fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

GUHL Lang & Soepel Lijn

GUHL Lang & Soepel lijn

Time to celebrate long hair! Speciaal voor lang haar herintroduceerd GUHL deze GUHL Lang & Soepel lijn. Heb jij dus lange lokken en ben je geïnteresseerd in deze lijn van GUHL? Lees dan met me mee!

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel lijn

Lang haar dat soepel en bouncy is, dat is precies wat ik wil. Ik heb van mijzelf blond haar en het hangt nu qua lengte ongeveer op mijn bh-bandje. Veel vrouwen met lange lokken hebben last van droog, beschadigd en breekbaar haar of een gebrek aan glans. Speciaal daarvoor is deze Lang & Soepel lijn van GUHL ontwikkeld.

GUHL over de Lang & Soepel lijn
De unieke combinatie van Proteïne-Lipide + Complex en Sakura Kersenbloesem + Olie verzorgt en versterkt lang haar en geeft het levendigheid en veerkracht. Lang haar ziet er weer glanzend en gezond uit zonder het te verzwaren! Bij lang, glanzend en gezond haar hoort natuurlijk ook een heerlijke geur. De geur van deze lijn bestaat uit een bijzondere combinatie van exotische fruitsoorten (o.a. mango, ananas, perzik), vrouwelijke bloemengeuren (o.a. roos, jasmijn) en geuren zoals sandelhout en vanille. Een sensuele geurbeleving!

De shampoo en conditioner van GUHL zien er naar mijn mening fantastisch uit. Het is een typische GUHL verpakking in het fuschia roze. I love it, een heerlijk zomerse eyecatcher in de badkamer! Lekker fleurig en fris, top gedaan!

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel Shampoo

“Let your long hair do the talking”

“De GUHL Lang & Soepel Shampoo bevrijdt de haaraanzet op een milde manier van overtollig vet. Daarnaast geeft het zijdezachte souplesse en versterkt het lang haar vanaf de aanzet. Proteïne-Lipide + Complex herstelt het haar van binnenuit en versterkt lang haar, vanaf de aanzet tot de punten.”

De shampoo is verrassend fijn in gebruik en ruikt echt heerlijk! Het is een zoete en frisse geur tegelijkertijd en echt wel iets wat mij enorm aanstaat. Daarnaast schuimt de shampoo goed en is hij makkelijk te verdelen door mijn lange haar. Ik heb letterlijk maar een klein drupje nodig van de shampoo en daarmee kan ik mijn haar perfect wassen. Mijn haar voelt na het wassen schoon en verzorgd aan.

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel lijn

GUHL Lang & Soepel Conditioner

“My mood depends on how good my hair looks”

“GUHL Lang & Soepel Conditioner zorgt ervoor dat beschadigde lengtes en de punten de gerichte verzorging krijgen die ze verdienen, zonder te verzwaren! Deze conditioner herstelt en verzorgt niet alleen, maar zorgt ook voor perfecte doorkambaarheid. De Sakura Kersenbloesem uit Japan staat bekend om haar herstellende en verzorgende eigenschappen. De olie is rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten die je haar voorzien van een prachtige glans en zijdezacht maken.”

Een heerlijke crème conditioner, iets waar mijn haar absoluut aan toe is na een wasbeurt met shampoo. Van een conditioner gebruik ik altijd iets meer dan een shampoo. Na het aanbrengen laat ik de conditioner even een minuutje in mijn haar ‘zijn werk doen’ en vervolgens spoel ik de crème conditioner uit mijn haar. Vervolgens voelt mijn haar heerlijk zacht en verzorgd aan.

GUHL Lang & Soepel lijnGUHL Lang & Soepel lijn

Conclusie

Ik ben enorm te spreken over deze GUHL Lang & Soepel Lijn. In eerdere reviews heb ik mijn enthousiasme over GUHL al laten blijken en dat veranderd na het reviewen van deze lijn absoluut niet. De vormgeving is leuk gedaan, de geur is heerlijk en de producten doen gewoon netjes hun werk. De shampoo maakt mijn haar heerlijk schoon en fris en de conditioner verzacht en verzorgd mijn haar. Als mijn haar is opgedroogd voelt het zacht en soepel aan. Er zijn geen klitten te ontdekken, mijn haar pluist niet en voelt absoluut niet verzwaard aan. Heb jij, net als ik, lang haar? Probeer deze lijn dan zeker eens uit!

 • Shampoo bevat 250 ml. en kost € 6,99
 • Conditioner bevat 200 ml. en kost € 6,99
  • Deze producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 7 juni 2017 / 19:39

  De vorige lijn die i heb geprobeerd was het niet helemaal voor mij. Daarom wel heel benieuwd naar deze 🙂 Klinkt fijn!

 2. 7 juni 2017 / 14:04

  De producten van Guhl zijn inderdaad erg fijn. Deze lijn zou ik ook wel eens willen proberen!

 3. 7 juni 2017 / 10:26

  Ik vind Guhl sowieso heel fijn, maar omdat het niet dierproefvrij is mag ik het niet meer gebruiken

 4. 7 juni 2017 / 07:34

  Ben heel erg benieuwd naar de geur!

 5. 7 juni 2017 / 06:57

  Guhl vind ik altijd een fijn merk om te gebruiken! De verpakking is te leuk, rozeeee! Goede review Linds!