fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Mijn Wenkbrauw Routine

Mijn Wenkbrauw Routine

Er is al een paar keer aan mij gevraagd: “Lin, hoe doe jij nou je wenkbrauwen?” Tsja, en dat uitleggen als je je wenkbrauwen al hebt gedaan is toch een beetje lastig. Vandaar dat ik besloot er een artikel van te maken. In dit artikel vind je een stap-voor-stap tutorial van Mijn Wenkbrauw Routine. Benieuwd naar Mijn Wenkbrauw Routine? Lees dan zeker verder.

Mijn Wenkbrauw Routine

Haha wat is mijn hoofd toch anders als ik mijn wenkbrauwen niet gedaan heb, pff! In ieder geval, dit is mijn gezicht before. Ik heb hier dus nog niets aan mijn wenkbrauwen gedaan. Wel geëpileerd, maar meer niet.

Mijn Wenkbrauw Routine

Mijn Wenkbrauw Routine

Dit zijn de vier producten die ik iedere dag voor mijn wenkbrauwen gebruik.

 • Spooly van Hema
 • Leco Wenkbrauwpenseel (22)
 • Catrice Wenkbrauwkit
 • Catrice Lash&Brow Gel

Mijn Wenkbrauw Routine

In de foto hierboven zie je stap voor stap wat ik doe. Hieronder licht ik de stappen toe.

 1. Met de spooly kam ik al mijn haartjes naar beneden
 2. Met het wenkbrauwpenseel van Leco en de lichtste kleur uit het Catrice Wenkbrauwkitje teken ik de bovenste lijn.
 3. Met de spooly kam ik al mijn haartjes omhoog
 4. Met het wenkbrauwpenseel van Leco en de lichtste kleur uit het Catrice Wenkbrauwkitje teken in de onderste lijn.
 5. Ik heb nu de bovenste- en de onderste lijn getekend en bij stap 5 vul ik alle openingen die er nog zijn in. Ook zet ik het uiteinde wat strakker aan met de donkerste kleur uit het Catrice Wenkbrauwkitje.
 6. De laatste stap is de wenkbrauwen doorkammen met de Catrice Lash&Brow Gel

Mijn Wenkbrauw Routine

En hierbij het eindresultaat. Dit is hoe dat ik iedere dag mijn wenkbrauwen bijteken.

Mijn Wenkbrauw Routine

Nog even voor de duidelijkheid de voor- en na foto naast elkaar. Zoals je ziet hebben mijn wenkbrauwen bij de ‘na’ foto een stuk meer vorm en is het allemaal net wat strakker. Ook wordt mijn hele gezicht wat meer gevormd en krijg ik een frissere blik.

Over de producten van Catrice ben ik ontzettend tevreden. Ik gebruik deze producten al ontzettend lang voor mijn wenkbrauwen en vooral de kleur van het kitje is voor mij echt perfect! Het wenkbrauwpenseeltje van Leco heb ik pas kort en ook daar ben ik erg over te spreken! (te koop bij Douglas)

Dit was Mijn Wenkbrauw Routine. Teken jij je wenkbrauwen iedere dag bij? Lijkt je routine op die van mij of is hij compleet anders? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

28 Reacties

 1. 1 maart 2016 / 19:45

  AH! Wat wenkbrauwen wel niet met je kunnen doen! Mooi hoor! Het Catrice palette is voor mij echt een uitkomst!

 2. 17 februari 2016 / 21:28

  Dat ziet er prachtig uit! Mijn wenkbrauwen zo mooi maken, dat lukt mij niet zo strak, maar ik heb vrij lastige wenkbrauwen. Te veel geëpileerd en de haartjes staan ietwat naar beneden. Een ‘indisch’ trekje is dat 😉

 3. 17 februari 2016 / 17:41

  Wat doe je dat mooi zeg!

 4. 10 februari 2016 / 17:29

  Mooi! Ik doe het precies op dezelfde manier met dezelfde producten alleen niet de brow gel achteraf. Misschien is dat wel een goed plan, daar ga ik eens voor kijken. Ik gebruik alleen een ander penseel maar wel een spooly van leco. Liefs!

  • 11 februari 2016 / 11:46

   Grappig dat we dezelfde producten gebruiken! De wenkbrauwgel kan ik zeker aanraden, blijft alles net wat meer op z’n plek.

 5. 10 februari 2016 / 12:36

  Duidelijke uitleg hoe jij dit doet, als het dan weer gevraagd wordt kun je ze gewoon doorverwijzen naar je blog; super handig! Je hebt mooie wenkbrauwen Lindsey!

 6. 9 februari 2016 / 21:17

  Wat leuk, ik doe het op de zelfde manier zoals jij 🙂
  X je hebt prachtige wenkbrauwen!

 7. 9 februari 2016 / 21:00

  Wat tof om te zien hoeveel wenkbrauwen toch met mensen kunnen doen.
  Erg mooie vorm heb je en mooie subtiele producten!

 8. 9 februari 2016 / 19:35

  Leuk om te zien hoe andere mensen hun wenkbrauwen doen! Het staat heel mooi en net zoals je zegt je gezicht word wat meer gevormd. -x-

 9. 9 februari 2016 / 19:25

  Wat een leuke artikel en wat is het mooi meid.

 10. 9 februari 2016 / 17:07

  Fijne en duidelijke routine! Je wenkbrauwen zien er echt heel mooi en strak uit! Ik gebruik zelf altijd een potlood, het wordt tijd dat ik ook eens een wenkbrauw poeder aanschaf!

  • 11 februari 2016 / 11:45

   Thanks Svenja! Ik gebruik nooit een potlood, haha! Maar zat er zelf juist aan te denken dit weer een keer te proberen. Vaak heb ik alleen het probleem dat het potlood te warm is terwijl dit poeder juist zo mooi assig is..

 11. 9 februari 2016 / 13:36

  Leuk om te zien! ik doe het bijna op dezelfde manier haha. Het wenkbrauw poedertje van Catrice lijkt me trouwens erg fijn!

 12. 9 februari 2016 / 13:31

  Wenkbrauwen bijtekenen maakt altijd echt een wereld van verschil vind ik! Je ziet er zowel voor als na er prachtig uit!

  • 11 februari 2016 / 11:44

   Lief, thanks Brittany! Ik vind het ook inderdaad altijd echt een verschil hihi!

 13. 9 februari 2016 / 13:28

  Leuk om te zien wat je gebruikt! Ik besteed er ook steeds meer aandacht aan! 🙂

 14. 9 februari 2016 / 11:54

  Mooi en netjes gedaan, ik doe het elke dag met bijna dezelfde artikelen 🙂 x

 15. 9 februari 2016 / 11:38

  Super netjes! Je hebt van jezelf fijne wenkbrauwen ook 🙂

 16. 9 februari 2016 / 11:04

  Je hebt je wenkbrauwen mooi gedaan 🙂 mooie vorm hebben ze ook 🙂 X

 17. 9 februari 2016 / 10:28

  Meid, wat een prachtige wenkbrauwen heb jij! Zowel zonder als met het bijtekenen ervan. Ik heb jarenlang iedere dag mijn wenkbrauwen bijgetekend, maar afgelopen periode skip ik het vaak. Ik heb er ’s ochtends niet altijd evenveel zin in om het bij te tekenen. Als ik foto’s maak voor mijn blog, teken ik ze uiteraard wel bij. Nou ja, tekenen. Ik gebruik een wenkbrauwpoeder van Etos. Deze is inmiddels bijna op en helaas niet meer verkrijgbaar. Misschien dat ik het palette van Catrice eens ga gebruiken. Dankjewel voor de tip!

  • 11 februari 2016 / 11:42

   Ah thanks. Ik doe het ook niet iedere dag hoor, soms borstel ik ze even en vind ik het ook prima. Het wenkbrauwkitje kan ik je echt absoluut aanraden. Denk dat hij ook goed bij jouw haarkleur gaat matchen x

 18. 9 februari 2016 / 09:55

  Leuke routine! Maar wauw zeg, je hebt van je eigen al mooie wenkbrauwen!

 19. 9 februari 2016 / 08:48

  Wat kan je je wenkbrauwen mooi ‘on fleek’ maken, prachtig, ik doe jetje niet na. Ik gebruik ook het wenkbrauwsetje van Catrice, erg fijn product!
  Liefs,
  Elles

  • 11 februari 2016 / 11:41

   Ah dat is lief Elles, dankjewel! Wellicht kom je met deze tutorial een stapje verder! 🙂

 20. 9 februari 2016 / 07:23

  Je hoeft ze eigenlijk helemaal niet bij te tekenen hoor! Je hebt super mooie wenkbrauwen :).
  Ik gebruik die van Catrice ook, echt super fijn.

  • 11 februari 2016 / 11:45

   Ah dat is lief Daniek, dankjewel! Doe het ook niet iedere dag hoor 😉

 21. 9 februari 2016 / 06:29

  Mooie routine. Wat heb jij ook prachtige, volle wenkbrauwen van jezelf zeg.