fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

I Love… Juicy Watermelon Showergel

IMG_4043

Watermeloen.. echt een stuk fruit waar je aan denkt als je op een wit strand ligt met een heerlijk zonnetje op je bol! Ik ben er dol op! Deze showergel van ‘I Love’ in ‘Juicy Watermelon’ is dan ook echt iets voor mij. Ik heb hem goed getest en hier lees je wat ik ervan vind.

IMG_3926Ten eerste vind ik het echt een superleuk flesje. Lekker roze en een leuk lettertype. Erg uitnodigend en de klikdop is makkelijk om te gebruiken in de douche. Feel Revitalized with a  burst of super juicy watermelon goodness. Alleen al bij het lezen van het etiket loopt het water je in de mond.. en dan heb je nog niet eens de geur geroken.. Oh jeej!

Achterop de fles staat Directions To Use; whilst showering smother me all over your damp skin and massage until I lather into a frenzy of rich fragrant bubbles then rinse me off when you’ve had enough fun. Hoe cute?

   IMG_3936           IMG_3938

De showergel voelt fijn aan. Het wordt geen mega schuimbom, maar gewoon een goede hoeveelheid schuim. Hij ruikt echt zo superlekker, heerlijk. Als je uit de douche stapt, heb je echt een heerlijk, frisse, lichte watermeloengeur om je heen hangen. Hoe geweldig is dit voor de vakantie? Ik weet precies welke douchegel ik in me koffer doe, deze zomervakantie.

IMG_3941

Eigenlijk ga ik altijd in bad… Ik vind dat zoveel relaxter dan douche en ik neem er dan ook altijd eventjes de tijd voor. Ik maak er echt een Me Time-momentje van. Nu is het zo dat niet iedere showergel goed schuimt in bad. Wat op zich ook logisch is, want daar is het niet voor bedoeld. Andere showergels daarentegen schuimen juist ontzettend goed in bad. Ik testte dit met deze showergel uit, en tadaaa! Een bad vol schuim.. Wat was ik daar blij mee zeg!

Goed om te weten is dat deze showergel vrij is van zeep, parabenen en in balans is qua PH Waarde. Daarnaast is hij ook cruelty fee, want hij is niet getest op dieren. Ik kan echt geen minpunt vinden aan deze showergel!

IMG_3944

Supersappig en barstend vol leven! Mijn aroma van sappige watermeloen laat u watertanden en geeft u het gevoel dat u de hele wereld aan kunt. Zo heerlijk dat u de zomer bijna kunt proeven! Dit is wat Douglas over de showergel zegt. Deze showergel is namelijk alleen te koop bij Douglas.

I Love… Juicy Watermelon Revitalising Showergel kost €3,95 voor 250ml.

Waar ga jij deze zomervakantie naartoe?

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties