fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

FOTD Love Is In The Air

FOTD Love Is In The Air

Het is alweer een tijdje geleden maar eindelijk is het weer tijd voor een Face Of The Day (FOTD)! Deze keer eentje met een heerlijk Valentijns tintje. Dit is namelijk een make-up look die ik zou dragen tijdens een date op Valentijn met mijn vriend. Zegt jouw vriend ook altijd: ‘Schat, je hebt geen make-up nodig!’ maar wil je toch een beetje je best doen op Valentijnsdag? Dan is deze make-up look wat mij betreft perfect! Ben jij benieuwd naar mijn FOTD Love Is In The Air? Lees dan lekker mee.

FOTD Love Is In The Air

De Basis

Een hele simpele, rustige basis. Een dun laagje foundation en wat concealer om plekjes aan te stippen of om een net wat frissere blik te krijgen. Wenkbrauwen invullen (niet te strak bijtekenen!) en natuurlijk een oogschaduwbasis. 

 

FOTD Love Is In The Air

De Ooglook
 • W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette
  • Sand op het bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek
  • Chocolate in de buitenste ooghoek en de arcadeboog
  • Camel op de onderste wimperrand
 • Yves Rocher Sexy Pulp Mascara
 • Chanel Le Volume de Chanel Mascara
 • Catrice Liquid Liner
 • NYX Jumbo Pencil in Milk op de onderste waterlijn

Een hele rustige ooglook. Een glanzende, lichte kleur op het bewegend ooglid en een matte, bruine kleur in de arcadeboog voor wat diepte. Een koperkleurige kleur op de onderste wimperrand. De mascara van  Yves Rocher om de wimpers goed te spreiden. De mascara van Chanel om de wimpers extra lang te maken en volume te geven. Met een liquid liner een subtiele wing om de ogen een liftend effect te geven. Een wit oogpotlood op de onderste waterlijn voor de frisse blik. 

 

FOTD Love Is In The Air

Blush/Bronzer/Highlighter

Een mooie glowy look met een lichte contour en een zacht roze kleurtje op de appeltjes van de wangen. 

FOTD Love Is In The Air

Lippen

Longlasting en Kissproof! Wat wil je nog meer met Valentijnsdag? 

FOTD Love Is In The Air

Parfum

Omdat toevallig mijn vriend deze gewoon heel erg lekker vind, hah! 

FOTD Love Is In The Air

FOTD Love Is In The Air

FOTD Love Is In The Air

Dit is mijn FOTD Love Is In The Air. Een hele neutrale ooglook met mooie, lange, verleidelijke wimpers en een kleine wing. Een glowy skin met een subtiele, lichtroze blush. En de lippen neutraal, maar longlasting en kissproof. Mijn haren heb ik gekruld met een grove krultang voor grote slag in mijn haar.

Wat vind je van mijn FOTD Love Is In The Air? Wat draag jij met Valentijnsdag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

25 Reacties

 1. 14 februari 2016 / 20:01

  Je ziet er prachtig uit Lindsey! Die Catrice foundation is heel erg fijn. Vandaag droeg ik ook La vie est belle met valentijnsdag, hihi!

 2. 14 februari 2016 / 10:42

  Love it! Heel mooi natuurlijk en toch niet té onopgemaakt. La Vie est Belle is hier ook favoriet, vind het ook echt zo’n valentijnsparfum (hoewel ik het helemaal niet vier). Zal ‘m straks eens opspuiten 😉

  • 16 februari 2016 / 13:03

   Aah lief, dankjewel Carlijn! Ja lekker is La Vie Est Belle he! 🙂

 3. 13 februari 2016 / 13:26

  Leuk om eens mee te kijken!

 4. 12 februari 2016 / 21:08

  Hele mooie romantische look heb je gecreëerd. Perfect voor Valentijnsdag! -x-

 5. 11 februari 2016 / 23:16

  Oh veel van deze producten heb ik zelf ook! De oogschaduwbasis van Catrice en het W7 palette vind ik persoonlijk erg fijn!

 6. 11 februari 2016 / 19:53

  Wat leuke look is het.
  Het sta je beeldig meid.
  En wat mooie Make-up heb je..!

 7. 11 februari 2016 / 19:43

  Oh wauw, ik vind dit echt een hele mooie natural look voor valentijnsdag! Heel erg leuk gedaan <3

 8. 11 februari 2016 / 19:41

  Prachtige look, wauw je haren zijn zo mooi op de foto’s!
  X

 9. 11 februari 2016 / 14:45

  Wauw, heel mooi en subtiel! Ik vind dat je dit artikel echt ondersteund hebt met prachtige foto’s. x

 10. 11 februari 2016 / 13:32

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Ik vind de lipkleur echt heel erg mooi<3

 11. 11 februari 2016 / 13:26

  Wat een mooie subtiele make-up look!

 12. 11 februari 2016 / 09:25

  Mooie romantische look! Ik gebruik de Nude Illusion foundation van Catrice ook, erg fijn!
  Liefs,
  Elles

 13. 11 februari 2016 / 09:09

  Wat ben je toch ook weer een mooi meisje zeg! Prachtige look heb je gemaakt. Ik zou mijn look ook zeker af maken met La vie est Belle!

 14. 11 februari 2016 / 08:35

  Mooie zachte look geworden! Mijn vriend zegt altijd, ik vind je met én zonder make-up even mooi, dus hee dan kan ik ook gewoon helemaal los gaan, haha. Nee je hebt echt een nice look gemaakt, geschikt voor valentijn 🙂

 15. 11 februari 2016 / 08:33

  Echt een hele mooie lieflijke look. Je haar is ook zo mooi gekruld! Prachtig!

 16. 11 februari 2016 / 08:28

  Mooie look Linds! Alle producten die je van Catrice gebruikt zijn zo fijn <3

 17. 11 februari 2016 / 08:02

  Gewoonweg zó mooi! Ik ben niet echt zo’n Valentijnfan, dus ik draag eigenlijk niets anders op deze dag.

 18. 11 februari 2016 / 06:19

  Ik vind je FOTD heel mooi. Hele mooie makeup,s taatj e erg goed. Ik vind de lipkleur ook prachtig!