fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon Douche Foams

Summer, I am so ready for ya! Gisteren is de zomer officieel begonnen en ik kan je vertellen dat ik er echt aan toe ben! Kom maar op met die vitamine D. In de zomer ben ik altijd heel erg van de frisse en tropische geuren en kokosnoot en watermeloen horen daar zeker bij. Toevallig komt Treaclemoon net op de markt met douchefoams! Geloof me, het lezen van dit artikel waarin ik de Treaclemoon Douche Foams review is zeker de moeite waard.

Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon is alles behalve een vreemd merk voor mij. Het verbaasde mij dan ook dat ik nog nooit eerder een product van dit merk heb gereviewed op mijn blog. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ik zal je eerst wat achtergrondinformatie geven over het merk. “Treaclemoon is simpelweg ‘yummy’… Wat kunnen we anders zeggen… Heerlijke geuren, prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen en dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt zetten.”

Treaclemoon Douche FoamsTreaclemoon Douche Foams
Grappig vind ik dat Treaclemoon op hun website de producten niet omschrijft als geuren maar als smaken. Logisch ook, want de producten ruiken zo heerlijk dat ze bijna eetbaar lijken. Zo hebben zij geuren als ‘That Vanilla Moment’, ‘The Raspberry Kiss’ en ‘Warm Apple Pie Hugs’. Mijn persoonlijke favoriet is My Coconut Island, ik heb altijd een grote fles thuis staan en neem een mini mee op vakantie. Extra leuk dat deze nu ook te verkrijgen is in een Douche Foam want ik ben dol op douchefoams. Watermelon Splash is nieuw, wat mij meteen heel nieuwsgierig maakte naar de geur.

Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon Douche Foam Watermelon Splash

Treaclemoon over de Watermelon Splash Douche Foam 
Deze foam maakt van je douchewater een fruitige ‘splash’ met de sprankelende geurbeleving van verse watermeloen. De samen-stelling bevat eveneens arganolie. Ervaar de verzorgende werking van deze olie in combinatie met de zachte streling van het romige schuim. Het maakt de huid fluweelzacht en aangenaam soepel en laat deze onweerstaanbaar fris en lekker fruitig ruiken!

Watermelon Splash zit in een roze flacon, perfect passend bij de naam. Op de flacons staat trouwens Creamy Shower Mousse, gek want in de marketing gebruikt Treaclemoon toch echt de term ‘douche foam’. Op de flacon staat het volgende: ‘The Melon is said to be the food of angels. It’s walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted conkey carts and hot air balloons. Sweet.’

Treaclemoon Douche Foams

Treaclemoon Douche Foam My Coconut Island

Treaclemoon over de My Coconut Island Douche Foam
Deze foam neemt je mee naar de Caraïben en laat je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een azuurblauwe zee. De formule van deze rijke, romige douche foam bevat verzorgende arganolie voor een streelzachte huid.

My Coconut Island zit heel toepasselijk in een witte flacon. Kokos, you hate it or you love it! Laat ik nu net de lover zijn. Op de flacon staat de volgende Engelse tekst: ‘I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.’

Treaclemoon Douche FoamsTreaclemoon Douche Foams

Conclusie

Yes Yes Yes! Ik ben mega fan! Deze Treaclemoon Douche Foams lijken wel gewoon voor mij gemaakt. Ten eerste vind ik de vormgeving van deze producten gewoon echt goed gedaan. Ze passen goed tussen de vormgeving van de rest van de producten van het merk en de kleuren passen goed bij de geur. De Engelse tekst vind ik een leuk extraatje omdat dat de zin vergroot om het product te gebruiken! Beide geuren vind ik echt fantastisch, heerlijk zoet en toch fris. Perfect voor de zomerdagen als je het mij vraagt. De foams zijn lekker creamy en voelen stevig, rijk en zacht aan op de huid. De hele badkamer ruikt naar de foam en de geur blijft ook lekker hangen op je huid. Mega aanrader, try it yourself! 

Oh een goede tip, deze douche foams kun je ook gebruiken om mee te scheren! Twee vliegen in één klap. Hoe ideaal?

 • De Treaclemoon Douche Foams bevatten 200 ml en kosten €5,95 per stuk!
  • Goed om te weten: De producten van Treaclemoon zijn dierproefvrij, parabenenvrij en de formules bevatten geen dierlijke ingrediënten. 

Heb jij producten van Treaclemoon in de badkamer staan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

 1. 27 juni 2017 / 16:55

  De geuren van treacle moon zijn echt ZA-LIG! ?

 2. 22 juni 2017 / 16:59

  Wat een lieve verpakkingen 🙂 Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar de geuren!

 3. 22 juni 2017 / 14:32

  Deze lijken mij zo heerlijk! Tot nu toe ben ik altijd tevreden geweest over de douchegels van Treaclemoon, maar wil eigenlijk ook wel eens zo’n foam uitproberen.

 4. 22 juni 2017 / 12:57

  Deze wil ik ook echt ontzettend graag! De geuren lijken me heerlijk en ik ben echt een sucker voor foam!

 5. 22 juni 2017 / 06:26

  Ik ben ook fan. De geuren zijn heerlijk, de vormgeving vind ik top en ze blijven lang hangen inderdaad :-)!