fbpx
13   35
89   130
89   123
111   183
107   196

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Laatst besefte ik mij dat ik alleen maar booklet/portemonnee hoesjes gebruik voor mijn iPhone6. In de meeste gevallen is dit wel handig, maar toch in niet alle gevallen!  Omdat ik eigenlijk geen andere hoesjes heb was ik toe aan nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6. Ik heb in totaal drie nieuwe hoesjes. Benieuwd? Kijk mee!

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

TwoTone S-Case Flipcover Leer

Eerst even vals spelen, haha! Ik kocht namelijk nog een ‘portemonnee’ hoesje. Waarom? Omdat het design me gewoon aansprak. Het is een chique ogend hoesje als je het mij vraagt en ik vond de kleurcombinatie gewoon erg stijlvol. Daarnaast zag dit hoesje er op de foto heel erg plat uit en dat is ook erg handig. De meeste portemonnee hoesjes zijn namelijk zo dik dat ze niet in een broekzak passen en dat vind ik een groot nadeel. Dit hoesje past namelijk wel in mijn broekzak en dat vind ik ideaal! Oh en er zit een houder in zodat je makkelijk video’s kan kijken!

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Fashion Zachtleren Backcover met Pashouder

Wederom een hoesje met een pashouder maar dit keer geen flipover. Deze heeft namelijk een lederen backcover waar pasjes in kunnen. Verder is het hoesje zwart en gemaakt van echt leer. In de achterkant zitten twee sleuven om pasjes in te bewaren en verder wordt je telefoon goed beschermt.

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Roze Transparante Hardcase

Dit is het meest basic hoesje van de drie. Ik koos deze omdat ik totaal nog geen hardcase had en het misschien in sommige gevallen wel handig is. Als ik ga stappen en bijvoorbeeld toch een clutch bij hem dan is een portemonnee hoesje eigenlijk overbodig en zonde van de ruimte die het inneemt. In dat geval is een hardcase veel handiger! Ik koos voor een roze, gewoon omdat ik dat leuk vind, haha! Ik vind het trouwens wel tof dat hij deels transparant is, zodat je je iPhone nog ziet!

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Dit zijn mijn drie nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6. Toch twee hoesjes waar ik mijn pasjes in kwijt kan. Tsja.. ik vind dat nou eenmaal enorm handig. Ik rijd motor en zeker dan is het ideaal om gewoon een telefoon in je zak te hebben waar je tevens je rijbewijs en pinpas in kunt doen! Verder één hardcase omdat ik dat handig vind tijdens het stappen. Een telefoon zonder hoesje kan ik mij simpelweg niet voorstellen dus ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten!

Alle drie de hoesjes zijn te koop in de webshop van Hoesjes-Outlet.

Dit zijn mijn nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6. Wat voor soort hoesjes gebruik jij het liefst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit is een samenwerking met hoesjes-outlet.

Delen:

3 Reacties

  1. 2 februari 2017 / 22:06

    Die zwarte is leuk! Ik wist niet dat dat bestond, een cover met sleuven achteraan. Handig, want meteen dunner dan een flipcover! Ik heb momenteel geen hoesje om m’n gsm, ik was m’n flipcover beu, haha! En ik heb bovendien niet veel keuze met m’n Moto G…

  2. 2 februari 2017 / 20:03

    Wat een leuke hoesjes! Vind vooral die zwarte mooi!

  3. 2 februari 2017 / 16:41

    Leuke hoesjes!