fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Ik stel jullie graag voor aan een bijzondere nieuwkomer in de beautywereld. Dat zijn overigens niet mijn woorden maar die van Rimmel London zelf. Dat belooft wat! Ik heb het over de gloednieuwe Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation. Een aanrader, yes or not?

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable FoundationRimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Wow! Deze verpakking sprak me echt direct aan. Een hele mooie en stevige flacon, echt top gedaan. De flacon zelf is in de kleur van de foundation, de tekst is in het rood en grijs en de dop is schuin afgesneden, grijs en bevat het mooie Rimmel London ‘kroontjes’ logo!

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

De verrassing kwam echter pas echt na het openen van de dop. Ik verwachtte hieronder namelijk een pompflacon te vinden maar niets is minder waar. De foundation heeft een hele grote sponsapplicator. Een applicator die we terugvinden bij concealers en lipglossjes maar dan veel groter. Dit maakte me meteen mega excited om de foundation te swatchen en te testen.

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Live the London look

Voordat ik dat ga doen, eerst maar eens even kijken naar de belofte van Rimmel London.

De foundation zorgt voor een ultra-lichtgewicht, onberispelijke en langhoudende dekking… terwijl je huid kan blijven “ademen”. Eindelijk, een langhoudende foundation die super licht aanvoelt op je huid en de hele dag, avond en nacht perfect blijft zitten. Dat is pas een ‘breath of fresh air’!

Een fikse belofte. In het persbericht staat verder nog dat de foundation eigenschappen bevat zoals een long-wear formule, een niet verstoppende huid en een picture perfect finish. De foundation kun je zelf makkelijk opbouwen van een lichte naar een medium dekking en hydrateert je huid tot 25 uur lang. Ik ben heééel benieuwd!

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Deze Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation is te verkrijgen in de volgende vier kleuren:

 • Licht: #100 Ivory
 • Medium: #200 Soft Beige en #300 Sand
 • Donker: #400 Natural Beige

Ik review dit product in de lichtste kleur, dus #100 Ivory. Time to swatch! 

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Swatch

Op de foto links zie je de Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation aangebracht op de rug van mijn hand met de sponsapplicator. Deze swatch heb ik ingeblend en dat is te zien op de rechterfoto. Qua kleur zit het zo te zien wel goed!

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Tijd om de foundation eindelijk op mijn gezicht aan te brengen. Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder foundation en op de foto rechts heb ik de Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation aangebracht op mijn gezicht. Een mooi resultaat niet?

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation

Conclusie

Wat een verrassende foundation! Allereerst wil ik het grootste minpunt toch even wat aandacht geven en dat is de kleurkeuze. Ik vind 4 kleuren in een assortiment lanceren tegenwoordig gewoon echt veel te weinig. Zelf ben ik niet heel licht en de kleur 100 Ivory past gelukkig heel goed bij mijn huidskleur. Alleen ik weet dat er heel veel meiden zijn die een stuk lichter zijn dan ik en daar gaat deze foundation gewoon echt veel te donker voor zijn.. helaas!

Voor de rest kan ik eerlijk gezegd niets slechts bedenken over deze foundation. Ik vind de verpakking top en de sponsapplicator origineel en heel verrassend. Het brengt de foundation makkelijk aan en het is eigenlijk gewoon echt super handig. De dekking van de foundation is inderdaad licht tot medium, precies zoals Rimmel London beloofd. Daarnaast voelt mijn huid zeker gehydrateerd aan en blijft hij gedurende de dag goed zitten. Of dat 25uur is durf ik niet te zeggen maar ach, hebben we dat dan ook echt nodig? Ik denk van niet. De foundation is echt heel fijn!

Deze Rimmel Lasting Finish 25H Breathable Foundation bevat 30ml., kost € 15,49 en is o.a. te koop bij Kruidvat.  

Heb jij moeite met het vinden met de perfecte foundationkleur? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 21 november 2017 / 10:23

  Wauw wat een mooie foundation! Ik ben sinds kort weer foundation aan het opdoen maar heb nog niet de perfecte gevonden.. dus misschien is deze nieuwe lijn wel wat! Als ik van de week een keertje in de stad kom ga ik zeker even een kijkje nemen:).

 2. 20 november 2017 / 22:16

  Het ziet er goed uit, heel natuurlijk. Zo een applicator is ook wel handig denk ik

 3. 20 november 2017 / 21:03

  Het effect is erg mooi en natuurlijk. Al vind ik dat jij helemaal geen foundation nodig hebt. Van jezelf heb je al een prachtige en egale huid.

 4. 20 november 2017 / 10:26

  Ziet er goed uit en origineel met die sponsapplicator! Ik vind het zelf ook altijd moeilijk om de perfecte foundation kleur te vinden, aangezien ik een heel lichte huid heb. Maar qua dekking lijkt deze foundation mij perfect!
  Liefs,
  Yara

 5. 20 november 2017 / 09:35

  Het resultaat ziet er mooi uit! ‘Breathable’ klinkt in ieder geval goed want ik hou totaal niet van zo’n dikke plamuurlaag waardoor mijn huid niet meer kan ademen met als gevolg onzuiverheden. Ook handig, zo’n sponge applicator, lijkt me erg zuinig in gebruik!