fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn dagelijkse make-up producten

Mijn dagelijkse make-up producten

Als beautyblogger test ik ontzettend veel producten uit. Het ene product is super fijn en het andere product valt ontzettend tegen. Een handje vol van deze producten nemen een plaatje in in mijn dagelijkse make-up producten. Ben jij benieuwd naar Mijn dagelijkse make-up producten? Lees dan verder!

Mijn dagelijkse make-up producten

Concealer, blush en highlighter

Ik heb een vrij makkelijke huid en eigenlijk nooit onzuiverheden of rode plekjes. In mijn dagelijkse routine gebruik ik dan ook eigenlijk nooit foundation. Wat ik meestal wel doe is een likje van de NYX HD concealer 01 Porcelain onder mijn ogen. Puur om mijn blik net iets frisser te maken. Om mijn gezicht wat meer kleur te geven draag ik graag een blush en mijn absolute favoriet is de MAC What I Fancy Blush uit de MAC Flamingo Park Collectie (LE). Een prachtige glow kan natuurlijk nooit kwaad dus over mijn blush draag ik graag heel subtiel mijn Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop Highlighter.

Mijn dagelijkse make-up producten

Wenkbrauwen, oogschaduw, mascara

Ik ga de deur niet uit zonder dat ik mijn wenkbrauwen heb gedaan. Oké dat is misschien overdreven want ik zou het best doen.. maar wenkbrauwen vind ik wel erg belangrijk. Ik vul ze iedere dag subtiel met mijn Catrice wenkbrauwkit met behulp van een fijn, schuin afgesneden penseel. Mocht je benieuwd zijn, ik heb een uitgebreid artikel geschreven over mijn wenkbrauw routine. Oogschaduw draag ik alleen als ik wat tijd over heb en dan draag ik graag een subtiel kleurtje uit mijn Mac x4 Quattro. Meestal draag ik dan Woodwinked op het bewegend ooglid en Swiss Chocolate in de arcadeboog. Als mascara gebruik ik eigenlijk het meest de Chanel Le Volume de Chanel mascara.

Mijn dagelijkse make-up producten

Final touch 

Een felle lipstick draag ik niet dagelijks. Dan kies ik liever voor een mooi, subtiel glossje. Op dit moment zijn de Colourpop Ultra Glossy Lip in Finders Keepers en de Benefit Ultra Plush Lip Gloss Fauxmance favoriet. Natuurlijk mag een parfum ook niet ontbreken en overdag vind ik de Miss Dior Eau de Toilette echt heerlijk. Lekker fris en niet te overheersend.

Mijn dagelijkse make-up producten

Mijn dagelijkse make-up producten

Ja, dit zijn ze wel zo’n beetje, mijn dagelijkse make-up producten! Mijn dagelijkse look is eigenlijk heel erg subtiel. Een klein beetje concealer onder de ogen, blush om mijn gezicht wat meer kleur te geven en heel subtiel een highlighter. Ik vul mijn wenkbrauwen in en voorzie mijn wimpers van mascara. Als ik tijd over heb dan draag ik een nudekleurige oogschaduw. Op mijn lippen een subtiel maar verzorgd glossje en natuurlijk draag ik als final touch een heerlijk parfum.

Welk product draag jij iedere dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen:

19 Reacties

 1. 6 februari 2017 / 20:18

  Mooie dagelijkse producten! Ik wil binnenkort ook weer een artikeltje erover plaatsen! Altijd leuk!

 2. 6 februari 2017 / 01:16

  Super leuk om te zien! Wat een mooie producten <3
  Leuke blog heb je πŸ™‚
  Liefs, Florentine

 3. 5 februari 2017 / 12:14

  wat een fijne en mooie producten

 4. 4 februari 2017 / 16:18

  Becca Champagne Pop wil ik ook dolgraag nog eens aanschaffen. Die lijkt mij echt zo mooi!

 5. 4 februari 2017 / 13:12

  Wat leuk om te zien! Je gebruikt echt enorm mooie producten. De mascara van Chanel lijkt me echt super fijn!

 6. 4 februari 2017 / 10:03

  Mooie producten gebruik je! Dat geurtje van Dior staat ook nog steeds op mijn Wishlist! πŸ˜€

 7. 4 februari 2017 / 08:36

  Ik kan niet zonder de oogschaduwprimer van Urban Decay. Ook zonder oogschaduw prachtig om te dragen.

 8. 3 februari 2017 / 22:05

  Mooie producten. En die parfum….zo lekker!

 9. 3 februari 2017 / 22:04

  Mooie producten. Omdat ik allergisch ben voor veel producten koop ik vaak bij Yves Rocher, Lavera of estee lauder.

 10. 3 februari 2017 / 16:10

  Leuk om te zien! Mijn dagelijkse look is nog subtieler dan de jouwe, haha! De enige producten die ik echt, echt, Γ©cht dagelijks draag, zijn mascara, lippenbalsem en parfum. Meestal draag ik ook wat highlighter in m’n binnenste ooghoeken om m’n ogen wat op te frissen, maar dat durf ik wel eens vergeten.

 11. 3 februari 2017 / 13:13

  Mooie producten, ik heb ook een Becca highlighter en ben er heel blij mee.

 12. 3 februari 2017 / 10:49

  Leuk om te lezen wat nou echt je favo’s zijn πŸ™‚ Ik hoor trouwens meer bloggers over het wenkbrauwkitje van Catrice. Misschien toch maar eens aanschaffen πŸ™‚

 13. 3 februari 2017 / 10:45

  Aaah, Champagne Pop wil ik altijd nog eens proberen πŸ™‚ hij is tΓ© mooi πŸ™‚ ik draag op dagelijkse basis ook nooit foundation. Ik vind het er bij mij 9 van de 10 keer echt niet mooi uitzien. Op mijn neus accentueer ik dan velletjes en mijn voorhoofd wordt snel cakey of zo. Ik breng de concealer onder mijn ogen aan en plaatselijk op plekjes. Ik ben niet zo van de glossjes, dat plakt zo haha, dus ik ga dan eerder voor een gewone of getinte lipbalsem. Maar je gebruikt mooie producten πŸ™‚

 14. 3 februari 2017 / 10:32

  Wat een mooie oogschaduwpalette gebruik je! Die cranberrykleur is prachtig!

 15. 3 februari 2017 / 10:04

  Mooie producten gebruik je. Zelf ben ik ook echt dol op de concealer van NYX. Ik gebruik alleen nummer 02. Chanel Le volume vind ik ook een geweldige mascara, maar ik heb inmiddels een vervanger gevonden van L’OrΓ©al. Iets prijsvriendelijker en geeft hetzelfde effect πŸ™‚

 16. 3 februari 2017 / 09:10

  Superleuk om te zien! Het Catrice wenkbrauwsetje heb ik ook suuuperlang gebruikt, maar ik moet inmiddels toch echt op zoek naar een alternatief, aangezien hij toch wel erg donker is bij mijn wenkbrauwen en ik me daar steeds meer aan begin te ergeren..

 17. 3 februari 2017 / 09:07

  Wat een mooie producten gebruik je! Ik grijp meestal terug naar mijn Anastasia Brow Pomade, Yves Rocher Sexy Pulp mascara en Naked palette. De rest wisselt geregeld!

 18. 3 februari 2017 / 09:07

  Leuk om zo je dagelijkse make-up te zien!

 19. 3 februari 2017 / 06:09

  Wat een mooie producten! Ik draag bijna alle producten ook dagelijks, maar ook een eyeliner mag bij mij niet ontbreken. Dat is vaak de Kat von D Tattoo Liner of eyeliner van ArtDeco :-).