoeg pyjama’s, onesies en badjassen die er super tof uitzien. Items die je draagt en waarbij je bijna hoopt dat de bel gaat omdat je er gewoon super leuk bijloopt. Dat was precies waar ik naar op zoek was. Lekker cosy op de bank, maar dan wel in stijl!

Wat is voor mij een cosy momentje?

Daar kan ik eigenlijk heel simpel antwoord op geven. Als het buiten koud is kruip ik het liefste lekker op de bank, uiteraard samen met mijn vriend en kat Sjakie. Ik kijk dan het liefst een goede serie en drink daarbij een hele grote kop winterthee weg. Uiteraard kan een lekker snackje niet ontbreken en op dit moment is gevuld speculaas mijn favoriet!

Lekker cosy op de bank

Let’s cuddle and watch de stars!

Hoe schattig is deze pyjama? Dit is een grijze, super zachte fleecetrui met daarop een witte koala en de tekst: ‘Let’s cuddle and watch de stars!’ Daarbij hoort een grijze pyjamabroek met hartjes. Wederom lekker zacht. Lekker cosy op de bank moet denk ik wel lukken met deze cute ’two-piece’.

Lekker cosy op de bank

Rudolph the Red Nosed Reindeer

Tsja.. aangezien ik een onesie alleen in de winter draag moet een rendierenpak best kunnen toch? Aangezien deze geheel grijs is met wat leuke ‘rendier-details’ vind ik hem super cute! Zeker door de hoorntjes en de hartjes op de knieën. Bring on the Christmas vibes, want deze onesie is perfect voor tijdens de kerst. Geen foute kersttrui maar een kerstonesie, hoe leuk is dat? Lekker comfy en geheel van fleece dus ook heerlijk warm!

Lekker cosy op de bank

De cosy collectie van Hunkemöller heeft naast pyjama’s en onesies ook de leukste badjassen, sloffen, sokken en accessoires. Ik vind de collectie oprecht echt fantastisch. Alles is super schattig, heerlijk zacht, lekker fluffy en aaibaar. Willen we dat stiekem niet allemaal? Bring on de avondjes op de bank!!

Voor welke items van deze Cosy Collectie van Hunkemöller zou jij gaan?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 13 december 2017 / 10:43

    Die rendierenonesie is zo schattig!! Blijft alsnog redelijk gênant om daarin de deur open te doen. 😀 Ik heb echt al veel te vaak gedacht ‘hopelijk belt de postbode vandaag niet aan’, haha!

  2. Ilona
    12 december 2017 / 15:37

    Onesies zijn heerlijk maar behalve als je naar het toilet moet ? heerlijk warm eerlijk gezegd wel een favoriet van mij. Nu ik je blog heb gelezen moet ik zeggen ik zou nog steeds voor een onesie gaan maar de cosy collection (sloffen) zoals je op de foto laat zien is wel heel leuk om te combineren bij een dieren onesie?