fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Mijn 5 Beste Beauty Aankopen Ooit

Mijn 5 Beste Beauty Aankopen Ooit

Holygrails! Ze zijn er weinig maar als je er eenmaal een te pakken hebt dan blijft hij ook echt een holygrail for ever. Ik koop heel veel budget en high-end beautyproducten en laatst vroeg ik mij af: ‘Wat zijn nou echt de beste aankopen ooit?’ Ik ben door mijn stash gaan rommelen en ik heb er 5 uitgekozen. In dit artikelel zie je Mijn 5 Beste Beauty Aankopen Ooit. Ever Ever! 

Mijn 5 Beste Beauty Aankopen Ooit

 • Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild
  OMG! I love Champagne Pop! Deze highlighter is natuurlijk mega gehyped en tijdens mijn roadtrip ben ik de eerste de beste Sephora in Los Angeles ingerend die ik tegenkwam om dit duo te scoren. Ik kocht dit duo voornamelijk om haar highlighter maar de combinatie met de blush is echt fantastisch. Deze Becca x Jaclyn Hill Champagne Splits Duo Champagne Pop/Flowerchild is een mega aanrader, ik gebruik hem ontzettend vaak!

Mijn 5 beste beauty aankopen ooit

 • MAC Mehr Matte Lipstick
  Wow, ik kocht mijn eerste MAC Mehr Matte Lipstick in November 2015. Inmiddels zijn we zo’n anderhalf jaar verder en heb ik al een aantal van deze lipsticks versleten. De kleur is gewoon echt perfect waardoor ik hem bijna iedere dag draag. Oprecht een favoriet, oeps en deze is ook al bijna weer op… tijd voor een nieuwe! 

Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials

 • Too Faced The Powder of Makeup By Nikkie Tutorials
  Mij roadtrip door West-Amerika ging verder dan Los Angeles en in Las Vegas stuitte ik uiteraard weer op een Sephora. Ik kon, als echte beautyliefhebber, niet anders dan naar binnen gaan en ik keek mijn ogen weer uit. Eigenlijk wil je gewoon alles kopen maar hè, goed is goed! Na lang wikken en wegen kocht ik de Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials kit. Dit bleek echt een schot in de roos. Mega goede kwaliteit en vooral het palette is gewoon helemaal compleet. Perfect voor mee op vakantie!! (3x raden wat er dus altijd in mijn koffer zit)

 1. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose
  Natuurlijk had ik al enorm veel gelezen over de Liquid Lipsticks van Anastasia Beverly Hills. Ik besloot in Nederland al om in Amerika een liquid lipstick van dit merk te kopen maar ter plaatste te besluiten welke kleur ik zou kiezen. Om ieder product een aandenken te geven aan een stad besloot ik dit te kopen in een Sephora in San Francisco. Ik koos uiteindelijk voor de Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Dusty Rose. Een kleur die eigenlijk wel lijkt op Mac Mehr maar waarvan de kwaliteit echt veel beter is. Deze lipstick draag ik absoluut niet iedere dag. Sterker nog, ik doe er super zuinig mee. De volgende keer als ik in de buurt ben van een Sephora sla ik direct een voorraadje in. Deze liquid lipsticks zijn the best!


 • NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo
  Als er een bronzer mega gehyped is dan is het wel NARS Laguna. Een bronzer die uiteraard ook op mijn wishlist stond. Tijdens mijn stedentrip in London kwam ik dit NARS Hot Sand Laguna Blush and Bronzer Duo tegen. Een perfecte combinatie, een bronzer en highlighter in één, what do you want more? Beide poeders passen in ieder geval echt perfect bij mijn huid en ik draag deze mega vaak!

Mijn 5 Beste Beauty Aankopen Ooit

Tsja.. allemaal High-End! Sorry, maar ik houd er gewoon echt van! Eigenlijk is het ook wel logisch dat dit lijstje bestaat uit allemaal high-end producten. Ik krijg als beautyblogger echt enorm veel producten opgestuurd. De producten die ik zelf koop zijn dus allemaal producten die ik echt mega graag wil en waar ik lang over na heb gedacht. High-end producten waar ik enorm blij mee ben en die ik met liefde toevoeg aan dit lijstje met mijn 5 beste beauty aankopen ooit.

Wat is jouw beste beautyaankoop ooit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 10 augustus 2017 / 11:03

  MAC Mehr is hier ook absoluut favoriet! En dat palette van Nikki wil ik ook nog heel graag hebben.

 2. 9 augustus 2017 / 22:03

  Wat een onwijs mooie producten allemaal. Ik kan me bij alle vijf de producten heel goed voorstellen dat je er erg blij mee bent. Wat een mooie merken ook!

 3. 9 augustus 2017 / 12:51

  Al een aantal lipsticks van Mehr versleten? Wow!! Ik heb er ook één in de kast liggen, maar tot op heden maximaal 10x gebruikt. Ik heb er helaas geen plezier van. De tint vind ik me toch minder mooi staan dan toen ik in de winkel stond. Mocht je ervoor open staan, mag je deze wel van mij overkopen. Voor een leuk bedrag waar wij beiden vrolijk van worden 🙂 Stuur me maar een berichtje via Insta / mail mocht je interesse hebben. Dan kan ik je eventueel een foto sturen van hoe de lipstick eruit ziet.

 4. 9 augustus 2017 / 10:48

  Wat een mooie producten allemaal zeg!

 5. 9 augustus 2017 / 08:23

  Dit lijstje is echt #goals. Ik wil ook zo graag een highlighter van Becca! Naar de liquid lipsticks van ABH ben ik ook super benieuwd. Ik heb twee lipglosses en die zijn ook erg fijn.

 6. 9 augustus 2017 / 06:54

  Fijne items. Mijn favoriete aankopen bestaan uit o.a. een MAC lipstick, een mooie highlighter, een blush palette van Urban Decay en een palette van Becca cosmetics.