fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Pickwick Tea Topics TAG

Pickwick Tea Topics TAG

Ik ben een enorme theeleut en iedere ochtend drink ik tijdens mijn ontbijt een kopje groene thee. Nu is het zo dat Pickwick tegenwoordig op ieder labeltje van een theezakje een ‘Tea Topic’ heeft. Dit bracht me op een idee en ik heb er een TAG van gemaakt. Afgelopen week heb ik iedere ochtend op het labeltje van mijn theezakje gekeken naar de ‘Tea Topic’. De antwoorden op deze vragen bespreek ik in dit artikel. Benieuwd naar de Pickwick Tea Topics TAG? Lees dan zeker verder!


Pickwick Tea Topics TAG

Heb je liever een jaar geen TV of een jaar geen snacks?

Hmmm.. ik denk liever een jaar geen TV. Ik kijk namelijk nu al niet heel erg veel TV, maar vooral films of YouTube. De TV zou ik dus echt prima kunnen missen. Snacks daarentegen moeten missen? I Love Snacks, dus dat gaat hem echt niet worden. Nope, dan maar een jaar geen TV!

Pickwick Tea Topics TAG

 

Hou je meer van honden of katten?

Oeew! Van allebei? Ik ben namelijk echt een grote dierenvriend en vind zowel honden als katten echt heel erg leuk! Als ik moet kiezen, dan moet ik toch wel zeggen dat ik meer van honden hou. Voor honden ben je namelijk echt een baasje en een hond kun je zoveel leren. Ik kan me een huis zonder hond echt niet voorstellen. Maar toch heb ik het liefst zowel een hond en een kat, hihi!

Pickwick Tea Topics TAG

Wat wilde je worden toen je klein was?

Oeh, makkelijke vraag! Danseres! Ik heb namelijk mijn hele leven gedanst en het is altijd mijn droom geweest om danseres te worden. Ik heb op hoog niveau gedanst en ben 3 keer Nederlands Kampioen geweest. Na mijn HAVO heb ik dan ook veel getraind om toegelaten te worden op een dansacademie. Maar, mijn lerares scheurde op dat moment voor de derde keer haar lies af en moest van de dokter stoppen met dansen. Dat was mijn wake-up call. Ik besefte me namelijk dat je als danseres overal auditie voor moet doen, nooit een zeker salaris hebt en als je een blessure hebt dus ook niet kan dansen. Met pijn in mijn hart heb ik toen besloten compleet te stoppen en een hele andere richting in te gaan. Uiteindelijk ben ik blij met deze keuze maar ik mis het dansen zo nu en dan toch enorm!

Pickwick Tea Topics TAG

Zit je liever in de gevangenis of ben je liever dakloos?

Best een lastige vraag.. Als je in de gevangenis zit heb je namelijk toch echt iets fout gedaan waardoor je daar zit. Maar dakloos, tsja, dat is ook niet alles. Als ik moet kiezen, dan zit ik denk ik toch liever in de gevangenis. Dan heb je in ieder geval nog een bed, toilet en eten.

Pickwick Tea Topics TAG

Welke landen heb je allemaal bezocht?
 • Nederland
 • België
 • Luxemburg
 • Duitsland
 • Engeland
 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Oostenrijk
 • Griekenland
 • Turkijë
 • Egypte

Valt best mee toch? Deze zomer ga ik naar Amerika, zo-veel zin in!!

Pickwick Tea Topics TAG

Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten?

Hier heb ik toch wel even over na moeten denken.. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Anne Frank. Waarom? Ik heb eigenlijk geen idee maar dit was toch de naam die als eerste in me opkwam. Ik heb er veel boeken over gelezen, ben in het Anne Frank huis geweest en ik vind het toch best fascinerend. Kopje thee met Anne Frank? I’m In! 

Pickwick Tea Topics TAG

Wat zou je absoluut niet kunnen missen?

Mijn familie, vriend en vrienden? Ik denk dat ik op welke plek op aarde, in welke situatie ik me ook bevind, me met mijn familie, vriend en vrienden het wel red. Het geeft me een veilig gevoel en hun zou ik absoluut niet kunnen missen!

Dit waren mijn antwoorden op de Pickwick Tea Topics TAG. Hierbij wil ik drie andere bloggers taggen, namelijk:

Nu is het natuurlijk niet de bedoeling de vragen die ik in deze Pickwick Tea Topics TAG letterlijk over te nemen. Wellicht staan er op jouw zakjes namelijk wel hele andere vragen. Ik zou zeggen: ‘Meiden, koop een doosje Pickwick thee en kijk welke vragen er bij jullie op de labeltjes staan!’  Ik ben heel erg benieuwd!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

34 Reacties

 1. 2 februari 2016 / 20:39

  Oh wat een leuke en originele tag is dit! Mag ik ‘m ook overnemen :D?

  • 3 februari 2016 / 15:38

   Dankjewel Mandy! Ja natuurlijk mag dat, leuk zelfs. Laat je het me weten als hij online staat? Ben benieuwd naar je antwoorden x

 2. 2 februari 2016 / 13:19

  Leuke tag en wat tof ook van pickwick dat ze vragen stellen waar je ook echt over na moet denken .

 3. 2 februari 2016 / 09:25

  Echt zo leuk bedacht! Het zijn ook echt leuke en originele vragen. Ik zit er aan te denken om ‘m ook misschien te doen… Als ik dat doe, zal ik aangeven dat het idee van jou komt haha 🙂 Vind je dat goed?

  • 2 februari 2016 / 14:23

   Hi Wies, aah wat lief, dankjewel! Natuurlijk mag je hem overnemen, heel leuk juist. Laat je het me weten als hij online staat? Ik ben erg benieuwd naar je antwoorden x

 4. 2 februari 2016 / 09:16

  Wat ontzettend leuk bedacht! x

 5. 2 februari 2016 / 00:38

  Dag andere thee leut 🙂 Leuke vragen! Waar ga je naar toe in Amerika?

  • 2 februari 2016 / 14:27

   Haha dankjewel! We gaan een Roadtrip maken door West-Amerika!

   • 2 februari 2016 / 17:23

    Leuk zeg! Ik doe zelf ook sinds mijn 7de aan Streetdance/Hiphop. Was er even mee gestopt maar sinds November ben ik weer begonnen, en daar ben ik wel heel blij mee ?

 6. 1 februari 2016 / 22:53

  Heel origineel! Ik heb hem alvast opgeslaan.x

 7. 1 februari 2016 / 22:26

  He wat super leuk dat je dit hebt bedacht!
  WIj beantwoorden elke ochtend met elkaar voordat we beginnen met werken de pickwick vraag hihi

 8. 1 februari 2016 / 22:11

  Wat een leuke TAG! Mag ik vragen wat voor soort dansen je deed? ? xxx

  • 2 februari 2016 / 14:26

   Dankjewel Tionne! Natuurlijk mag je dat vragen, haha! Ik ben begonnen met HipHop en ik heb uiteindelijk ook Modern en Ballet gedaan 😉

 9. 1 februari 2016 / 20:38

  Wat een leuke tag om te lezen.

 10. 1 februari 2016 / 19:58

  Wat ontzettend tof dat je zo goed kon/kan dansen! Wauw, 3 keer Nederlands kampioen! Echt super tof! En wat grappig dat je meteen aan Anne Frank dacht! Haha!

  Leuk dat je me getagd heb. Ik ga meteen aan de slag 😀

  • 2 februari 2016 / 14:26

   Hhaha thanks Iris, dat was inderdaad een hele leuke tijd! Jouw antwoorden zijn ook heel erg leuk, tof dat je hem zo snel hebt ingevuld! 🙂

 11. 1 februari 2016 / 19:22

  Haha wat grappig om te lezen <3

 12. 1 februari 2016 / 17:59

  Wat een leuke tag! Was erg leuk om te lezen. En je lijstje met landen; om jaloers van te worden! Ik wil ook graag meer reizen!

 13. 1 februari 2016 / 17:21

  Leuk om te lezen! Wij nemen op het werk ’s ochtends ook altijd de vragen op de theelabeltjes door. Iedere ochtend een gezellige boel haha. De meest gekke antwoorden komen naar boven.

 14. 1 februari 2016 / 15:35

  Wat een leuke tag, met die vragen van pickwick 🙂 Leuk ingevuld.

 15. 1 februari 2016 / 15:00

  Ohhh wat origineel haha! Ik let ook steeds vaker wat er op mijn theelabeltje staat!

 16. 1 februari 2016 / 12:56

  Dit heb je echt super leuk bedacht Lindsey!

 17. 1 februari 2016 / 12:47

  Wat leuk bedacht zeg! Het zijn ook hele leuke vragen. 🙂

 18. 1 februari 2016 / 11:52

  Ik zou ook de gevangenis kiezen, ik bedoel, je hoeft daar niet te zitten vanwege moord, dat kan ook omdat je bijv bepaalde boetes nooit betaalde oid haha

  • 2 februari 2016 / 14:28

   Hahah inderdaad! Zo dacht ik er dus ook over!

 19. 1 februari 2016 / 10:06

  Wat een super leuke tag is dit zeg, grappig om te lezen wat je antwoorden zijn! Wat heb je al veel landen bezocht, zeg 🙂

 20. 1 februari 2016 / 09:12

  Die Pickwick vragen zijn zo leuk 😀 Ik zou ook liever geen TV hebben dan geen snacks! Interessant om over het dansen te lezen. Zou het niet leuk zijn om dat nog voor je plezier erbij te doen?

  • 2 februari 2016 / 14:25

   Hihi thanks, leuk dat je hetzelfde zou antwoorden. Ik heb het er voor mijn plezier naast proberen te doen, maar dat werkte helaas niet zo goed. Ik was het zo gewend om heel erg hard en veel te trainen dat ik geen voldoening haalde uit een ‘reguliere’ les..

 21. 1 februari 2016 / 08:41

  Wat een leuke TAG heb je gemaakt! Ik ben absoluut geen theeleut, maar die tea topics zijn echt wel fijn om te lezen.

 22. 1 februari 2016 / 07:33

  Leuke tag! Ikzelf ben ook een enorme theeleut en vind het altijd leuk om die tea topics te lezen!

 23. 1 februari 2016 / 06:39

  Leuk dat je een tag hebt gemaakt van de Pickwick tea topics! Lief dat je me hebt getagd, ik ga hem zeker overnemen :-)! Wat voor dans heb je gedaan??

  • 2 februari 2016 / 14:23

   Hihi thanks Femke! Ben benieuwd naar je antwoorden. Ben begonnen met HipHop, maar heb uiteindelijk ook Modern en Ballet gedaan! 😉