fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Expeditie Samenwonen Deel 3

Expeditie Samenwonen Deel 3
Zo! Het is alweer tijd voor Expeditie Samenwonen Deel 3! Twee weken geleden stond expeditie samenwonen deel 2 online en in deze twee weken hebben we natuurlijk alles behalve stilgezeten. Benieuwd naar de vorderingen van ons huis? Lees dan gezellig verder!

Expeditie Samenwonen Deel 3
Twee weken geleden ben ik de blogpost geëindigd met een geëgaliseerde badkamer. De oude badkamer was compleet gesloopt en om goed te kunnen tegelen moest zowel de muur als de vloer worden geëgaliseerd. Daarna kon de positie van het bad worden bepaald. Vervolgens is mijn vriend een frame gaan bouwen. Natuurlijk mocht ik ook even een poging doen tot schroeven, haha!  In onze badkamer komt namelijk een wand met een nisje en in die wand worden inbouwkranen ingebouwd. Een heel puzzelwerkje wat heel wat denkwerk en meetwerk gekost heeft. Dit frame zit er inmiddels compleet in en alle kranen zijn ingebouwd.  Vervolgens zijn er multiplex platen tegenaan geschroeft. Nadat deze platen zijn voorgelijmd kon er worden getegeld. Spannend!! Samen met zijn vader is hij hiermee afgelopen weekend aan de slag gegaan!

Expeditie Samenwonen Deel 3
Mijn vader en broer stonden ook weer paraat om ons te helpen in het weekend. Mijn broer was nog niet helemaal tevreden over de muur van de keuken dus hij besloot er nog een laag verf op te zetten. Nu is hij helemaal top! Mijn vader heeft de vloer van de keuken vlakker gemaakt zodat die ook klaar is om geëgaliseerd te worden. Daarnaast heb ik mij vooral bezig gehouden met alle deuren en de trap in de grondverf zetten en deze heb ik vervolgens glad geschuurd zodat deze klaar zijn om te worden afgelakt. Mijn vader en broer verfde samen de bijkeuken in een taupe kleur en mijn schoonvader bouwde spotjes in in het plafond in de keuken. Ja, Ja! Het schiet al lekker op! Geheel toepasselijk kochten we gereedschapsdrop, altijd lekker, haha!

Volgende week komt de keuken en worden er openslaande deuren geplaatst! Natuurlijk komt er dan weer een nieuwe update online in deze ‘Expeditie Samenwonen’ Serie! Stay Tuned X 

Zo! Expeditie Samenwonen Deel 3 zit erop. Binnenkort weer een nieuwe update!! 

 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Bron Uitgelichte Afbeelding:
https://www.detafelvan10.nl/house-doctor-wandrek-mesh.html
https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/tafels/bijzettafels/daven-bijzettafel-set-van-2/C28_8K9_H2Q_639894

 

Delen:

3 Reacties

  1. 8 februari 2017 / 11:34

    Zo ontzettend spannend en leuk om de vooruitgang te zien! Grappig, die gereedschapsdrop! Ik ben benieuwd naar de openslaande deuren, die vind ik zo romantisch. ♥

  2. 8 februari 2017 / 09:23

    Zo fijn dat het steeds meer jullie huis begint te worden. Jullie zijn goed bezig. Ben enorm benieuwd naar het eindresultaat!

  3. 8 februari 2017 / 06:29

    Ohhh wat leuk Lindsey, het begint op te schieten zo! Als de keuken en de deuren straks geplaatst zijn, dan ziet het er meteen alweer heel anders uit.. leuk!