fbpx
45   56
66   137
134   246
53   207
33   82

Valentijn Make-Up Look

Valentijn Make-Up Look

Over precies een week is het zover, tijd om de dag van de liefde te vieren. Oftwel, Valentijnsdag! Heb jij al speciale plannen? Ben je single en heb je een date of heb je een relatie en ga je bijvoorbeeld lekker samen uiteten? Alles is natuurlijk mogelijk. Maar, wat voor make-up draag je dan tijdens zoiets? Vandaag geef ik je wat inspiratie in de vom van een Valentijn Make-Up Look. Benieuwd naar mijn Valentijn Make-Up Look? Lees dan gezellig mee!

Valentijn Make-Up Look

Ooglook

 • Makeup Geek Oogschaduws
  • Frappé als transitiekleur
  • Burlesque in de arcadeboog
 • MAC Objects of Affection Pinkrose Pigments
  • Whisper Pink op het bewegend ooglid
  • Rose op de onderste wimperrand
  • Beritage Rouge in de Outer V
 • Hema Soft Eyeliner voor een strakke wing
 • Bobbi Brown Eye Opening Mascara 

Voor deze look ben ik expres begonnen met de ooglook omdat hij nogal veel glitters bevat. Door pas na de ooglook de basis te doen voorkom je dat je hele gezicht onder de glitters zit! Ik ben gegaan voor een subtiele, paars/roze cut-out crease. Ik heb de crease dan ook sterk aangezet met een donkere, burgundy kleur. Op het bewegend ooglid heb ik een hele lichte, glitter aangebracht dat het effect van een cut crease versterkt. Met een eyeliner van Hema zette ik een wing en de look heb ik afgemaakt met twee laagjes mascara. 

Valentijn Make-Up Look

Basis

Lekker veel Catrice, haha! Ik blijf het gewoon een fijn budget merk vinden voor de basis van mijn gezicht. Ik begon met de camouflage cream om wat rode plekjes weg te werken. Daaroverheen bracht ik een foundation aan en vervolgens deed ik wat concealer onder mijn ogen om de blik wat frisser te maken. Dit geheel poeder ik af en vervolgens heb ik mijn wenkbrauwen gedaan. De oogschaduwbasis bracht ik natuurlijk aan voordat ik begon met de ooglook! 

Valentijn Make-Up Look

Bronzer/Blush/Highlighter

Dit begint een beetje mijn gouden combinatie te worden. Ik merk dat ik deze producten gewoon het liefst gebruik en dan ook nog het liefst in combinatie met elkaar. Ik vind het effect namelijk echt fantastisch. Ik gebruik de NARS Laguna Bronzer, vervolgens breng ik de Mary-Lou Manizer highlighter aan van theBalm en als laatste de Becca Blush. Een mooiere, glowy skin kun je niet hebben, love it! 

Valentijn Make-Up Look

Lippen

Omdat de ogen al een beetje burgundy waren konden de lippen natuurlijk niet ontbreken. Om een klein beetje een ombre effect te creëren bracht ik eerst een lipliner aan in een iets donkerdere kleur dan de liquid lipstick. Mooie combi hè? 


Valentijn Make-Up Look

Valentijn Make-Up Look

Persoonlijk vind ik dit echt een look die je kunt dragen tijdens Valentijn. Niet voor een date overdag maar wel voor bijvoorbeeld een etentje bij kaarslicht. Ik zou hem in ieder geval zeker dragen tijdens een date met mijn Valentijn! Speciaal voor deze gelegenheid heb ik mijn haar gekruld in een mooie, lichte slag.

Wat vind je van deze Valentijn Make-Up Look? Zou jij hem dragen met Valentijn? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Delen:

9 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 16:14

  Mooie look! Staat je goed!

 2. 8 februari 2017 / 15:07

  Oh wow, wat een mooie look heb je gemaakt!! je lippenstift is echt heel mooi! Love it !

 3. 8 februari 2017 / 14:47

  Wauw wat zie je er prachtig uit zeg! Dat zijn zulke mooie producten en ook echt een onwijs mooie look!

 4. 7 februari 2017 / 11:22

  Wauw, hele mooie producten die je gaat gebruiken. Prachtige look ook, staat je super goed.

 5. 7 februari 2017 / 10:53

  Wauw! Wat heb je er een geweldige look van gemaakt! Ik vind je lipkleurtje heel mooi, maar je ooglook past er ook perfect bij. Pretty!

 6. 7 februari 2017 / 08:46

  Wauwww! Zoo mooi! Vooral de lipkleur, die vind ik echt prachtig!
  Liefs,
  Elles

 7. 7 februari 2017 / 08:09

  Oh WOW! Echt heel erg mooi zeg. Je ziet er prachtig uit <3

 8. 7 februari 2017 / 06:13

  Mooie look heb je gemaakt met prachtige producten.