fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Question And Answer #2

Alweer meer dan een half jaar geleden deed ik mijn eerste Q&A op mijn blog. Ik kreeg tijdens mijn oproep leuke vragen binnen en het artikel werd goed ontvangen. Ondertussen heb ik weer een oproep gedaan voor vragen en vandaag geef ik hier antwoord op in dit artikel Question And Answer #2. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

@fashionglossnl vroeg: ‘Wat is je favoriete kledingmerk?’ 

 • Phoee.. echt een favoriete kledingmerk heb ik eigenlijk niet. Ik houd echt van shoppen en door de stad slenteren. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en dat hoeft niet echt specifiek van een bepaald merk te zijn. Als ik naar mijn kledingkast kijk dan denk ik wel dat ik voornamelijk veel kleding heb van Superdry en Pull&Bear.

@kimmetjekims vroeg: ‘Lijkt het je leuk om een bekende Nederlander te zijn?’ 

 • Lastig.. volgens mij heeft dit, net als bijna alles, zo zijn voor- en zijn nadelen. Ik denk dat ik het leuk zou vinden tot op een zekere hoogte. Zolang je nog je privacy kan bewaken en nog normaal over straat kunt lijkt het me prima. Als dat niet meer zou kunnen dan is de lol er denk ik op een gegeven moment toch wel snel vanaf.

Question And Answer #2

@lunes1979 vroeg: ‘Hoe is je passie ontstaan om motor te gaan rijden?’ 

 • Toen ik heel, heel klein was, haha! Mijn vader heeft altijd motor gereden en als klein meisje zat ik heel trots in mijn eigen motorpakje altijd bij papa achterop. Toen heb ik altijd al geroepen: ‘Als ik groot ben ga ik zelf rijden!’ Mijn vriend Sebastian rijdt ook motor en in eerste instantie zat ik ook bij hem altijd achterop. Juist het achterop zitten was ik gewoon beu. Ik besloot dat het tijd was om mijn rijbewijs te gaan halen en ik kocht als ‘stok achter de deur’ ook meteen mijn motor. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad want ik vind motorrijden echt heerlijk!

@glamviewnl vroeg: ‘Welk land of welke stad zou je nog willen bezoeken?’ 

 • Zoveel mogelijk? Haha! Aankomende zomer ga ik drie weken een roadtrip maken in West-Amerika en daar heb ik mega veel zin in. Amerika stond hoog op mijn lijstje dus ik ben blij dat ik er nu naartoe ga. Wat verder nog heel hoog op mijn lijstje staat zijn toch wel Nieuw-Zeeland en Australië, dat lijkt me echt fantastisch. Qua steden staan New-York, Milaan en Rome hoog op mijn lijstje.

@3llesmulder vroeg: ‘Wat is je Guilty Pleasure?’

 • Kokos! Letterlijk alles met kokos vind ik zo ontzettend lekker. Mijn nieuwste ontdekkingen zijn kokosijs en kokosyoghurt, zooo yummy!! Maar naast de smaak vind ik ook de geur echt fantastisch dus ook met een douchegel/badschuim met kokosgeur maak je mij meer dan blij. Love it! 

Meiden, bedankt voor het stellen van jullie vraag. Ik vond het heel erg leuk om hier antwoord op te geven. Hoop dat het leuk was om te lezen en dat ik binnenkort weer een Question And Answer #3 kan gaan schrijven. Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 13 mei 2016 / 21:59

  Leuke vragen heb je gekregen en je hebt ze ook leuk ingevuld 🙂
  X zo leuk voor te lezen!

 2. 12 mei 2016 / 23:52

  Ik ga je volgen!

 3. 12 mei 2016 / 23:51

  Wat leuk om te lezen. Gezellig!

 4. 12 mei 2016 / 19:56

  Jeeeeej mn vraag staat er tussen! Vaker zulke artikels schrijven Linds, ik vind het leuk om meer van je te weten te komen!!

 5. 12 mei 2016 / 11:15

  Ik vind het zo gaaf dat je motor rijd, het lijkt mij vooral met dit mooie weer heerlijk! Ik heb een poos een quad gehad, dus het gevoel van vrijheid van het rijden ken ik wel een beetje 🙂 En ik ben zo benieuwd hoe je roadtrip gaat bevallen, bij mijn vriend staat de west kust ook heel hoog op zijn lijstje en ben benieuwd naar je tips!

  • 14 mei 2016 / 09:49

   Jaa het is heerlijk. Quad rijden lijkt me ook leuk, waarom heb je hem weggedaan? Ik ga natuurlijk tegen die tijd mijn ervaringen en tips delen en als je vragen hebt dan kun je me natuurlijk altijd even benaderen. Voor nu ben ik zelf ook vooral heel heel erg benieuwd hoe het gaat zijn, haha!

 6. 12 mei 2016 / 09:45

  Wat leuk om te zien! Mijn oom heeft een motor en ik mocht bij hem achterop bij mijn gala, dat vond ik wel heel gaaf 😉

 7. 12 mei 2016 / 09:14

  Zo leuke vragen en antwoorden! Kokos is echt verslavend :O

  • 14 mei 2016 / 09:48

   Dankjewel Mariska! Haha inderdaad, mega verslavend!

 8. 12 mei 2016 / 08:27

  Wat stoer dat he motor rijdt! En kokos is ook gewoon heel erg lekker, hmmm!

 9. 12 mei 2016 / 06:26

  Oh wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt! Ik vind alles met een kokosgeur ook heel erg lekker, vooral conditioner. Het is wel grappig dat ik laatst kokos had en toen vond ik dat het erg smakeloos was.
  Liefs,
  Elles

 10. 12 mei 2016 / 06:24

  Leuke vragen heb je gekregen. Ik vind het zo tof dat je motor rijdt. Had ik ook altijd willen doen maar ik betwijfel of het er ooit van gaat komen haha!

  • 14 mei 2016 / 09:47

   Haha thanks Femke! Gewoon doen joh, niets te verliezen toch? 🙂