fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

Waarschuwing: Dit wordt een heel roze en zoet artikel! Ik review namelijk de I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème. Een bath en shower crème die kanlroze is en sterk ruikt naar Marshmellow. Succes gegarandeerd zou je bijna zeggen. Ben jij benieuwd wat ik ervan vindt? Lees dan zeker mee!

 I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

Ik vind de verpakkingen van I Love… altijd heel erg leuk! Het ziet er vrolijk uit en ze gebruiken leuke lettertypes. Zowel de verpakking als de Bath and Shower Crème zijn rozer dan roze en ik vind het er top uitzien. Daarnaast vind ik ook dat de teksten op de verpakking ontzettend leuk zijn.

Op de voorkant staat de tekst:  Feel scrumptious with a sweet burst of delicious pink marshmellows.
Op de achterkant staat de tekst: Whilst enjoying my bubbly goodness, try not to get me in your eyes. Should this happen, don’t panic, just rinse with clean water. I may smell delicious, but please don’t eat me. I am not a food! 

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

Dit is wat bij Douglas op de website staat over deze Bath and Shower Crème: De douche- en badcrème van I Love… verwent de huid met een zee van geurende bubbels. Trakteer uzelf op deze uitzonderlijk zachte reiniging met de geur van Pink Marshmallow.

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik eigenlijk nooit onder de douche sta. Wij hebben thuis namelijk ook een bad en ik verkies altijd het heerlijk bad boven de douche. Deze I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème gebruik ik dan ook voornamelijk voor in bad.

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème

Als je dan een heerlijk bad laat vollopen en je doet er een klein beetje van deze I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème in dan heb je een heerlijk geurend bad vol met schuim. Je hebt echt het idee dat je tussen de marshmellows ligt want de geur is ontzettend zoet. Hier moet je dus wel van houden. Gelukkig houd ik hier enorm van dus dit is echt iets voor mij!

Goed om te weten is dat deze Bath and Shower Crème vrij is van zeep en parabenen en in balans is qua PH Waarde. Daarnaast is hij ook cruelty free en wordt dus niet op dieren getest.

Deze I love Pink Marshmellow Bath and Shower Crème bevat 500ml. en kost €5,95. Hij is alleen te koop bij Douglas

 • Deze lijn bevat ook nog een bodyscrub en een bodybutter!

Lig jij liever in bad of sta jij liever onder de douche? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 21:58

  Oehh..deze bad/douchegel lijkt mij overheerlijk, ik hou van marshmallows 🙂
  X

 2. 5 mei 2016 / 18:08

  Dut lijkt me een heerlijke bad/douche creme! Wat een leuke foto’s heb je gemaakt, die marshmallows zijn ook een heel leuk detail! xx

 3. 5 mei 2016 / 12:02

  Hij ziet er zo lief roze uit en de geur lijkt me geweldig 😀

 4. 5 mei 2016 / 09:14

  Wat een leuke foto’s! Ik heb het nog niet geprobeerd maar het lijkt me heerlijk spul!

 5. 5 mei 2016 / 09:11

  Klinkt als een enorm fijn product!

 6. 5 mei 2016 / 08:42

  Ah wat klinkt het heerlijk. Ik ben gek op zoete geurtjes!

 7. 5 mei 2016 / 08:13

  Ik zou heel graag in bad liggen, als ik die nou toch eens had. Voor mij wordt het dan toch echt de douche. Ik ben erg benieuwd naar de geur van dit product.