fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

Babor Silicone Cleansing Brush Set


Al zo lang staat een cleansing brush op mijn wishlist! Ik heb denk ik van iedere cleansing brush reviews gelezen maar kon nooit echt een goede keuze maken. Tot dat ik deze Babor Silicone Cleansing Brush Set ontving met daarin de Babor Silicone Cleansing Brush! I couldn’t wait to try, hierbij dus meteen mijn review!

Babor Silicone Cleansing Brush Set

 Babor Silicone Cleansing Brush SetBabor Silicone Cleansing Brush Set

De vormgeving van de verpakking vind ik mega clean en typisch Babor. Echt een beetje apotheek/kliniek achtig, iets wat ik altijd wel enorm kan waarderen bij skincare. Op de verpakking wordt al direct duidelijk dat er twee producten in zitten en dus de cleansing brush inclusief bijbehorende stuff zoals een houder, beschermkapje en twee batterijen.

Babor Silicone Cleansing Brush Set

Babor Cleansing Foam

Ik review deze set in de stappen dat je het ook gebruikt. De Babor Cleansing Foam ziet er totaal niet uit als een foam in de semi-transparante flacon. Als je eenmaal het pompje indrukt dan is het echt direct foam, yes! De schuim van deze cleansing foam bevat een anti-ox complex, dat de huideigen detox-enzymen activeert, terwijl appelwater (klinkt lekker) voor een betere werkstofopname zorgt. Bisabolol en panthenol die de huid kalmeren en irritaties verzachten.

Gebruik:
Ik pomp één pompje van de cleansing foam op mijn hand en verdeel dit over mijn (net natgemaakte) gezicht. Vervolgens ga ik met de Silicone Cleansing Brush met kleine ronddraaiende bewegingen over mijn gehele gezicht. Wow! Mijn make-up gaat er echt he-le-maal van af, wat goed!! Gezichts- en oogmakeup, helemaal geen probleem voor deze foam in combinatie met de brush!

Babor Silicone Cleansing Brush Set

Babor Rose Toning Essence

Oeh een heerlijk product met rozenwater! In deze ‘essence’ versterkt de essence van rozenwater de huidbarrière met een speciaal polymeer. Appelwater en het anti-ox complex maken het gezichtswater tot een super-clean belevenis. Tegelijkertijd kalmeren allantoïne en panthenol, terwijl bisabolol hydrateert.

Gebruik:
Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met de cleansing foam was ik mijn gezicht en deze dep ik vervolgens droog. De Babor Rose Toning Essence breng ik aan op een wattenschijfje en vervolgens haal ik dit wattenschijfje over mijn gehele gezicht. Goed om te weten: een essence werkt hetzelfde als een toner maar werkt zachter. 

Babor Silicone Cleansing Brush SetBabor Silicone Cleansing Brush Set

Babor Silicone Cleansing Brush SetBabor Silicone Cleansing Brush

Ennn.. dan het pareltje van de set! Deze brush  laat met 12.000 microvibraties per minuut de teint er nog frisser uitzien. De flexibele siliconenkop met kleine noppen in verschillende lengtes past zich aan de gezichtsvorm aan en reinigt tot diep in de poriën. De vormgeving van de brush vind ik echt fantastisch, heel clean en chique. Bijgeleverd wordt een houder om de set in te houden, een plastic kapje om de brush te beschermen en twee batterijen. Dat laatste vind ik dan ook meteen het enige nadeel. Ik had namelijk toch liever gezien dat hij oplaadbaar was. Maar ach, dat is ook echt het enige nadeel! Ik ben namelijk erg te spreken over deze brush!

Babor Silicone Cleansing Brush SetBabor Silicone Cleansing Brush Set

Babor Silicone Cleansing Brush Set

Conclusie

Jeetje, wat ben ik blij dat ik deze Babor Silicone Cleansing Brush Set mocht uittesten! Ik ben de laatste tijd echt in to de skincare en deze Babor set is echt een schot in de roos. Beide producten vind ik echt fantastisch en de brush is hierbij voor mij echt onmisbaar geworden. Nadat ik mijn ‘routine’ heb gedaan voelt mijn gezicht echt helemaal schoon en zacht aan. Heerlijk!

 • Babor Cleansing Foam bevat 200ml. en kost €24,50
 • De Babor Silicone Cleansing Brush bevat 200ml. en kost € 39,50
 • Babor Rose Toning Essence kost € 23,50
  • De producten los kosten € 87,50. Hierdoor is het dus goedkoper om de set te kopen want de set kost € 60,- Je bespaart hiermee gewoon € 27,50! Al deze producten inclusief de set, zijn te koop in de webshop van Babor en bij de salons waar Babor wordt verkocht.

Waarmee reinig jij je gezicht? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 13 juni 2017 / 22:23

  Mooi set! klinkt goed en ziet er prima uit. Fijn ook met de bijbehorende producten. In deze tijd vind ik de batterijen wel echt een nadeel. Ik heb mijn brush van clarisonic maar gebruik hem niet elke dag meer. Die is ook echt top!

 2. 12 juni 2017 / 20:10

  Wat een mooie set zeg! Ik heb helemaal geen cleansing brush iets. Ik gebruik watjes met micellair water en daarna gebruik ik reinigingsgel en dat spoel ik af met water..

 3. 12 juni 2017 / 18:48

  Dat klinkt wel heel erg goed!
  Ik vind zoiets toch altijd beetje prijzig

 4. 12 juni 2017 / 07:50

  Wauw, wat een mooie set! De prijzen vallen me ook nog mee eerlijk gezegd 😮

 5. 12 juni 2017 / 07:28

  Dit klinkt als een hele fijne set! Jammer dat hij niet oplaadbaar is, maar ach.. als dat het enige is :-).

 6. 12 juni 2017 / 06:36

  Ik heb een tijdje de visapure gebruikt, maar de laatste tijd niet meer. Deze lijkt me ook erg fijn!