fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Get to know me better TAG

Vorige week deed ik een Q&A en hierop werd goed gereageerd. Juist een persoonlijk artikel waardoor je me beter leekt kennen valt kennelijk goed in de smaak. Vandaar dat ik besloot dat het tijd was om de Get to know me better TAG in te vullen. Wil jij mij beter leren kennen? Lees dan zeker mijn antwoorden op deze Get to know me better TAG!

Get to know me better TAG

Get to know me better TAG

Geboortejaar
Ik ben geboren in 1994! Dat betekent dat ik nu dus 22 jaar oud ben.

Hoe lang ben je?
Pff.. ik heb me echt al een hele lange tijd niet meer opgemeten. Ik gok dat dat zo rond de 1.78m is.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Vanochtend werd ik echt heerlijk uitgerust wakker. Zo’n fijn gevoel vind ik dat altijd. Ik dacht dus: ‘Hello, brand new day!!’ 

Waar ben je op dit moment?
Op dit moment zit ik lekker aan de keukentafel onder het genot van een kopje kamillethee dit artikel te typen.

Singe/Relatie?
Relatie!

Beschrijf jezelf kort maar krachtig
Hmm.. Heel lastig! Perfectionistisch, spontaan en zorgzaam?

Guy-/Girlcrush
Niemand.. Ik was dus vroeger niet het type meisje dat heel haar kamer had volhangen met alle posters uit de Hitkrant. Volgens mij ben ik zelfs nooit fan geweest van een bepaalde meiden- of jongensband en nog steeds ben ik hier eigenlijk niet mee bezig. 

Wat zou je op dit moment graag willen?
Er staat nog een heel erg lekker kokosyoghurtje in de koelkast dus die ga ik zometeen zeker opeten!! Yumm..

Wat is je doel van het leven?
Heeft iedereen niet gewoon als doel ‘gelukkig worden’? Klinkt heel cliché, maar uiteindelijk is het toch gewoon lekker de bedoeling dat we allemaal een heerlijk gelukkig leven hebben πŸ™‚

Waar ben je bang voor?
Another Cliché.. Spinnen!! Aaaargh.. vind ze echt zo eng. Vroeger totaal niet, toen speelde ik juist altijd met spinnen (What was I thinking?) Totdat ik ooit met een kinderfeestje naar een reptielenmuseum ging. Hier mochten we slangen en spinnen vasthouden en ik vond dat eigenlijk helemaal niet zo spannend. Maar, bij iedereen bleef die spin stilzitten en bij mij nam hij een aanloop en liep zo via mijn arm mijn nek in. Dat was echt zoo super eng!! Sindsdien ben ik echt mega bang voor spinnen.

Heb je je rijbewijs?
Jazeker. Ik heb zelfs mijn rijbewijs gehaald op mijn 18e verjaardag! Mijn vader heeft een rijschool dus voor mij was een rijbewijs halen niet zo speciaal. Als wij bijvoorbeeld naar mijn tante gingen voor een verjaardag dan zei papa: ‘Rij jij maar’ en dan had ik mijn lesje er al weer opzitten. Ideaal!

Get to know me better TAG

Nagellak of Lipstick?
Lipstick, sowieso. Ik heb niet echt mega vaak nagellak op omdat ik mijn natuurlijke nagels eigenlijk ook wel heel erg mooi vind. Lipstick heb ik juist wel 9 van de 10 keer op. Op mijn teennagels heb ik trouwens wel altijd nagellak!

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Absoluut de zomer!

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja, heel erg graag zelfs. Volgens mij heb ik dit nog ooit op mijn blog verteld, maar ik heb een tijd terug een tussenjaar genomen qua studie. Om niet helemaal ‘niks te doen’ ben ik toen een opleiding tot Weddingplanner gaan volgen. Puur omdat het me leuk leek en ik dacht: ‘Ach, wellicht heb ik er ooit iets aan’.  Daarnaast studeerde ik Vrijetijdsmanagement waarbij je dus evenementen leert plannen dus ik vond het wel aansluiten. Een bruiloft is tenslotte ook een evenement. Ik hoop dus ooit mijn eigen wedding tot in de puntjes te mogen plannen.

Ben je een healthy-freak?
Een freak denk ik niet, maar ik probeer wel zo gezond mogelijk te leven. Iedereen heeft zijn eigen theorieën en er zijn zoveel diëten op de wereld maar daar doe ik niet aan mee. Ik eet heel erg gezond en tegenwoordig ben ik ook fanatiek bezig met bootcampen.

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Ik heb lang blond haar.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Ik heb altijd wel wat punten staan op mijn wishlist. Op dit moment wil ik heel graag een koraalkleurige crossbodytasje van Furla en de Urban Decay Afterglow 8 Hour Powder Highlighter in Sin!

Heb je tattoos/piercings?
Ik heb een tattoo. Vroeger heb ik een piercing gehad maar die is er inmiddels alweer heel wat jaartjes uit. Ik heb wel gaatjes in mijn oren maar die tel ik niet meer als piercings.

Draag je een bril?
Heel veel zonnenbrillen, ja! Maar geen bril op sterkte. Waarom niet? Simpelweg omdat ik hem echt niet nodig heb. Ik heb mijn ogen een aantal keer puur voor de lol laten opmeten maar blijkbaar heb ik gewoon hele goede ogen want ik heb helemaal geen afwijking.

Wat is jouw perfecte pizza?
Ik houd echt van goed gevulde pizza’s! Een pizza met kip, bacon, kaas, paprika, champignons, tomaat.. ja hoor, gooi alles er maar op!

Wat is je favoriete eten/drinken?
Qua drinken ben ik heel erg saai, ik drink namelijk alleen maar koffie, thee en water. Natuurlijk op een feestje wel een wijntje (vaak droge rosé) of een biertje, maar echt hele zoete frisdrank vind ik echt drie keer niks. Als het superwarm is vind ik Bitter Lemon wel erg lekker. Qua eten, pff ik lust echt alles dus vooral afwisseling vind ik erg belangrijk. Al is sushi toch altijd wel groot favoriet!

Get to know me better TAG

Wat is je favoriete parfum?
Op dit moment Miss Dior.

Wat is het laatste wat je kocht?
Boodschappen, haha! Boooooring..

Wat deed je vanochtend om 08:00uur?
Volgens mij stond ik mij toen op te maken in de badkamer.

Favoriete ijsje?
Kokos-schepijs. Dat vind ik echt zo hemels!

Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op?
Ik ben echt een slaapkop. Als de wekker niet gaat, dan slaap ik gewoon door. Ik probeer nu wel steeds wat vroeger op te staan omdat ik toch wel merk dat ik het lekker vind om even lekker relaxed wakker te worden en de tijd te nemen in de ochtend. Dat lukt me in de zomer een stuk beter dan in de winter. In de winter is het namelijk veel te koud om dat heerlijk warme bed uit te stappen haha!

Get to know me better TAG

Wat zijn je plannen voor 2016?
Net als in 2015 heb ik in 2016 besloten om weer lekker te gaan genieten. Veel leuke dingen doen en reizen maken. Dit jaar ben ik al in Londen, Gerlos en Castellane geweest en deze zomer ga ik een roadtrip maken in West-Amerika. Als ik terug ben van mijn roadtrip heb ik wel een ‘plan’. Dan ga ik namelijk beginnen aan mijn scriptie. Officieel hoeft dit pas in maart maar ik ga het in september proberen zodat ik een half jaar eerder ben afgestudeerd. Fingers crossed.. 

Met hoeveel kussens slaap jij?
Ik slaap met 1 kussen.

Ben jij een ochtend- of een avondpersoon?
Absoluut een avondpersoon. In de ochtend ben ik echt net een zombie terwijl ik in de avond genoeg energie heb en bomvol inspiratie zit!

Ben je geordend of rommelig?
Dat ligt er maar net aan waarmee. In sommige dingen kan ik heel rommelig zijn maar dat is dan puur omdat het op dat moment geen prioriteit heeft. Voor bijvoorbeeld mijn blog en school ben ik juist super geordend en perfectionistisch.

Wat wil je op dit moment graag zien?
Dat het vanaf nu echt zomer wordt in Nederland en dat het wisselvallige weer zich pas weer laat zien in, minimaal, oktober!

Wat verwacht je in tien jaar bereikt te hebben?
In tien jaar ben ik afgestudeerd, heb ik een baan waarbij ik me goed voel (of ben ik misschien wel full-time blogger?), ben ik natuurlijk nog samen met mijn vriend Sebastian en ben ik gelukkig met het leven dat ik leid!

Wie mis je op dit moment?
Een opa of oma. Ik heb al heel lang geen opa’s en oma’s meer en dat vind ik eigenlijk altijd heel erg jammer. Gelukkig heeft mijn vriend nog wel een oma waar we af en toe lekker heen gaan voor een kopje koffie en een spelletje. Zo gezellig!

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Hmmm.. Let’s Think. Ik ben denk ik wel erg blij met mijn lange benen!

Ben je verlegen?
Nee.. ik ben eigenlijk totaal niet verlegen aangelegd.

Heb je een accent?
Ik praat volgens mij altijd wel redelijk  ABN, maar ik blijf natuurlijk een Brabander. Die zacht G zal er dan ook altijd wel inzitten. En als we met een avondje vrienden bij elkaar zitten en er worden wat drankjes gedronken dan wordt het Brabants wel steeds platter en platter, haha! Mensen van buitenaf volgen er dan vaak helemaal niets meer van.

Heb je zussen/broers, hoe oud?
Ik heb één broer, Dave. Hij is 3 jaar ouder dan ik en nu dus 25 jaar.

Hoe ziet jouw gemiddelde week eruit?
Ik werk 32 uur op een evenementenbureau en 4 dagen in de week (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) ben ik hier altijd op kantoor te vinden. In het hoogseizoen spring ik ook vaak bij op de zaterdag. Op woensdag studeer ik HBO Deeltijd en dan ben ik dus op school te vinden. In de avonden werk ik aan mijn blog en op zondag probeer ik leuke dingen te doen.

Phoe! Dat waren heel wat vragen. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en heb je me dus weer een beetje beter leren kennen. Vond jij deze Get to know me better TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

22 Reacties

 1. 20 mei 2016 / 14:27

  Wat een leuke tag zeg! Leuk om zo wat meer over je te weten te komen. Enne west Amerika, zo tof!

 2. 19 mei 2016 / 22:10

  Wat een leuke tag is deze

 3. 18 mei 2016 / 22:25

  Leuk om je beter te leren kennen! Ik heb ook nog heel soms een zachte G, ik kom namelijk oorspronkelijk uit Brabant. Ik woon echter al jaren in het midden van het land en praat daarom nu ook heel abn πŸ™‚

  • 19 mei 2016 / 14:35

   Ah lief Astrid. Hihi de zachte G blijft altijd wel een beetje, denk ik πŸ˜‰

 4. 18 mei 2016 / 21:34

  Wat een ontzettend leuke tag! Altijd leuk om iemand beter te leren kennen, en wat een leuke foto’s. Heel chill dat je eigen vader een rijschool heeft, schilt toch weer! :)))

  Liefs! Evelien

  • 19 mei 2016 / 14:34

   Ah thanks Evelien! Dat heeft inderdaad een hoop gescheelt πŸ™‚

 5. 18 mei 2016 / 21:10

  Superleuke tag, brr een spin die van je arm naar je nek loopte :o!
  Dan zou ik nu ook wel bang zijn van spinnen, ik ben ee niet bang van maar vind ze gewoon vies!
  Je hebt de tag leuk ingevuld πŸ™‚
  X

  • 19 mei 2016 / 14:34

   Jaa echt brrrr.. inderdaad! Ze zijn ook gewoon vies, whaha! πŸ˜›

 6. 18 mei 2016 / 19:38

  Wauw, deze is leuk zeg! Ik was hem nog niet eerder tegen gekomen. Leuk om te lezen ook; ik wist al veel over je maar nu nog veel meer hihi!

 7. 18 mei 2016 / 17:45

  Leuke tag, weet niet of ik die al eerder heb gezien! Mijn pizza hoeft niet rijkelijk belegd te zijn, mij maak je al blij met een simpele magherita. As we speak zit er nu 1 in de oven… πŸ˜‰ Hmm! Ik wist trouwens niet dat je ook uit Brabant komt. Grappig!

  • 19 mei 2016 / 14:33

   Niet? Hihi leuk Nina! Oeh leuk dat dat verschilt dan hΓ¨, van een Magherita wordt ik dan weer niet warm of koud, haha! Jep, Brabant is it πŸ˜€

 8. 18 mei 2016 / 17:39

  Super leuke tag! Leuk om je zo beter te leren kennen! Ik ben ook echt een avondmens! xx

 9. 18 mei 2016 / 10:13

  Deze tag kende ik nog niet. Wat een leuke vragen en je hebt ze ook leuk beantwoord. Nu weet ik toch nog iets meer over je hihi.

  • 19 mei 2016 / 14:22

   Wat een lieve reactie Britt, dankjewel X

 10. 18 mei 2016 / 08:34

  Ik wou dat ik lange benen had :O zo mooi! Volgens mij houd je wel van kokos; kokos ijs en yoghurt. Het is ook zo lekker! Die eerste foto is zo cute πŸ˜€

  • 19 mei 2016 / 14:22

   Ah lief, dankjewel Mariska! πŸ™‚ Whaha Jup, kokos is my favorite!

 11. 18 mei 2016 / 08:16

  Leuk deze tag en je antwoorden natuurlijk. Wat leuk dat je op een evenementenbureau werkt, heb ik ook in het verleden gedaan.

  • 19 mei 2016 / 14:21

   Dankjewel Lonneke. Oh echt, wat leuk! Het bevalt bij mij in ieder geval erg goed.

 12. 18 mei 2016 / 06:26

  Wat een leuke tag is dit en je hebt hem fijn ingevuld. Ja, een pizza moet zeker goed belegd zijn yummy!

  • 19 mei 2016 / 14:21

   Thanks Femke! Haha ja toch, vind ik ook πŸ™‚