fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

What’s in my shower?


Ik review uiteraard heel veel shampoo’s, conditioners, douchegels etc. Al deze producten verzamel ik in één bak wat ik ‘mijn voorraadje’ noem. Product voor product maak ik alles netjes op! Ben jij benieuwd wat er ik op dit moment voor producten in mijn badkamer ‘onder de douche’ staan? Lees mijn artikel, What’s in my shower?

What’s in my shower?

What's in my shower?

 • GUHL Lang & Soepel Lijn
  Op dit moment gebruik ik de shampoo en conditioner uit dezelfde lijn, namelijk de GUHL Lang & Soepel Lijn. Het is niet altijd zo dat ik beide producten uit dezelfde lijn gebruik omdat ik meestal langer doe met een conditioner als met een shampoo. Nu is dit toevallig wel het geval en het is een lijn waar ik zeer over te spreken ben!

What's in my shower?

 • Treaclemoon Douche Foam in My Coconut Island
  Als je me een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op kokos! De geur, de smaak.. ik vind er alles top aan. Vorige maand werden de Treaclemoon Douche Foams geïntroduceerd in twee fantastische geuren, namelijk Watermeloen Splash en My Coconut Island. Twee geuren waarvan ik meteen dacht: “Yes! Dit is echt iets voor mij!” De foams bevielen zo goed dat ik meteen een voorraad ben gaan inslaan toen zij bij de AH in de bonus waren. Ze zijn niet weg te slaan in mijn badkamer en op dit moment gebruik ik de ‘My Coconut Island’ versie.

What's in my shower?

 • Garnier Micellaire Reinigingsgel
  Ik ben altijd een enthousiaste gebruiker geweest van de Garnier Micellaire Reinigingswaters. Een tijdje geleden kwam Garnier op de markt met de Garnier Micellaire Reiningsgel. Een product waar ik gelijk enorm over te spreken was. Ik douche meestal s’avonds dus tijdens het douchen kan ik met één pompje van deze gel gelijk mijn make-up verwijderen onder de douche. Hoe ideaal?

What's in my shower?

 • Babor Silicone Cleansing Brush
  Om mijn gezicht extra goed te reinigen gebruik ik onder de douche deze Babor Silicone Cleansing Brush in combinatie met een facewash. Dit gebruik ik nadat ik mijn make-up heb verwijderd om mijn gezicht extra goed schoon te maken.

What's in my shower?

 • Veet Sensitive Precision Beauty Styler
  Ik gebruik deze Veet Sensitive Precision Beauty Styler graag in combinatie met een scheermesje. Zeg nou eerlijk, dit kan sowieso niet ontbreken in de douche toch? Zeker niet in de zomer. Oh ja, leuk weetje, ik gebruik nooit scheerschuim! Jij wel?

Ik heb What’s in my shower? erg letterlijk genomen. Dat betekent dat ik hier alleen de producten heb genoemd die daadwerkelijk ‘in’ mijn douche staan en dus niet in de badkamer. Dan was dit lijstje een heel stuk langer geworden, haha! 

Wat staat er altijd onder jouw douche? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 18 augustus 2017 / 11:36

  Bescheiden voorraadje! Wij hebben wel wat meer in de douche staan: twee hangbakjes met shampoos, conditioner, haarmasker, douchegels, scrubs, … Op de rand van het bad staan nog wat spullen, zoals scheerschuim en -mesjes, badzout, …

 2. Jeanelle
  13 augustus 2017 / 13:46

  Wat een heerlijke producten! Ben ook erg fan van kokos en watermeloen!

 3. 10 augustus 2017 / 14:21

  Leuk om te zien wat je allemaal onder de douche gebruikt. Heerlijke producten!

 4. 10 augustus 2017 / 13:55

  Wat een bescheiden hoeveelheid producten staat er onder de douche bij jou 😉 Mijn douche staat bomvol. Soms heb ik amper ruimte om te staan, haha! Er staan 5 shampoos, verscheidene douchegels, een paar gezichtsverzorgingsproducten, scheergel en een scheermesje. Oh, en laat ik de badborstel niet vergeten om zo nu en dan mijn huid te scrubben.

  De shower foam van Treaclemoon lijkt me trouwens heerlijk! Ik ben de geur kokos de afgelopen jaren meer weten te waarderen.

 5. 10 augustus 2017 / 09:18

  Ik gebruikte zelf ook altijd de haarproducten van GUHL, maar momenteel ben ik helemaal verliefd op de blauwe lijn van L’Oréal. Ik gebruik nu de watermeloen variant van Treaclemoon 🙂

 6. 10 augustus 2017 / 06:49

  Haarproducten van Guhl staan bij mij ook in de douche, net zoals shower foams. Die van Treaclemoon heb ik opgemaakt in Thailand, was heerlijk om die kokosgeur daar te gebruiken :-).