fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Dat deodorant niet super goed voor je is, dat wist ik wel. Maar dat een deodorant aluminium bevat? Serieus nooit geweten. Totdat ik deze Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant ontving waar heel groot “0% Aluminium” op staat. Dit trok mijn aandacht dus ik besloot deze drie deo’s van Soft & Gentle te reviewen!

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Eerlijk is eerlijk, ik kende het merk totaal niet. Het is een merk uit Engeland en het merk zegt het volgende over de deodorant: “De unieke formule op basis van plantenextract is een baanbrekend alternatief tegen transpiratie en houd je de hele dag fris. Omdat er geen aluminium wordt gebruikt in dit product worden zweetklieren niet afgesloten. Geeft de huid de kans om te ademen.”

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Klinkt goed toch? Deze deodorant is dus aluminium vrij. Maar daarnaast bevatten ze ook geen parabenen, alcohol en allergenen. De formule is deels natuurlijk en helpt tegen ongewenste geurtjes. Hiervoor is er wel parfum toegevoegd aan deze deodorant maar een stuk minder dan andere deo’s die te verkrijgen zijn bij de drogisterijen.

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant
De verpakkingen vind ik er clean en simpel uitzien. Een prima verpakking voor een deodorant als je het mij vraagt. Ik heb drie verschillende versies ontvangen, namelijk Care, Floral en Active. Deze drie onderscheiden zich van elkaar door de kleur op de bus.

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Soft & Gentle Deodorant Care

Care heeft een blauwe touch op de verpakking. Een super neutrale geur die ik eerlijk gezegd niet helemaal kan thuisplaatsen. Het lijkt wel een beetje poederig? In ieder geval een prima geur voor een deodorant en niet super aanwezig!

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Soft & Gentle Deodorant Floral

Floral heeft een super leuke, roze touch op de verpakking. Dat maakt deze verpakking natuurlijk extra vrouwelijk! Zoals de naam al suggereert heeft deze deodorant een bloemige geur. Wel een vrij heftige bloemige geur en echt een geur waar je van moet houden. Voor mij persoonlijk is hij net iets te bloemig..

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Soft & Gentle Deodorant Active

Active heeft een licht, pastelblauw kleurtje en deze geur is super neutraal. Hij zou zelfs geschikt kunnen zijn voor mannen! Absoluut geen typische vrouwengeur dus. Ik vind hem zelf heel erg fris en super lekker ruiken. Zeker tijdens het sporten vind ik dit echt een fijne geur.

Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant

Conclusie

Geloof me, ik heb deze Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant uitgebreid getest en ik vind ze super fijn! Na het opspuiten drogen ze snel op en ze laten geen witte vlekken achter op mijn kleding. Mijn persoonlijke favoriet is ‘Active’ omdat dit een heerlijke frisse, sportieve geur is. Houd je meer van neutrale, niet-aanwezige geuren? Ga dan voor Care. Houd je meer van aanwezige, bloemige geuren? Ga dan voor Floral! Mocht je willen stoppen met deodorant met aluminium, dan is deze Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant absoluut iets voor jou! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Maar let op: Niet alle Soft & Gentle Deodorant is aluminium-vrij. Hiervoor moet dit wel echt duidelijk op de verpakking staan.

De Soft & Gentle 0% Aluminium Anti-Perspirant Deodorant kost 2,99 en is te koop bij Etos en Albert Heijn. 

Welke deodorant gebruik jij het liefst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 19:11

  Ik vind ze erg goed klinken

 2. 6 februari 2017 / 18:35

  Ze klinken echt goed! Ik struggle altijd met het vinden van een goede deodorant die mijn huid niet irriteert. En deze zijn niet eens duur ook!

 3. 6 februari 2017 / 16:17

  Zelf heb ik echt iets tegen spuit deo’s. For some reason kan ik er heel slecht tegen en ga ik echt meer stinken van spuit deo’s dan van rol varianten. Ik ga ook deze dus maar niet proberen hihi

 4. 6 februari 2017 / 15:27

  Wow dat wist ik inderdaad ook nog niet! Ik ben momenteel weer op zoek naar een goede deo omdat mijn huid anders op mijn deo’s reageert dan eerst. Heel gek. Ik ben dus erg benieuwd naar deze deo’s!

 5. 6 februari 2017 / 09:36

  Dit klinkt heel goed! Ik gebruik op het moment ook een deodorant met 0% Aluminium van een ander merk, maar merk dat ik toch sneller transpireer dan bij mijn vorige deo’s. Als mijn huidige op is, ga ik een van deze eens proberen!

 6. Jeanelle
  6 februari 2017 / 08:45

  Ben nieuwsgierig!

 7. 6 februari 2017 / 08:02

  Lijkt me heel erg prettig in gebruik!

 8. 6 februari 2017 / 06:21

  Ik had nog nooit van dit merk deodorant gehoord. Ik ben er nu wel nieuwsgierig naar. Maarre, aluminium vrij, dat is voor mij ook nieuw!